• Raport Platige Autor: ~Fafik [31.63.240.*]
    Nie chcę Was martwić, ale w raporcie PI jest napisane, że z dniem 31.12.11 spółka rezygnuje z filmu animowanego Bug Muldoon.
    Wiec kto zrobi ten film. Bo to, że nie Vision to chyba wiecie przez tyle lat.
    Ale co tam. Może na emeryturze z żoną przejdę się do kina na BM, ale to za kilkanaście lat. Sorry.
  • Re: Raport Platige Autor: ~Visioner [46.204.11.*]
    W grudniu 2011 roku Zarząd Spółki podjął decyzję o nieuczestniczeniu w produkcji filmu „Bug Muldoon”.

W grudniu decyzja a informacja i to za pośrednictwem innej spółki 14 lutego. Kto wiedział ten oddał po 4 grochy, reszcie przyjdzie oddać po 2

No to nas wyje....
  • Re: Raport Platige Autor: ~Carlos [31.62.58.*]
    to już kompletna klapa. Platige było współproducentem w PISF i gwarantem budżetu. teraz PISF pewnie rozwiąże umowę. Po zawodach (:
  • Re: Raport Platige Autor: ~Fafik [217.153.146.*]
    Jest raport Visiona. I tam piszą coś o 14 stycznia, że dostali takie pismo, ale Kunik zapomniał poinformować rynek. A to pech. Widać, że ten Pan ma Was w poszanowaniu. Ważne, żebyście finansowali jego urojone zachcianki.
  • Re: Raport Platige Autor: ~kasa [178.159.173.*]
    zamiast siedzieć na tym syfie obserwujcie D24 które jest zdecydowanie bezpieczniejsze niż ten wirtualny śmietek
  • do kasa : dla firm z takim podejsciem do klienta nie ma miejsca na rynku Autor: ~Visioner [178.182.144.*]
    zalety: brak

wady: bardzo duzo! niestraczy miejsca zeby wymienic !

opinia: odradzam doradców24 z garbar z poznania! beznadzieja i niekompetencja! zalezy im na wcisnieciu jakieś oferty korzytnej dla nich, niekoniecznie dla klienta. chłopcy, którzy werbuja klientów, często nie maja pojęcia o czym mówią. po złożeniu papierów nie interesuja sie dalej co z kredytem. nie odbieraja telefonów, a jak juz odbiora to nie potrafia odpowiediec na podstwowe pytania. stanowczo odradzam!

Magdalena250

ocena: data: 2010-06-29 15:38:41
    zalety: brak

opinia: chcę skorzystać z usług firmy doradcy 24 w poznaniu na Garbarach, proszę o informację na temat ich działalności,ponieważ opinie na temat tej firmy sa różne

albert70

ocena: data: 2010-02-14 14:26:11
    zalety: Na pierwszym spotkaniu robią dobre wrażenie i tyle.
    wady: Mnóstwo
    opinia: Nie wiem co już o nich sądzić. Doradcy24 robią mnie w konia. Od 5 m-cy załatwiają mi kredyt konsolidacyjny. Nie dotrzymują słowa, nie odbierają telefonów. Zadzwoniłam na infolinię banku, w którym podobno od trzech tygodni jest mój wniosek,powiedziano mi, że wniosek rozpatruje się w ciągu 3 dni. Zaczynam się bać komu powierzyłam swoje dokumenty(wyciągi z konta, dane z księgi przychodów i rozchodów itp). Niekompetencja, ignorancja... I sama jestem sobie winna.

Michael90n
    ocena: data: 2010-04-19 17:34:58
    zalety: Zadnych...
    wady: Znalazłem lepszą ofertę kreytu na własny rachunek...
    opinia: Nie polecam...! więc z tego co zrozumiałem są powiązani z jakimiś bankami finansowo i proponują ich kredyty...jak dla mnie nie do polecenia... na pewno już nie skorzystam z ich doradztwa...

[x]
VISION 0,00% 0,02 2023-05-16 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.