Jak to jest, że obecnie Euimplant, który drwi ze swoich akcjonariuszy - jest wyceniany na 35 milionów złotych ! a taka Vedia na 19 milionów lub Sutech (niekwestionowany lider LTE w skali kraju a może nie tylko) na 8 milionów złotych.
Tam (odpukać) nikt nie okrada akcjonariuszy dodrukiem papierów.
Firmy już działają , mają zyski prężnie się rozwijają.
Działka to raptem milion hakiem.
Od 35 mln odejmij 10 mln kredytu i doadaj wartość patentów ( znikomą ) oraz obecnego wyposażenia ( znikoma wartość ).
Wychodzi na to, że EUI przetrąbiło już kasę ze wszystkich emisji ( lab będzie wart tylko tyle, ile dostali z PARPu ).
Tak, a obecnie inwestorzy nie są potrzebni do konsumowania zysków z działalności (bo tych niestety nie ma i nie wiadomo czy i kiedy będą ) tylko do finansowania (płacenia rachunków) za laboratorium w budowie.
Nie wykluczam zakupów EUI ale jeszcze nie tym poziomie cenowym akcji i nie na obecnym etapie ,,działalności,, tej SPÓŁECZKI.
Mikun cyli Mechagodzilla w swoim 7 wcieleniu - wyjątkowo mi ciebie nie szkoda marny naganiaczu zapakowany w EUI, Fast Financa (po 1,10 myślę, że to i tak twoja najlepsza inwestycja bo mam tu średnią 48 groszy) i twoją sztandarową PERŁĘ czyli VENO (po minimum 11 groszy)....
Ja dzisiaj zaliczyłem na NC kolejny świetny dzień (wiesz co mam) a ty?