Jak widze gościa, który wkleja 4 "znane" informacje z LUG-a i to z jednego nicku to zaczynam sią zastanawiac nad sprzedażą...........................POzdrawiam MzW
A może żeby rozruszać to Towarzystwo. Bo śpicie i nie wiecie co macie.I jednak sie odezwaliście!! A może jeszcze ktoś?? Dlaczego taka stójka. Co z ta przecież dobra Spółką.
Nie moge sam od siebie kupowac. I sam sobie sprzedawać!!
tutaj ulica nie podniesie kursu spolki. Trzeba czekac na ruch grubego. Nie na darmo powystawial batony po 500k na straszaka. Ale takie zbieranie dlugo trwa. dzis juz jeden odddal swoje 100k akcji
Ja trzymam i potrzymam jeszcze troszku, mam średnia dużżżżżżżżżżżżżżzzzo wyższa od zamkniecia, a w kwietniu do polskich salonów trafia nowa mazda CX5 i mam nadzieję, że na nia zarobie. Mam LUG-a od marca/kwietnia 2011r., nie sprzedałem jak była po 11/12 groni to nie sprzedam poniżej 30:). POzdrawiam MzW
maro ja pojawiłem sie w tym samym czasie ale zawinałem sie na kilkunastu groszach i juz dawno odrobilem strate z LUGa na polimexie, mostostalu, ekoexporcie i boryszewie A ta kiszonka mi nie odjechala wiec moze jeszcze wskocze
Mam nadzieje ze to dobiero poczatek sypania ja jestem nastepny w kolejce po 0.14 :D juz tyle dni czekam ze dzisiaj przydaloby sie sfinalizowac zakupy.
Pozdrawiam Seba.