• kasa do spółki na rozwój Autor: ~iq [178.180.102.*]
    http://www.newconnect.pl/?page=1045&ph_main_content_start=show&id=27431&id_tr=1
  • Re: kasa do spółki na rozwój Autor: ~Stefano [83.31.201.*]
    No to q..wa świetnie. 3 zeta nie będzie. Mam nadzieję Znawca że kierujesz już papiery do KNFu.
  • Re: kasa do spółki na rozwój Autor: ~iq [178.180.102.*]
    negocjacje nie trwają jeden dzień, papier szlajał sie miesiacami na 75-80 gr, czego spodziewałeś się.... cena była rynkowa, skąd ta rekomendacja kaliwody? kto kupował w górę ten ma problem, kto siedział na dupsku ten spokojny, podaż weszła powyzej 1,6, co sie dziwicie jak dymaliście papier w kosmos, a 1,6 to cena z pre ipo jeszcze sprzed emisji, ludzie wychodzili jak po roku zobaczyli plusy, z pre ipo było 0,5 mln akcji, z emisji 0,7m, przy 3 byście je zobaczyli i nie widziałbym nic w tym dziwnego, ja mam papier i nie przyglądałem sie biernie temu co tu się działo, chyba to przesrane mają ci co kupowali, takjakby pomagali go bić up.
    Ważne jest kto bierze emisje i co zamierza zrobić, może po to aby przejać władzę a wówczas nie bałybm się jej, przydałby się tylko lock up, bo inaczej bedą przy jej rejestracji zapewne protesty.
    ważne że jest kasa, i spółka będzie sie miała dobrze, bo nie po to ktoś wchodzi na ponad 30% akcjonariatu , zeby z boku przyglądac sie, czekamy na przebieg wydarzeń, tu przynajmniej coś dzieje się, a nie jak na większosci śmieciów z NC zdychanie:)
  • Re: kasa do spółki na rozwój Autor: ~Znawca [66.90.73.*]
    Dopiero teraz zobaczyłem ten raport, wszystko jest już jasne.

Jutro jadę do prokuratury i KNF dodatkowo dzisiaj zwiększyłem zaangażowanie. Oczywiście z mojej strony prezes może się spodziewać protestu opartego na bardzo silnych argumentach, które na WZA z miłą chęcią mu przedstawię.
  • Re: kasa do spółki na rozwój Autor: ~iq [178.180.102.*]
    kolego nie chcę cie martwić ale same poszlaki nie wystarczą,aby walić do prokuratury NC reguluje niestety giełda , KNF zajmuje się rynkiem regulowanym, NC nie jest regulowany jak sama nazwa mówi, kilka razy pisałem do knf na NC bez rezultatu w końcu dowiedziałem się to co piszę wyżej
    sprawdzałem kiedy zaczął sie wzrost, otóż w środę, wtedy też poszła rekomendacja, kaliwody, wlepili ja na oślep nie sprawdzajac sytuacji co i jak na moje, więc chyba to jest sedno problemu skad wzrost,i zbieżność sytuacji, emisja była klepnięta kilka miesięcy temu, a rynki były osrane, NC zdechł więc prezes podchodził realnie do sprawy na moje. nie ma co patrzeć w przeszłość kiedy każdy na oślep właził w emisje w hossie debiutów NC , to i ceny były wyśrubowane, firma instnieje kilka lat, nominał był 10 gr, emisja 3000% wyżej, dzisiejsza 750%.
    chyba preziowi nie dokopiesz, ma ekonomiczne do tego przesłanki szukajac kasy w kryzysie a papier kręcił sie kilka miesiecy po 70-80. ale OK, trzymam za ciebie kciuki,
  • Re: kasa do spółki na rozwój Autor: ~kicha [81.219.8.*]
    teraz to juz po herbacie - trzeba bylo byc na NWZA bo spolka uchwalila docelowy i zarzad moze robic co chce, a pewnie powiedza ze cene ustalali miesiac temu.
    Trzeba trzymac kciuki ze wszedl ktos duzy, zalozy lock up i wezmie to za pysk wtedy bedzie moze i 5 zl.
    A do prokuratury to na kogo i z czym? - chyba na kaliwode ze taka rekomendacje wydal i nas nabil w balona.
  • Re: kasa do spółki na rozwój Autor: ~nis [83.23.84.*]
    Tu nie będzie zjazdu, zobaczycie jutro jak to wszystko będzie zbierane.
    Nie po to ktoś się na takie drogie zakupy wybrał ostatnio, wiedział co robi i wie co będzie dalej. My tylko błądzimy jeszcze we mgle.
[x]
IQMEDICA -2,63% 0,66 2012-07-04 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.