• obstawiliście kupno ... Autor: ~xyz [77.114.180.*]
    jakby miało coś spaść a papier już dawno odleszczony....
    taką ilością od 1.20 to do 3 zeta dolecicie
  • Re: obstawiliście kupno ... Autor: ~anek [79.186.141.*]
    Ciekawym czy się jeszcze znajdą desperaci na tych poziomach .
  • Re: obstawiliście kupno ... Autor: ~anek [79.186.140.*]
    Coraz trudniej kupić akcje , wszystkie chwyty dozwolone . Nawet wycofali stałe zlecenia popytowe coby jeszcze paru skoczków wyłapać .
  • Re: obstawiliście kupno ... Autor: ~anek [79.186.140.*]
    Postraszył , poskakał ale nikogo nie zachęcił do nurkowania . Więc trzeba będzie brać z góry .
  • Re: obstawiliście kupno ... Autor: ~anek [79.186.158.*]
    No i pozbierane z rynku trochę wolnego papiera . Teraz z ukrycia trzeba wyłapać skoczków bo oni zawsze się czają . Wiem że są tylko się boją ale i tak skoczą taką mają już naturę .
  • Re: obstawiliście kupno ... Autor: ~anek [79.186.158.*]
    Jeden już skoczył , no i dobrze nie będzie już wisiał jako zagrożenie gdy ruszymy na wyższe poziomy .
  • Re: obstawiliście kupno ... Autor: ~anek [79.186.142.*]
    Hopsa , hopsa podskakuje wańka wstańka aż wpadnie do naszego koszyka . A my już go ładnie zawiniemy w sreberka i niech nabiera wartości .
  • Re: obstawiliście kupno ... Autor: ~rtomala [88.77.58.*]
    zabawa trwa ale nic do wora nizej nie wpada hehehe
  • Re: obstawiliście kupno ... Autor: ~anek [79.186.148.*]
    Przytaczam za parkietem -----------------------Witam , chciałem powiedzieć i potwierdzić słowami prezesa że W PROGNOZIE NA 2012 NIE ZOSTAŁA UWZGLĘDNIONA WSPÓŁPRACA Z INPOST [b] cytat : ::::::::::Marcin_Tokarek: W 2012 roku kwota 8 mln PLN pozyskana z emisji obligacji powinna pokryć nasze zapotrzebowanie. W 2013, ze względu na wysoką rentowność naszych produktów, planujemy finansować się w znacznie większym stopniu środkami własnymi. Nasze prognozy nie uwzględniają jeszcze współpracy z InPost................. Czyli w grę wchodzi możliwość przekroczenia oficjalnej prognozy .
  • Re: obstawiliście kupno ... Autor: ~anek [79.186.133.*]
    TUTAJ TO SIĘ BUDUJE FUNDAMENTY SPÓŁKI ------------------ ProfesKasa S.A. będzie dysponować do końca września 2012 siecią zrzeszająca około 500 punktów, a docelowo sieć w 2013 roku ma tworzyć 1.000 punktów.

• Re: obstawiliście kupno ... Autor: ~anek [79.186.133.*]
    W tym miesiącu czekają nas jeszcze bardzo ważne informacje o znaczeniu fundamentalnym . Będzie to następny milowy krok w rozwoju spółki . A wartość HOLDINGU znów wzrośnie skokowo . A tak się ludziska bali pakietu na 1,47 a on został złamany jak zapałka dając radość kupującemu .
  • Re: obstawiliście kupno ... Autor: ~kibic od dawna [188.125.56.*]
    Ty to masz chłopie dużo czasu. Powinien Ci Tokarek jakiś medal okolicznościowy przyznać za tą "morderczą" robotę

