Nie chcę Was martwić, ale w raporcie PI jest napisane, że z dniem 31.12.11 spółka rezygnuje z filmu animowanego Bug Muldoon.
Wiec kto zrobi ten film. Bo to, że nie Vision to chyba wiecie przez tyle lat.
Ale co tam. Może na emeryturze z żoną przejdę się do kina na BM, ale to za kilkanaście lat. Sorry.
Jest raport Visiona. I tam piszą coś o 14 stycznia, że dostali takie pismo, ale Kunik zapomniał poinformować rynek. A to pech. Widać, że ten Pan ma Was w poszanowaniu. Ważne, żebyście finansowali jego urojone zachcianki.
wady: bardzo duzo! niestraczy miejsca zeby wymienic !
opinia: odradzam doradców24 z garbar z poznania! beznadzieja i niekompetencja! zalezy im na wcisnieciu jakieś oferty korzytnej dla nich, niekoniecznie dla klienta. chłopcy, którzy werbuja klientów, często nie maja pojęcia o czym mówią. po złożeniu papierów nie interesuja sie dalej co z kredytem. nie odbieraja telefonów, a jak juz odbiora to nie potrafia odpowiediec na podstwowe pytania. stanowczo odradzam!
Magdalena250
ocena: data: 2010-06-29 15:38:41
zalety: brak
opinia: chcę skorzystać z usług firmy doradcy 24 w poznaniu na Garbarach, proszę o informację na temat ich działalności,ponieważ opinie na temat tej firmy sa różne
albert70
ocena: data: 2010-02-14 14:26:11
zalety: Na pierwszym spotkaniu robią dobre wrażenie i tyle.
wady: Mnóstwo
opinia: Nie wiem co już o nich sądzić. Doradcy24 robią mnie w konia. Od 5 m-cy załatwiają mi kredyt konsolidacyjny. Nie dotrzymują słowa, nie odbierają telefonów. Zadzwoniłam na infolinię banku, w którym podobno od trzech tygodni jest mój wniosek,powiedziano mi, że wniosek rozpatruje się w ciągu 3 dni. Zaczynam się bać komu powierzyłam swoje dokumenty(wyciągi z konta, dane z księgi przychodów i rozchodów itp). Niekompetencja, ignorancja... I sama jestem sobie winna.
Michael90n
ocena: data: 2010-04-19 17:34:58
zalety: Zadnych...
wady: Znalazłem lepszą ofertę kreytu na własny rachunek...
opinia: Nie polecam...! więc z tego co zrozumiałem są powiązani z jakimiś bankami finansowo i proponują ich kredyty...jak dla mnie nie do polecenia... na pewno już nie skorzystam z ich doradztwa...