Tak samo realne dziś może być <0,60zł
Co do umowy to ciężko powiedzieć bo z ostatniego raporty miesięcznego wynika że nie zakładają w lutym podpisania umowy z Kanz poza przyjętym listem intencyjnym.
wyglada to jednak na zbieranie , tu sie szykuje grubo..... mam wrazenie ze ta umowa z Kaz moze byc w kazdej chwili , w raporcie nie mieli co pisac o umowie, chyba zaczniemy jazde.... popyt sie zwieksz i ubywa podaz
to nie veno czy petrol tu za pewien czas (ciężko określić-może to być kilka miechów ,może rok) tutaj będzie kilka złociszy i główny parkiet-zalecam trzymanie,to jest moja opinia ale kasa wasza i wy musicie sami zdecydować:)
wygląda na baaardzo umiejętne i cierpliwe zbieranie - zbicie kursu, postawienie batona na S, odebranie od niecierpliwych na niższym poziomie i znowu pozbieranie, a baton na S znika
tez to samo zuwazyłem , przedchwila stało na S ponad 100k na 3 poziomach , poziomy nieaktualne a batony poznikały , poława wolumenu dzisijszgo to wycisniete od drobnych , wyczyszczone stopy , i skoczki oodajace papier widzac co sie dzieje , chyba cisza bedzie teraz , po 16 atak na północ..... oj bedzie sie dziać, gonitwa króliczka .....