dla mnie tym razem okazała się szczęśliwa,40% jak na bankruta to i tak sporo,bioton też okazał się szczęśliwy przy 13,powodzenia koledzy,może wam też się uda po tym długim wyczekiwaniu opuścić ten papier również w tej cenie.
Dnia 2012-02-10 o godz. 13:05 ~Leopold napisał(a):
> dla mnie tym razem okazała się szczęśliwa,40% jak na
> bankruta to i tak sporo,bioton też okazał się szczęśliwy
> przy 13,powodzenia koledzy,może wam też się uda po tym
> długim wyczekiwaniu opuścić ten papier również w tej cenie.
Tez mialem to szczescie !, od sylwestra sie kisilem ,ale ja tyle nie zarobilem, brane po 10 groszy, 30% jest OK, rano za 10 groszy wywali, a z pewnoscia te info rowniez znali, pozdrawiam Leopold.
DOBRE.JA DOSTAŁEM DZIŚ PO 10,WYWALIŁEM PO TYM KIEPSKIEJ INFORMACJI ZA 12 HAHA, 20% W DWIE GODZINY KOLEDZY !, TAK SIĘ ZARABIA BEZ KISZENIA NA ŚMIECIACH !.
TERAZ SIĘ PRZYCZAJĘ NA 10 I 9,ALE DOPIERO PO JAKIŚ KONKRETACH,SPÓŁKA NADAL NIC NIE WARTA,POZDRAWIAM.
Dnia 2012-02-10 o godz. 13:48 ~Asior napisał(a):
> Kupione po 12 sprzedane 20,30 lub 40gr. A wy wtedy kupicie
> bo ciągle rośnie i w plecy 20 gr.
Na advadisie tyle szczęścia nie miałeś,ale powodzenia Asior życzę,choć wiem że oddasz również za 13 groszy,bo sam wiesz że ta spółka ma aktywa nadal na sporych minusach.
a ja tam kupilem za 13 gr 20 tysiecy sztuk , wydalem raptem 2600 zł , licze odebrac 20 000 zł oddawajac wam po zlotowce , mysle ze to i tak tanio bedzie , firma rozwija sie dynamicznie , kasy w kasie jest kilkadziesiat milionow dolarow , mysle ze realna wycena akcji pronox powinna byc okolo 1.57 zł za akcje.