• kolejny raz to samo.tak jak ostatnio Autor: ~kisiarz [79.184.235.*]
    to bedzie powolne osuwanie się kursu.kiedy spada np.2-3% jednego dnia to pod koniec ktoś kilkoma akcjami trochę podciąga tak jak ostatnio,ale tak,żeby wyszlo na minus.kiedy przywitamy 6,50zł to wtedy lipka ze swoimi przydupasami stwierdzi ze czas na dobieranie i sobie dobiorą tak do 8.50-9żł bo po co wyzej. a wy leszcze w tym czasie bedziecie sie cieszyc ze siedzicie w swojej rakiecie i rakieta własnie startuje a tu psikus,silnik sie spier...ił, powtórka z rozrywki.i tak do 33%.i to nie beda zakupy po 100000k tylko po max 30000.tyle wystarczy zeby kurs z6 na 9 poszedł. a wiec bez szalenstw ze strony lipki-to zrozumiałe.to jest jeden z moich najbardziej optymistycznych scenariuszy.piszac wyżej o leszczach mialem na mysli takich pokroju wert.gdy rosnie to koles zaraz ma wizje ile to bedzie za chwile albo do kiedy.sa też tacy co cipce sorry lipce zaraz zyczenia składają.
  • Re: kolejny raz to samo.tak jak ostatnio Autor: ~kisiarka [81.190.221.*]
    To się kisiarz zdziwisz jak lipka przeskoczy 33pr, a później z kolesiami wybije kurs w okolice 20pln. jak nie masz cierpliwości to sobie pobujaj gdzie indziej. tutaj cierpliwosc bedzie wynagrodzona, wiec jak zejdzie kurs do 6,5 to ja łykam pełną gębą i mysle, ze nie tylko ja...
  • Re: kolejny raz to samo.tak jak ostatnio Autor: ~deamon [91.94.255.*]
    Albo tyy sie zdziwisz jak sie okaze ze lipka wypomuje kase ze spolki i zlecimy na4pln bo generalnie jest w spolce bieda, gdyby nie dobra ksiegowosc to plecy by byly az furczy ponad rok bez odreagowania po takich zakupach mowi samo za siebie to bedzie sppolka roku 2014 a nie inwestycja na teraz na teraz to karsykowa westa jest nadzieja..... ;)
  • Re: kolejny raz to samo.tak jak ostatnio Autor: ~wert [77.115.132.*]
    Czytać się nie chce tych wypociń!
    Ma być 4 zł;czy 6 ,5 zł ale ja czekam po 7,5 zł już 2 tygodni i nic
    Panowie aby było 6,5 musi najpier przebić 7,5 zł!!
    Skoro jest tak żle to dlaczego nikt nie wysypuję i idzie tam gdzie jest łatwo i przyjemnie??
    A czy się nic w spólce nie dzieje??
    Jest zmiana Zarządu Bzgrafie -spólce córce-Lipka przestał być prezesem tej spólki i przeszedł do RN Nowa Pani Prezes była 7 lat prezesem tej spółki .Lipka podniósł kapitał gotówką w tej spólce o 3,1 mln uporządkował sprawy i odszedł z Zarzadu do RN .
    Tylko w ostatniej Poligrafice są dwa komunikaty o działaniach spółki -drugi o zakupie CTP.
    Widać ,że robota jest robiona i karawana jedzie dalej...
    więcej;http://poligrafika.pl/
  • Re: kolejny raz to samo.tak jak ostatnio Autor: ~kisiarz [79.184.235.*]
    Dnia 2012-02-10 o godz. 18:33 ~kisiarka napisał(a):
    > To się kisiarz zdziwisz jak lipka przeskoczy 33pr, a
    > później z kolesiami wybije kurs w okolice 20pln. jak nie
    > masz cierpliwości to sobie pobujaj gdzie indziej. tutaj
    > cierpliwosc bedzie wynagrodzona, wiec jak zejdzie kurs do
    > 6,5 to ja łykam pełną gębą i mysle, ze nie tylko ja...
    no to sie udławisz...
  • do odważnych Autor: ~Andrzej [83.23.41.*]
    chopaki po ile macie akcji ?
  • Re: kolejny raz to samo.tak jak ostatnio Autor: ~kisiarka [81.190.221.*]
    Nie wiem kisiarz po co się frustrujesz na wątku kompapu - lepiej sprzedaj i kup sobie coś innego jak rozszyfrowales mechanizm dzialania Lipki. ja wiem, że na kompapie zarobie - nawet jesli prezes wypompuje kaske to do czasu wypompowania jeszcze kursem pochwieje - na pewno do dwucyfrówki. A ja kupilem za 7 z groszami, wiec minimum 30pr zarobię.
  • Re: kolejny raz to samo.tak jak ostatnio Autor: ~kisiarz [79.184.216.*]
    NARAZIE IDZIE WSZYSTKO ZGODNIE Z MOIMI PRZEWIDYWANIAMI..
  • Re: kolejny raz to samo.tak jak ostatnio Autor: ~kris b [83.21.195.*]
    piekny marazm a wystarczylo tylko kupic grajewo po 5.5 zl i dzisiaj jest 100 pr.wyzej.i nie chce spadac .pisalem o tej perelce z segmentu malego kompapu
  • Re: kolejny raz to samo.tak jak ostatnio Autor: ~kamila [94.254.172.*]
    Jaki prezio tak spòłka ;-) sorry Grupa !
    Ps. Co by nie robić to prezio i tak wszystkich wydyma :-p
  • Re: kolejny raz to samo.tak jak ostatnio Autor: dworek [90.217.183.*]
    jo
  • z poligrafiki Autor: ~doktor [83.24.24.*]
    zmiany w organizacji:

