Na poniedzialek ustawilem zakup kilku akcji jak myslicie jak zachowaja sie akcjonariusze po piatkowym wodospadzie, jakie otwarcie a nastepnie wartosc akcji po opublikowaniu raportu?
Nie powtarzajcie błędów innych z przeszłości. To, że debil michalko sprzedał za wczesnie to jego problem a nie wasz. Już kilka razy "przeżyłem" takie rzeczy. Zobaczcie jak spółka idzie z wynikami finansowymi do przodu. Dynamika jest przeogromna i będzie wzrastać. To samo było na SMT Software i ADV. SMT kupowałem po 3 zł a sprzedałem po 7 zadowolony. Ile to jeszcze poszlo to nawet nie chce mówic.
W PONIEDZIAŁEK
z lekka obsuwa do 0,46 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
............................................................................
kolego, jeśli chcesz być wiarygodny to napisz na jakiej podstawie masz te informacje ... (podaj źródło), zresztą i bez stadiony wyniki będą na miarę tej spółki ...
cytuje fragment umowy na wykonanie usługi dla stadiony narodowego:
"...M4B S.A. zobowiązała się do wykonania czynności montażu i uruchomienia Systemu Digital Signage w terminie trzydziestu dni od pisemnego poinformowania o możliwości rozpoczęcia wykonywania prac oraz udzieliła gwarancji na okres trzydziestu sześciu miesięcy od dnia podpisania Protokołu Odbioru Końcowego."
widzę, ze jesteś na tyle dobrze poinformowany, że wiesz dokładnie kiedy firma M4B otrzymała pismo informujące o możliwości rozpoczęcia prac ... "...w terminie trzydziestu dni od pisemnego poinformowania o możliwości rozpoczęcia wykonywania prac ..."
w przeciwieństwie do Ciebie podaję źródło:
http://www.newconnect.pl/?page=1045&ph_main_content_start=show&id=24089&id_tr=1
Michalko chciałby ponownie odkupić poniżej 40 groszy ale to mu się za bardzo nie uda. Ta spółka rozwija się w takim tempie, że wrosty będa tu regularne jak na EEX
M4B S.A. – notowany na NewConnect, wyspecjalizowany dostawca rozwiązań IT dla branży Digital Signage, zawarł umowę z Narodowym Centrum Sportu sp. z o.o. na dostawę i uruchomienie systemu Digital Signage. Wartość kontraktu sięga 600 tys. zł. Termin zakończenia realizacji projektu przewidywany jest na styczeń 2012 r.
no tak wszystko się zgadza, czyli wartość tej umowy będzie znajdować się w danych za I kwartał 2012 roku, pisałem o tym również z tego względu iż nikt nie zapłaci całości M4B przed oddaniem wykonanych prac, a te prace które ma wykonać M4B są uzależnione od właściciela stadionu i innych podwykonawców ( i tutaj ma zastosowanie fragment z umowy "...w terminie trzydziestu dni od pisemnego poinformowania o możliwości rozpoczęcia wykonywania prac ..." ), piszę to ze względu na to iż na chama co niektórzy próbują doszukiwać się jakiś negatywnych informacji tuz przed wynikami, np kolega:
Autor: ~mrowka [85.222.8.*], 2012-02-11 22:20
RYZYKUJESZ MOCNO TAKĄ KASĘ ;-) zwłaszcza ze Stadion Narodowy jeszcze im nie zapłacił za DS
dopiero dzisiaj udalo mi sie kupic kilka kilo I drozej niz myslalem ale I tak warto to miec:) a raport mysle ze po sesji wiec jutro up;) ale I tak nie oddam ponizej 2,30