Jak tak dalej będziesz się podniecał to nie doczekasz nawet 3 złotych

ps.
    Absolutnym hitem jest cytowanie samego siebie. Na forum parkietu cytujesz to co napisałeś na forum bankiera. Wiedziałem, że likwidacja wielu placówek psychiatrycznych to nie był dobry pomysł
  • Re: obstawiliście kupno ... Autor: ~sms [77.254.159.*]
    Dnia 2012-03-07 o godz. 14:00 ~anek napisał(a):
    > W tym miesiącu czekają nas jeszcze bardzo ważne informacje
    > o znaczeniu fundamentalnym . Będzie to następny milowy krok
    > w rozwoju spółki . A wartość HOLDINGU znów wzrośnie skokowo
    > . A tak się ludziska bali pakietu na 1,47 a on został
    > złamany jak zapałka dając radość kupującemu .
    Złamany , albo ściagnięty ? Ja bym stawiał na to drugie ;-).
  • do kibica czy jak mu tam Autor: ~rtomala [88.77.58.*]
    masz tyle spolek do biadolenia a wpisujesz nic nie warte swoje wypociny na forum smskredytu co stoi za takim podejsciem a no brak papiera w portfelu hehehe

• Re: do kibica czy jak mu tam Autor: ~kibic od dawna [188.125.56.*]
    Brak papiera? Wątpię abyś miał chociaż 1/10 tego co ja mam.
    Dlatego tak bardzo mi zależy aby jak najmniej głupków było w moim otoczeniu. A tu jak widzę trafił się wyjątkowy i jeszcze do tego ma klakierów choćby takich jak ty
  • Re: do kibica czy jak mu tam Autor: ~rtomala [88.77.58.*]
    znam takich jak ty jesli sie chwalisz to napewno tak jest jak piszesz
    nie obchodzi mnie to jesli masz papier chociaz pisz merytorycznie na temat a nie zachowuj sie jak 99% forumowiczow bankiera
    pozdr.
  • do tomala czy jak mu tam Autor: ~kibic od dawna [188.125.62.*]
    Nie chwalę się bo tego robić nie muszę tylko odpowiadam Ci na twoją zaczepkę. Skoro spekulujesz, że nie mam akcji to Cię wyprowadzam z błędu. Nie pisz, że Cię to nie interesuje skoro post wcześniej wyrażasz na ten temat przypuszczenia.

Jeśli uważasz, że spamowanie tego głupka to merytoryczne posty to ja zalecam Ci skorzystanie ze słownika. Tam jest wyjaśnione co oznacza słowo merytoryczny.

Właśnie dlatego wyrażam swoją irytację obecnością takich kretynów na forum, ponieważ to właśnie oni zniechęcają do wymiany konstruktywnych opinii. Człowiek czasami chce sobie przejrzeć co inni mają do powiedzenie i musi najpierw przedrzeć się przez tony zbędnych i niepotrzebnie powtarzanych postów pisanych przez kretynów

• Re: obstawiliście kupno ... Autor: ~anek [79.186.152.*]
    Do kibica od dawna . Widzę że znów zostałem wywołany przez ciebie i muszę się do tego odnieść . Po pierwsze - jestem na akcjach praktycznie od samego początku , po drugie - nikt do tej pory mnie nie wyzywał za to że piszę dużo na wątku , po trzecie - jeżeli uważałeś że za dużo piszę można było zwyczajnie to napisać . Teraz pytania do ciebie : pierwsze - ile merytorycznych postów napisałeś w temacie spólki , drugie - czy naprawdę masz tak dużo akcji czy tylko chcesz aby takie myślenie dawało ci prawo obrażania innych , trzecie - czy myślisz że wyszukiwanie informacje o spółce i dzielenie się nimi z innymi forumowiczami to coś złego . Jeżeli stać cię na to , proszę odpowiedz normalnie .
  • Re: obstawiliście kupno ... Autor: ~rtomala [80.187.106.*]
    nic dodac nic ujac koleha merytoryczny nam sie trafil no coz musimy z tym zyc
  • Re: obstawiliście kupno ... Autor: ~anek [79.186.139.*]
    Tydzień za nami a ja czekam i czekam na te merytoryczne posty kibica i nic . Nawet nie odpowiedział na mój post . Oj nieładnie , nieładnie kolego .
[x]
FEMTECH -4,65% 0,41 2025-10-02 16:35:28
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.