Od 1 marca br. Waldemar Lipka nie pełni już funkcji prezesa Olsztyńskich Zakładów Graficznych. Został oddelegowany do jej pełnienia na łącznie 6 miesięcy i okres ten zakończył się 29 lutego br. Waldemar Lipka pozostaje przewodniczącym rady nadzorczej tak olsztyńskiej drukarni, jak i Białostockich Zakładów Graficznych, a także prezesem giełdowej spółki Kompap. „Podjąłem decyzję o niepowoływaniu nowego prezesa OZGraf, aby nie generować dodatkowych, niepotrzebnych kosztów – informuje Waldemar Lipka. – Czterech członków zarządu doskonale daje sobie radę, mamy już ustaloną i dopracowaną strategię działania i obecnie chcę skoncentrować się na nadzorze nad jej realizacją.” Przypomnijmy, że w skład zarządu OZGrafu wchodzą: Piotr Ciosk, dyrektor ds. handlu i marketingu; Mirosław Jachemek, dyrektor ds. produkcji i zarządzania nieruchomościami; Piotr Dziadzio, dyrektor ds. zaopatrzenia i logistyki oraz Paweł Stefanowski, dyrektor ds. finansowych.
    W lutym br. informowaliśmy o objęciu stanowiska prezesa zarządu BZGraf (trzeciej spółki wchodzącej w skład Grupy Kapitałowej Kompap) przez Antoninę Kuchlewską.

i jeszcze taki drobiazg:

„Pierwsze dwa miesiące 2012 roku były dla białostockiej drukarni bardzo udane – komentuje Waldemar Lipka. – Na 2012 rok zaplanowałem 20 proc. wzrost przychodów BZGraf i wydaje mi się, że nie doceniłem potencjału tej firmy.”
  • Re: z poligrafiki Autor: ~wert [95.40.36.*]
    Czyli widać ,że praca wre! Prezes więc zarządzał i OZgrafem i Bezgrafem po uporządkowaiu wycofał się .
  • Re: z poligrafiki Autor: ~rocco [194.28.203.*]
    A może jakies wieści od syna:) a nie z prasy??
  • Re: z poligrafiki Autor: ~jajcaż [83.23.76.*]
    jest super będe mieć syna
[x]
KOMPAP -1,74% 22,60 2025-11-07 14:17:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.