• już nic nie wiem! Autor: ~zez [83.23.81.*]
    ktoś rzeźbi jak może, ja już qrwa nic nie rozumiem z tego!!
  • JUŻ WIEM WSZYSTKO :-) Autor: ~ZEZ [83.23.81.*]
    J.W.
    szybko zniknęły te "kolosy" po lewej hahaha
  • Re: już nic nie wiem! Autor: ~nowy [89.231.126.*]
    mozza sie wysypal z akcji - najpierw naganial,naganial a dzisiaj puścił swoje akcje :)
  • Re: już nic nie wiem! Autor: ~zez [83.23.81.*]
    dokładnie, sypał od rana!! Z pierwszych się wywalił ok. 2 zł i jechał równo aż do teraz! A po lewej się popisywał 50k i 30 k.
    Już go tu pewnie nie zobaczymy, jest looj
  • Re: już nic nie wiem! Autor: ~mozza [77.237.16.*]
    dobrze że dałeś uśmiech na końcu, bo sam bym w to uwierzył. Dziś dokupiłem 8k po ok 1,7-1,85/szt. Jutro również jest dzień :).
  • Re: już nic nie wiem! Autor: ~nowy [89.231.126.*]
    wystaw swoje akcje na chwile na 2 zł bo Ci nie wierzę :)
    już żeś je @nowy zobaczył buwhahahah
  • Re: już nic nie wiem! Autor: ~stefano [83.24.136.*]
    No to ostro pojechali. Wysypali ponad 5% akcji. Niezła realizacja zysku. Po lewej została tylko przepaść. Zmasakrowali normalnie tą podażą. Mozza mówiąc szczerze wysypali więcej niż masz w portfelu :).
    ale ktoś to zebrał, prawda? Albo przerzucili z wora do wora.
  • Re: już nic nie wiem! Autor: ~Stefano [83.24.136.*]
    Odebrał odebrał. Ciekawe czy dużo ludzi jeszcze zostało do sypania. Poszło prawie 200k. Jutro albo wylądujemy na deskach albo mocno się zdziwimy. Sam jestem ciekawy.
    przecież nie pokaże ci ile mam :)
    hahahahahahahahaha bo jeeeeeeeeeeeebne!!!!!!!!!!!!!!
    jesteś miszczem @mozza hahahaha

wystaw zatem tyle 18765
    proszę, po 9,99
    @mozza to twoja resztówka? 5262 hahaha nisko się cenisz, dziś zwiastowałeś 4 zł przecież!!
    ktoś widział te akcje mozzy po 9,99?? :-D
    Bo ja oślepłem, za to widze po lewej przepaść na 0,71
    Nie widziałem, ale wiem jedno. Jutro będzie raport za 4Q. Ci co zostali albo będą zarobieni na maksa jutro albo dokupią po 70 groszy :). Jeśli to był manewr na odebranie akcji przed raportem to jest to mistrzostwo świata. Pytanie tylko która opcja jest bliższa prawdy.
    stefano, tak jak mowisz.
    @mozza jesteś żałosnym typem, który drwi z ludzi, twój ostatni gest był dzis widoczny na fixie. Żadne bowiem zlecenie po 9,99 nie było widoczne.
  • Re: już nic nie wiem! Autor: ~trendzik [77.252.83.*]
    Jakich wyników się spodziewacie? ja na poziomie netto 0,4-0,5 mln zł...Byłoby dobrze...
    nie wiem czego się spodziewać, nie wiem czy to w ogole ważne. Po lewej jest dziura jak hoooj.
  • do zeza Autor: ~mozza [77.237.16.*]
    niestety jutro z rana się zdziwisz, gdyż złożyłem zlecenie o 17.41 i w arkuszu pojawi się na sesji 14.02.

Data zlecenia
    13-02-2012
    Godzina zlecenia
    17:41:27
    Numer dyspozycji
    38691790
    Numer zlecenia
    37084209
    Rodzaj zlecenia
    SPRZEDAŻ
    Nazwa papieru
    IQMEDICA-NC
    Kod papieru
    PLIQMED00016
    Data sesji
    14-02-2012
    Data ważności
    14-02-2012
    Status
    PRZYJĘTE
    Liczba zlecona
    18 765
    Liczba po redukcji
    18 765
    Liczba zrealizowana
    0
    Limit ceny
    9,99 PLN
    Wartość zlecenia (z prowizją)
    187 462,35 PLN
    @zez

