• Czyżbym trafił w 10 ? :D Autor: Uv* [193.19.165.*]
    Autor: Uv* [193.19.165.*], 2012-02-13 14:22
    ja przezucilem pakiet z 17 gr na 14 wstrzeliłem sie w swoje zlecenie i dokupiłem 50 % akcji wiecej mam nadzije ze teraz czekaja nas juz lepsze czasy :)
    Pozdrawiam Seba.

Nie chcę zapeszać ale 0.15 juz wyzbierane miejmy nadzieje ze teraz juz tylko wyżej :)
    Pozdrawiam akcjonariuszy /Seba.
  • Rejestracja biura handlowego w Zjednoczonych Emiratach Arabskich Autor: ~grubyrynio [77.237.20.*]
    Rejestracja biura handlowego w Zjednoczonych Emiratach Arabskich
    W nawiązaniu do RB 31/2011, Zarząd LUG S.A. ("Emitent") z siedzibą w Zielonej Górze informuje, iż w dniu 14 lutego 2012 roku powziął informację o dokonaniu w dniu 18 stycznia 2012 roku rejestracji przedstawicielstwa spółki LUG Light Factory Sp. z o.o. - podmiot w pełni zależny od Emitenta - w "Ajman Chamber of Commerce and Industry" (Izba Handlowo-Przemysłowa) oraz o nadaniu niniejszemu przedstawicielstwu numeru licencji przez organy Ajman Free Zone w Zjednoczonych Emiratach Arabskich.

Tym samym spółka LUG Light Factory Sp. z o.o. otrzymała zezwolenie na prowadzenie działalności za pośrednictwem biura handlowego zlokalizowanego w Ajmanie na terenie Ajman Free Zone.

Utworzenie przedstawicielstwa w Zjednoczonych Emiratach Arabskich wynika z realizowanej przez Grupę Kapitałową LUG S.A. strategii ekspansji zagranicznej i zwiększania aktywności handlowej na Bliskim Wschodzie.
  • Re: Rejestracja biura handlowego w Zjednoczonych Emiratach Arabskich Autor: e-kalmar [91.224.192.*]
    no to teraz araby niezle napelnia im kieszen zamowieniami a wiemy ile oni maja kasy zeby upiekszac swoje rezydencje
  • Re: Czyżbym trafił w 10 ? :D Autor: ~maro66 [145.237.87.*]
    informacja podana powyżej plus bdb wyniki plus dywidenda plus nabycie gruntów pod nowy zakład plus perspektywy jakie są przed LUG-iem.................poweinno być +100%
[x]
LUG -3,33% 2,32 2025-12-23 16:49:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.