TVN ----- katastrofa na GPW nie dziwi coraz gorsza telewizja to i wyniki nie zachęcają do inwestowania w ten podmiot. Wszystko na ten temat może będzie kolejny program taniec ze stratami !!!!!
Tak zgadzam się TV na kartę jest bardzo dobrym pomysłem. Mam już prawie rok czasu i jeszcze się nie doładowałem. Był starterek w dekoderem 3 miesięczny pełen pakiet i do tej pory spokój nic nie inwestowałem. To dobry pomysł na kartę TV. Jedyna wada nie ma kanału Polsat. Wiem jednocześnie, że już się nie dokładuję z prostej przyczyny TV naziemna cyfrowa od 1 czerwca będzie nadawała pełen pakiet a odbieram ją już w okrojonym pakiecie na wzmacniaczu z dwoma drutami po bokach po około 20 cm taka słaba antena a mimo tego jakość jest wyśmienita ( analogowa nie chciała ciągnąć na dużej antenie dlatego kupiłem satelitę) po co mi wtedy będzie potrzebna satelita?? Aby płacić ?? Telewizje satelitarne mogą ostro stracić przez wprowadzenie naziemnej cyfrowej TV !!!! Mogę rónież korzystać z kablówki oczywiście, ale nie cierpię abonamentu. Cyfrowa naziemna to będzie to czekam z niecierpliwością.
Tak ta telewizja jest stronnicza tylko która nie jest? Dlatego nie wierzy się żadnej TV trzeba informacje wypośrodkować do tego informacje z internetu i mamy swój obraz rzeczywistości. Wiara w ślepo nie jest w modzie. TVN ma jedynie taką przewagę, że obraz nadawany jest ładny he he he taki kolorowy.
to nie to forum!! tu się zarabia kasę a nie żółć wylewa, stronnicza czy nie g.. mnie to obchodzi spadnie do 9,6 to trochę kupie i tyle. Sam niewiele tv oglądam wolę na narty pojechać , czy chociaż iść na spacer.