dziekuje ,,, wtopilem w to g....wno kupe kasy ale dzisiaj wyszedlem i dziekuje temu kto to kupil. wyniki wiadomo jakie będą . chcieli dzisiaj jeszcze jeleni znalesc wydajac komunikat o NWZ.... nigdy nigdy wiecej tutaj nie wroce i zycze serenity i zarzadowi aby ktos w koncu zabral im sie do dup..... i pieniadze ktore na nas zarobili ktos im zabral.....
motylowi tez dziękuje - dzieki tobie niezle sie uśmiałem. też pewnie dużo straciles ale z tego co pamietam kupowales za 1000zł wiec jak stracisz 800-900zl to żadna strata....:)
Z dawnych lat z dedykacją dla ciebie motyl "O mnie się nie martw,o mnie się nie martw...ja sobie radę dam...jesteś to jesteś, a jak cie nie ma to sobie radzę sam" ;)))
Tragedii nie ma ale najsłabszy kw w roku 2011 czego się spodziewałem. Prognozy niezrealizowane ale wieści o totalnym upadku i zmianie działalności duuużo przedwczesne. Strategia NIBY się nie zmienia ale wszystko okaże się na NWZ. Hmmm...ci co sprzedali za 5-6gr chyba taniej nie kupią;)
Dużo ogólników, ale nie ma tragedii jaką zwiastowali szczekacze. Potwierdzam - taniej nie będzie. Dawcy kapitału są potrzebni w tej branży, ale póki co mamy dobry czas na zbieranie. Byle udało się obkupić :D Ciekawe ilu dało radę przeczytać ze zrozumieniem te 8 stron :)
Ten raport zupełnie niczego nie wyjaśnia, na jego podstawie niemożliwe jest ocenienie faktycznej sytuacji spółki. Natomiast co do czytania ze zrozumieniem, ciekawe ile osób zwróciło uwagę na dość istotną zmianę: "obecnie podawane dane NIE są audytowane przez biegłego rewidenta" (!). Jakieś pomysł, dlaczego spółka nie udostępnia dokumentów rewidentowi?
pewnie dlatego że nie ma rady a ta nie wybrała audytora.
czytać ze zrozumieniem, nie ma rady nie ma audytora
zasad rachunkowości się nauczyć, do szkoły
Właśnie miałem pisać, że każe zdanie wywołuje falę nieufności. No i to dziwne nie jest - za dużo było uchybień. Ja jednak wierzę, że czekają nas tylko pozytywne chwile. Inwestycja, która z pewnością się zwróci :)
co roku podpisuje się umowę na podstawie uchwały rady nadzorczej,
Max przez 3 lata może być ten sam.
proszę Pana o nie kłamanie, w żadnej spółce nie ma cały czas audytora.
Czytam Pana posty i nawet z niektórymi się zgadzam, ale teraz to pan powinien pójść do szkoły, gdyby był Pan biegłym, lub prawnikiem to by Pan to wiedział jaka jest procedura, a tak trzeba się doszkolić i to bez przytyku.
dziś walentynki
pozdrawiam serdecznie i nie chcę więcej kłótni
Oczywiście, że rewident jest wybierany, lecz z tego co wiem (i obserwuję na innych spółkach) wyboru nie dokonuje się "na dany rok", tylko na badanie sprawozdań "za dany rok". Przyznam, że nie zadałem sobie trudu szperania w raportach SRT dotyczących wyboru rewidenta do badania sprawozdań za 2011 rok (jeżeli mi się zachcę i znajdę, to dopiszę).
A tak na marginesie, to wg statutu SRT zmiana rewidenta powinna następować nie co 3, lecz najpóźniej co 5 lat.
Również pozdrawiam :)
to jednak 1 gr nie będzie ????? a 2 ??? czy 3 ????????
Podstaw do dalszej paniki i wywalania raczej nie widać , gigantycznej straty o ktorej niektorzy pisali tez nie ma...
za to realizacja raportu i jakosc, ch... na maxa ;)
raport raportem , ale jesli ktos tutaj siedzi to wie co znowu bedzie.... dobre infa sa wykorzysywane przez wiekszych do wywalania. szukaja tylko chetnych...
Balticon SA nabyła akcje Serenity SA w ramach inwestycji kapitałowej, mającej na celu osiągnięcie zysku w długim terminie.
Nieprawdą jest, że akcje na rzecz Serenity wyemitowano w zamian za inne akcje. Serenity opłaciła nabyte akcje przelewem bankowym.
Nieprawdą jest, że ogół inwestorów został wprowadzony w błąd. Redakcja „Parkietu" wprowadza w błąd inwestorów, prezentując nieprawdziwe i niesprawdzone informacje
Aleksander Wójcik, w imieniu Balticon SA
http://www.parkiet.com/artykul/1188314.html