No podaż nieźle zmasakrowała IQ. Wszyscy zabrali zlecenia kupna. Heh ciekawe co dalej. Po 70 groszy pewnie nie odda :). Pytanie czy już się wystrzelał z amunicji czy nie. FF to jedynie 1,2M akcji. Dziś poszło z 15% z tego. Trochę grubo. Sporo z tego odebrano. Ciekawe co się tak spieszył z tym wysypaniem.
    @Trendzik
    Takie są prognozy. Zobaczymy :).
    To juz nas tylko 3 tu zostalo? haha
  • do zeza Autor: ~mozza [77.237.16.*]
    i mam nadzieję że mnie za to przeprosisz:
    " @mozza jesteś żałosnym typem, który drwi z ludzi, twój ostatni gest był dzis widoczny na fixie. Żadne bowiem zlecenie po 9,99 nie było widoczne."
  • Re: do zeza Autor: ~Stefano [83.24.136.*]
    Nie obrażaj się. Nerwy koledze puściły a Ty jesteś jedynym który teoretycznie ma tak duży pakiet jak poszedł. A Ty mozza co myślisz o tej dzisiejszej realizacji? Nie za duża?
    Czyli jest nas 4 buhahaha :). Można co najwyżej w brydża pograć :).
  • Re: Autor: ~mozza [77.237.16.*]
    już napisałem, moim zdaniem ktoś się wysypał (nie koniecznie jeden gracz), oczyścił sie akcjonariat po realizacji zysków. Ewentualnie przerzucanie z wora do wora, odebranie ciągle tanich akcji. MNIE NIE INTEREUJE POZIOM 2 czy 3 zł !!!! A jeśli spadnie na 70 gr - proszę bardzo,. W 2008 przeżyłem spadek LCC z 3,5 zł (po tyle średnio kupowałem) do 55 gr a i tak po uśrednianiu (a mam na to fundusze, które dzięki mojej działalność :) zarabiam codziennie) sprzedałem ze znacznym zyskiem po ok. 2 zł. Podobnie Hawe, pierwsze moje kółko z PSW itd.
    P.S. I proszę mnie nie obrażać, gdyż mam nadzieję że dzieki mnie (m.in), niedługo zarobicie niezłe pieniądze, jeśli wiecie o co mi chodzi. Na tym kończe moją przygodę z forum. Pojawię sie powyżej 2,5 PLN
    Wiem, że takie są prognozy...i mam nadzieję, że będą dotrzymane...dobrze byłoby podali prognoże na 2012 r. Powiedzmy 8-10 gabinetów i zysk 1 mln zł...co do mozzy...to dzisiaj traktowałem Go poważnie...ale jesli faktycznie wystawił takie zlecenie - to ja tego ni rozumiem...powazny inwestor nie wdaje się w takie gierki...
    @mozza spoko mogę cię przeprosić, nie widze w tym żadnego problemu.

Ale tak powaznie to mam nasrane, nie wiem co sie jutro stanie.. spoko, mogę i rok poczekac na realizację, tylko po co czekac rok??

@Stefano - z tego morał jest taki że nas czworo jest do tej spółki... chyba chlapnę sobie w gałę, a noc bezsenna.
    bądźcie spokojni, jeśli to były przeprosiny to przyjęte.

P.S.
    Do zeza - wystawione, wiec jest ok
    Do trendzika - wystawiłem, bo gdybym tego nie zrobił to zez napisałby że jestem niepoważnym inwestorem i "mam jakies groszówki" - zresztą tak zrobił jak zlecenie nie pojawiło się na fixie. Więc tradycyjnie - nie dogodzisz wszystkim.
    W takim razie kończę dywagacje nt ilości moich akcji i czy kogoś ubrałem i czy sie wysypałem.
    Tak jak wcześniej napisałem, pojawię się przy kursie 2,5 zł/akcję. Mam nadzieję że w przyszłym tyg najpóźniej :)
    w nastepnym tygodniu, a nie w przyszlym roku?

Ja już obrałem kierunek na min. rok kiszenia, pod warunkiem że raport w ogóle będzie do przyjęcia.
    A teraz mozza powiedz tak szczerze, skoro pojawisz się dopiero za jakiś czas, to dlaczego dziś tak intensywnie się udzielałeś?

W nastepnym tygodniu to co najwyżej ze @stefano i @trendzikiem sie na flaszkę umówimy i zalejemy robala!

Trzymajmy sie razem Panowie, ja zakupy miałem po średnio po 1.26
    Ja myślałem, że Ty po 2 zł kupowałeś:P Chłopie...to o jakiej Ty żałobie mówisz...:P
    Jutro to będzie zjazd w 10 minut na 0,71 :-)
    idę się nawalić, a jutro po raporcie zacząć uśredniać! :-)
[x]
IQMEDICA -2,63% 0,66 2012-07-04 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.