• A................. ż Autor: ~ryszard [87.116.212.*]
    >>>>>>>>>>>>> Bay .
  • Re: A................. ż Autor: ~Bart [194.153.119.*]
    odkupione? ;)
  • Re: A................. ż Autor: ~ryszard [87.116.212.*]
    Mógłbym napisać kiedy będzie konieć spadków i na jakim poziomie ale jak już napisałem wcześniej nie zrobię tego . Dalej myślisz że będzie 60gr . Jesli wykażecie się sprytem to wyczytacie wszystko z moich wpisów . Podałem WAm dwie srednie . Nie mówię na pewno alę może się zdazyc że ta dolna może być testowana . Koniec spadków tez wzkazują Wam również dwie srednie i gdy się one z krzyzują nastapi koniec spadków na 100 %
  • Re: A................. ż Autor: ~krashan [95.49.11.*]
    Jest taki program kosmica tv może tam byś się sprawdził, oni też mają przepowiednie które są gó.no warte (jednak xsystem nie wypalił ty i te twoje krzywe)
    W X Systemie to dopiero zamierzam zaistniec . To ja podciagnąlem kurs i ja go zwaliłem dla ożywienia sytuacji . Trochę spekuluje jeszcze na innej spółce , ale całe moje zaangażowanie i energię skupiam na N I. i na tej spółce chce zarobić krocie . Jesli się wyśmiewaz z moich analiz , to pytam się dlaczego nie ma tych wzrostów ( oczywiscie teraz ) tylko jest marazm i zniechęcenie . W pesymistycznym wydaniu może się okazac że w najblizszej przysłości mogą puscic Ci zwieracze , nie mówię że tak będzie na pewno . Zamiast ogladać programy fantasy , kup się lepiej na analizie . Ja osobiscie rozklepałem ta spółkę i rozłorzyłem na drobne kawałki i móglbym Ci powiedzieć nie dzień ale godzinę zakończenia korekty . Jak jestes taki DZOLO to przedstaw mi swoją wizję .
  • Re: A................. ż Autor: ~krashan [95.49.6.*]
    Po pierwsze o swoje zwieracze jestem spokojny bo mam znaczny pakiet po 0,16 pln-a, po drugie ten marazm i zniechęcenie jest ogólnie na całym rynku NC, na notowania giełdy duży wpływ ma sytuacja w Grecji (teraz) i przede wszystkim w USA (od zawsze). New Connect jest najbardziej zdołowanym rynkiem i może to być jego rok jeżeli chodzi o wzrosty i być może grube wzrosty, dużym plusem jest tu rosnący cały czas NASDAQ który też jest rynkiem nowych technologii. Brakuje u nas dobrych wiadomości nakręcanych przez media żeby "grubasy" i "leszcze" przeniosły się z WIG-ów i zaczęły grac porządnie na NC wtedy twoje wskaźniki i wykresy wychodziły by poza kartkę i nie miały by nic wspólnego z tymi marnymi przepowiedniami. Takie analizy twoje to jest głównie GDYBANIE, po co szukasz jakiś analiz kiedy i o której skończy się korekta a zacznie się wzrost, przecież na tej korekcie NOVAINV też można zarobić, jesteś mądrala to było powiedzieć ludziom jak zarabia się na korektach, kiedy kupić a kiedy sprzedać co do 1 grosza, na wzroście to najłatwiej zarobić a zarób jednego dnia na spadku. Na N I zobaczymy co pokaże przyszły tydzień, może będzie odbicie. Póki co słaba koniunktura.
    Drogi kolego na spadkach, to ja zarabiam ale na kontraktach . W akcjach N I mam ulokowana zbyt dużą kwote żeby bawić się w daytredera .
  • Re: A................. ż Autor: ~Bart [194.153.119.*]
    Dla mnie granicą korekty jest 0,36 i tu podbieram. Sądząc po uaktywnianiu się popytu na tym poziomie więcej osób też tak uważa. Dla mnie ważne są obroty na jakich rosło i na jakich mamy korektę. Sugeruję porównanie. Wzrosty dokonały się na gigantycznych obrotach ze sporymi lukami i niewiele osób ma aktualnie niższą średnią. Spadki natomiast są konsekwencją sprzedaży przez rozmaitych DT i tych którzy aktywnie obracają akcjami NI. Do tego dochodzą osoby kupujące poniżej 0,27 realizujące zyski co naturalne. Co do mnie wierzę (jak rozumiem Ty też) w tę spółkę. I tak... nadal uważam, że w kontekście skupu czekają nas wzrosty w końcówce miesiąca. Jeśli spółka wyda jeszcze jakiś komunikat uważam, że 0,60 jest możliwe. Ale nie jest to żadna rekomendacja a tylko moje skromne zdanie. Pozdrawiam
  • Rysiu obiecał że nie będzie zabierał głosu do końca m-ca Autor: ~Perkins [83.26.94.*]
    a tu taka niespodzianka znowu właczył tubę propagandową.
    Nie dotrzymujesz słowa !
  • Re: A................. ż Autor: ~ryszard [83.68.91.*]
    Rynek się cieszy po bardzo dobrych wynikach . Chodzby zarobili 20 mil.to i tak byłby spadek , bo o tym sygnalizuje AT
  • Re: A................. ż Autor: ~finca [87.205.161.*]
    Dzięki za XSYSTEM.
  • Re: A................. ż Autor: ~ryszard [83.68.91.*]
    Jeszcze podziękuj mi za N I .?
[x]
DIGATE -14,29% 0,01 2014-07-01 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.