muszą manipulować ,przecież nie może ruszyć za szybo bo to co szybko idzie do góry jeszcze szybciej spada
jest bardzo dobrze i będzie jeszcze lepiej,cierpliwości
Kontrolnie zapakowalem dzisiaj kilkaset mam nadzieje ze z ubrankiem nie zostane do zimy i uda sie je z zyskiem sprzedac szybciej. Jak myslicie gdzie zajedziemy?
Trochę trzeba było czekać na to przebudzenie :). Ale wytrwałość powoli zostaje nagrodzona. Warto być nieraz długoterminowym akcjonariuszem. A teraz tylko czekać na test górki z 29.03.2011...:) Ile tam wtedy było????
zapomnij bylo 16 zlociszy teraz jak dojdzie do 12 to bedzie mega sukces,poki co jestesmy blisko opru ktory nie zostanie przebity,potrzebna jest korekta..wiec proponuje troche melisy albo aktywnosci na swiezm powietrzu,chyba ze zarzad zacznie kupowac ale tu mam watpliwosci
Ile będzie to się przekonamy :). Co do rad, to czy ktoś kto tu siedzi parę lat i już trochę przeżył na tej spółce uważasz, że się niezdrowo podnieca? Może i są tacy...ja z pewnością nie.
Panie prezesie, natknąłem się na taką informacje: http://panoramairl.com/25-lat-zajmie-przywrocenie-irlandzkiej-instalacji-wodnej-do-akceptowalnego-poziomu.html stąd moje pytanie: czy ferrum lub jakaś inna polska spółka ma szanse uczestniczyć w modernizacji całej sieci wodociągów Irlandii?
Staramy się zapoznać ze szczegółami inwestycji w zakresie wymagań technicznych. W chwili obecnej koncentrujemy się na rynkach ościennych, m.in. modernizacji sieci wodociągów w Berlinie, gdzie dostarczane są rury przez nas produkowane. Pozdrawiam __
TO OZNACZA TYLKO JEDNO-, brak zaufania do Spółki, wynikający z wieloletniego lekceważenia akcjonariusza!!!Zapowiedź poważnych kontraktów ledwo zatrzęsła tym zardzewiałym kolosem.Na efekty trzeba czekać do wdrożenia kontraktów w życie.