Na co Wy jeszcze czekacie?? Jak na dłoni widać że papier jak nie dziś to na dniach będzie GRANY!! Wsiadac bo jest na samym dnie. Lock-upy do 1,20 zł/akcje macie jak na talerzu!
nikt na razie ponizej 18gr nie chce sprzedać..widac ze czekają na wzrosty...minie zamieszanie z grecją itp...i bedzie wystrzal..to jest nieuniknione na tej społce
Dnia 2012-02-10 o godz. 18:12 ~jogi bubu napisał(a):
> nikt na razie ponizej 18gr nie chce sprzedać..widac ze
> czekają na wzrosty...minie zamieszanie z grecją itp...i
> bedzie wystrzal..to jest nieuniknione na tej społce
Dnia 2012-10-13 o godz. 15:03 ~polo napisał(a):
> widzę że ostatnio ktoś zbiera papier i nie wystawia na
> podaz - cos się niedługo bedzie dziać i rura do góry....
ciekawa ta spolka jak sie troszke zaczytalem w raporty i ostatnie wyniki, ciekawi mnie po co Waclaw Solczykiewicz ujawnil sie z 5% glosow no chyba nie po to by teraz oddawac jak janosik leszczom po cenach nizszych niz 0,10 pln :)) to raz a dwa czy zamierza dalej kupowac, bo ff na tej spolce coraz mniejszy, niedlugo tez chyba otworza ten swoj pierwszy market budowlany, boczniak od prawie od 1,5 roku musi sie kiedys skonczyc mysle, ze wyjscie do poziomu 0,19 -0,22 da dobry sygnal do zakupow ewentualnie zejscie ponizej 0,10 wtedy do 0,01 mozna smialo zbierac
oj coś widzę koniec roku będzie rekordowy dla maximusa, tak samo jak wyniki ja wam to mówię... jeszcze towaru wam braknie i jak zwykle nie chcecie kupować po 10-13 gr to będziecie kupować po 50gr i to juz niedługo
Dnia 2012-10-18 o godz. 20:25 ~kolo napisał(a):
> oj coś widzę koniec roku będzie rekordowy dla maximusa, tak
> samo jak wyniki ja wam to mówię... jeszcze towaru wam
> braknie i jak zwykle nie chcecie kupować po 10-13 gr to
> będziecie kupować po 50gr i to juz niedługo
g..nikt nie rusza wystarczy na wykresy popatrzec i obroty, kurs ma parcie na coraz niższe poziomy, pare postow nizej ~lp juz widzial 50 groni, naganiaczy wszedzie pelno ale oni to widza tylko swoj biznes, nikt tego nie kupi ani po 0,10 ani tym bardziej po 0,50, gdyby bylo tak dobrze to dlaczego ktos wystawia prawie 300k po 0,14 ?
A NIE POMYŚLAŁEŚ , ŻE KTOŚ WYSTAWIAJĄC TAKI PAKIET CHCE ZANIZYĆ KURS BO NIE MA CHĘTNYCH DO SPRZEDAŻY NA TYCH POZIOMACH... TO CZAS DO BLISKIEGO WYSTRZAŁU DO GÓRY....