zeby nie bylo - mam akcje, czekam na wzrost kursu ale jego zachowanie z ostatnich dni moze wrozyc nie najlepsze wyniki
Poczekajmy zatem i obysmy zostali pozytywnie zaskoczeni
Widac dla nich za malo spolka zarobila to i wywalają. Ale kurs za chwile zacznie odrabiac to co stracil, tak ze spokojnie. Bedzie dobrze. Zastanawiam sie nad dokupieniem zanim bedzie za pozno.
Umiejętne sypanie akcjami. Schemat od kilku sesji identyczny. Gdy tylko po dłuższym czasie ustawi się popyt, to jednym ruchem jest zasypywany akcjami, po czym kilka sekund później ruch w górę kilkudziesięcioma akcjami. Kurs utrzymany lub notujemy minimalny spadek, a w mgnieniu oka kilka tysięcy akcji wypchnięte. Ciekawe kto? Ja stawiam na ... ? Dopowiedzcie sobie sami ;) Pozdro i miłego weekendu ;)
tylko nie wiem po co to robic, przeciez jakby zostawic kurs i nie walic akcji to aztec by mocno w gore poszedl po wynikach i mozna by bylo sprzedac za wiecej. nie czaje nic a nic
Oj ralp ... a kto niby miałby kupować po wyższych cenach, aby pchać kurs do góry? Bez spekuły, lub bez "niewidzialnej ręki" np. w postaci ... nie ma szans na większy ruch w górę. Wyniki owszem dobre, ale to za mało. Trzeba czekać ...
Zwałka się nasila - ciekawe jakie wsparcie zadziała? Czyżby to z 4-ką z przodu? Ci którzy moim zdaniem wywalają (domyślcie się sami) mają jeszcze sporo papieru, a kupowali ....... oj duuuużo taniej. Tylko czemu tego nie wywalili jak kurs oscylował ponad 10 zł ? Dziwne ..... :(