dokładnie, sypał od rana!! Z pierwszych się wywalił ok. 2 zł i jechał równo aż do teraz! A po lewej się popisywał 50k i 30 k.
Już go tu pewnie nie zobaczymy, jest looj
No to ostro pojechali. Wysypali ponad 5% akcji. Niezła realizacja zysku. Po lewej została tylko przepaść. Zmasakrowali normalnie tą podażą. Mozza mówiąc szczerze wysypali więcej niż masz w portfelu :).
Odebrał odebrał. Ciekawe czy dużo ludzi jeszcze zostało do sypania. Poszło prawie 200k. Jutro albo wylądujemy na deskach albo mocno się zdziwimy. Sam jestem ciekawy.
Nie widziałem, ale wiem jedno. Jutro będzie raport za 4Q. Ci co zostali albo będą zarobieni na maksa jutro albo dokupią po 70 groszy :). Jeśli to był manewr na odebranie akcji przed raportem to jest to mistrzostwo świata. Pytanie tylko która opcja jest bliższa prawdy.
stefano, tak jak mowisz.
@mozza jesteś żałosnym typem, który drwi z ludzi, twój ostatni gest był dzis widoczny na fixie. Żadne bowiem zlecenie po 9,99 nie było widoczne.
niestety jutro z rana się zdziwisz, gdyż złożyłem zlecenie o 17.41 i w arkuszu pojawi się na sesji 14.02.
Data zlecenia
13-02-2012
Godzina zlecenia
17:41:27
Numer dyspozycji
38691790
Numer zlecenia
37084209
Rodzaj zlecenia
SPRZEDAŻ
Nazwa papieru
IQMEDICA-NC
Kod papieru
PLIQMED00016
Data sesji
14-02-2012
Data ważności
14-02-2012
Status
PRZYJĘTE
Liczba zlecona
18 765
Liczba po redukcji
18 765
Liczba zrealizowana
0
Limit ceny
9,99 PLN
Wartość zlecenia (z prowizją)
187 462,35 PLN
No podaż nieźle zmasakrowała IQ. Wszyscy zabrali zlecenia kupna. Heh ciekawe co dalej. Po 70 groszy pewnie nie odda :). Pytanie czy już się wystrzelał z amunicji czy nie. FF to jedynie 1,2M akcji. Dziś poszło z 15% z tego. Trochę grubo. Sporo z tego odebrano. Ciekawe co się tak spieszył z tym wysypaniem.
i mam nadzieję że mnie za to przeprosisz:
" @mozza jesteś żałosnym typem, który drwi z ludzi, twój ostatni gest był dzis widoczny na fixie. Żadne bowiem zlecenie po 9,99 nie było widoczne."
Nie obrażaj się. Nerwy koledze puściły a Ty jesteś jedynym który teoretycznie ma tak duży pakiet jak poszedł. A Ty mozza co myślisz o tej dzisiejszej realizacji? Nie za duża?
Czyli jest nas 4 buhahaha :). Można co najwyżej w brydża pograć :).
już napisałem, moim zdaniem ktoś się wysypał (nie koniecznie jeden gracz), oczyścił sie akcjonariat po realizacji zysków. Ewentualnie przerzucanie z wora do wora, odebranie ciągle tanich akcji. MNIE NIE INTEREUJE POZIOM 2 czy 3 zł !!!! A jeśli spadnie na 70 gr - proszę bardzo,. W 2008 przeżyłem spadek LCC z 3,5 zł (po tyle średnio kupowałem) do 55 gr a i tak po uśrednianiu (a mam na to fundusze, które dzięki mojej działalność :) zarabiam codziennie) sprzedałem ze znacznym zyskiem po ok. 2 zł. Podobnie Hawe, pierwsze moje kółko z PSW itd.
P.S. I proszę mnie nie obrażać, gdyż mam nadzieję że dzieki mnie (m.in), niedługo zarobicie niezłe pieniądze, jeśli wiecie o co mi chodzi. Na tym kończe moją przygodę z forum. Pojawię sie powyżej 2,5 PLN
Wiem, że takie są prognozy...i mam nadzieję, że będą dotrzymane...dobrze byłoby podali prognoże na 2012 r. Powiedzmy 8-10 gabinetów i zysk 1 mln zł...co do mozzy...to dzisiaj traktowałem Go poważnie...ale jesli faktycznie wystawił takie zlecenie - to ja tego ni rozumiem...powazny inwestor nie wdaje się w takie gierki...
bądźcie spokojni, jeśli to były przeprosiny to przyjęte.
P.S.
Do zeza - wystawione, wiec jest ok
Do trendzika - wystawiłem, bo gdybym tego nie zrobił to zez napisałby że jestem niepoważnym inwestorem i "mam jakies groszówki" - zresztą tak zrobił jak zlecenie nie pojawiło się na fixie. Więc tradycyjnie - nie dogodzisz wszystkim.
W takim razie kończę dywagacje nt ilości moich akcji i czy kogoś ubrałem i czy sie wysypałem.
Tak jak wcześniej napisałem, pojawię się przy kursie 2,5 zł/akcję. Mam nadzieję że w przyszłym tyg najpóźniej :)
Ja już obrałem kierunek na min. rok kiszenia, pod warunkiem że raport w ogóle będzie do przyjęcia.
A teraz mozza powiedz tak szczerze, skoro pojawisz się dopiero za jakiś czas, to dlaczego dziś tak intensywnie się udzielałeś?
W nastepnym tygodniu to co najwyżej ze @stefano i @trendzikiem sie na flaszkę umówimy i zalejemy robala!
Trzymajmy sie razem Panowie, ja zakupy miałem po średnio po 1.26