A propos mądrzenia się. Dobrze że przypomniałeś. Czy ktoś wie jak ma wyglądać ta emisja:
„Na podstawie uchwały nr 3 Walnego Zgromadzenia z dnia 29 września 2011 roku oraz uchwały nr 3 Walnego Zgromadzenia z dnia 29 grudnia 2011 roku kapitał zakładowy został warunkowo podwyższony o kwotę nie większą niż 45.062.500,00 zł. (słownie: czterdzieści pięć milionów sześćdziesiąt dwa tysiące pięćset złotych) poprzez emisję nie więcej niż: ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
- 160.000.000 akcji zwykłych na okaziciela serii L, o wartości nominalnej 0,10 zł (dziesięć groszy) każda, ---------------------------------------------------------------------------------------------
- 290.625.000 akcji zwykłych na okaziciela serii M, o wartości nominalnej 0,10 zł (dziesięć groszy) każda.” ----
Rozumiem że z tego niedawnego infa
https://www.bankier.pl/inwestowanie/profile/quote.html?symbol=PRONOX
otatni punkt 15) to w ramach tej emisji już jest.
15) 10.000.000 (dziesięć milionów) akcji zwykłych na okaziciela serii L.
Jak się wystawi zlecenie na 10 akcji to też się nie kupi bo zejdzie po 12 a nie po 13. Kolejna pasująca odpowiedź. Jest jeszcze parę możliwości. Ale rozumiem że coś ciekawego masz na myśli ? Prawdę mówiąc nie zastanawiałem się nad kupowaniem za 13 tylko taniej, to pewnie wiesz lepiej co można za 13 a co nie :))
no tak ,klejna mozliwa opcja,ale niepodchodzil bym do tego tak ,ze ja wiem lepiej ,moze akurat Ty masz wieksza wiedze ja tylko tu sprzatam czasem. ale ciekawi mnie czy ktos wie oco mi chodz?, czy tylko mnie sie tak to ubzduralo
Rozumiem zrobiłem błąd pisząc "za" a nie "po". I ty to dostrzegłeś. Ale powiem Ci szczerze że lepiej szukać błędów u siebie, niż wytykać innym. I nie myśl że mówię to złośliwie - wcale nie. Pozdrawiam Cię
nierozumiesz nie zrobiles bledu, ty poprostu piszesz tak jak myslisz .dlatego czasem piszesz cos sam niewiesz co ,a to jest tylko dowodem.a moja ortografia jest jaka jest nie.jestes pierwszy w wytkaniu mi.
> nierozumiesz nie zrobiles bledu, ty poprostu piszesz tak
> jak myslisz .dlatego czasem piszesz cos sam niewiesz co ,a
> to jest tylko dowodem
Napisałem za 13 gr - mając na myśli "za akcję" (automatyczne niedopowiedzenie bo każdy wie o co chodzi ) - to jest klasyczne czepianie się słówek - a ty sugerujesz że nie mam pojęcia o czym piszę (to dużo większy kaliber)? chyba przesadzasz ?
.a moja ortografia jest jaka jest
> nie.jestes pierwszy w wytkaniu mi.
Nie czepiam się Twojej ortografii mimo że faktycznie robisz błędy - jest mi to obojętne
Byłem przekonany że pewnie masz tego świadomość.
Moja rada nie tyczyła się tylko tej sytuacji, ale miała wymiar bardziej ogólny - sposobu na życie.
twoja natura nie jest zbyt stabilna,zaczynasz draznic, az mi zyly na cycku wyszly,a moze to z innego powodu no nic moze znikna, niema sie co smiac. automatycznie to chyba zaczynasz isc pod prad. no to tylko ci zazdroscic twojego nieskazitelnego sposobu na zycie.
2-4 zł bo taka klauzula PKO BP. nie chce Was tłamsić wypocinami bo nie tędy droga, Wiem co wiem, czy Wy to iwecie to nie wiem, to jest Gra, jak moja Babcia mówi,
2-4 zł bo taka klauzula PKO BP. nie chce Was tłamsić wypocinami bo nie tędy droga, Wiem co wiem, czy Wy to iwecie to nie wiem, to jest Gra, jak moja Babcia mówi,