• Trwa akumulacja Autor: ~Darek [178.235.179.*]
    Po kilku dniach odpoczynku, w najbliższym czasie można oczekiwać nowych szczytów w ramach tej fali wzrostowej.
  • Re: Trwa akumulacja Autor: ~bronson [195.8.97.*]
    to prawda.na tym papierze nie będzie tragedi,mam po 4.1
  • Re: Trwa akumulacja Autor: ~karsykowy sąsiad [194.28.203.*]
    dobrze to będzie -- ale czy ktos nie bedzie chciał przegrabić i odchwaścić??
  • Re: Trwa akumulacja Autor: ~daemon [91.94.212.*]
    Nie ma czym grabic, tylko debil by sypal tymi akcjami na tym poziomie, sypanie bedzie pow ceny emisyjnej czy do 12pln sasiedzie karsyka mozesz spac spokojnie ;)
  • Re: Trwa akumulacja Autor: ~zeb [77.254.191.*]
    ostatnio ktos wiekszy robil duze zakupy
    Chcial stracic kase ? - odpowiedzcie sobie sami
  • Re: Trwa akumulacja Autor: ~DanTom [195.245.224.*]
    Wydaje mi sie że ktoś bada rynek naszych akcji, ile jest na S. Wczoraj na fixie i dzisiaj przed otwarciem były wystawione akcje do zakupu z 10% wzrostem.
    Może ktoś wie w jakim celu to się robi ?
  • Re: Trwa akumulacja Autor: ~Darek [178.235.179.*]
    Interpretacja dużych ofert na fixingu nie jest łatwa i może być różna w zależności od obecnego kierunku kursu i oczekiwanego kierunku.

Oferta może być wystawiona przez potencjalnego kupującego, sprzedającego lub inwestora, który nie chce zwiększyć stanu posiadania, a chce wpłynąć na kurs poprzez wykreowanie sztucznego popytu.

W przypadku sprzedającego jak i inwestora pasywnego chodzi o wzbudzenie zainteresowania innych graczy monitorujących akcje rosnące.

Sprzedający jak i kupujący mogą sprawdzać czy na wyższym poziomie są ukryte zlecenia i określić bieżącą podaż akcji.
    Pięknie objasnione. Naprawdę widać Darek że wielki z Ciebie cwaniak i wyjadacz giełdowy. :):):) A ja wam mówie że aby zebrać plony trzeba zasadzić ( kupić ) potem dbać czyli odchwaszczać i przegrabiać ( strzepać leszcza) a potem już można czekać na wysyp , oczywiście odpowiednio nawożąc zasadzoną plantację ( podac pare fajnych inf) pozdro.
  • Re: Trwa akumulacja Autor: ~Darek [178.235.179.*]
    Wyciągasz błędne wnioski co do mojej osoby, być może przez pryzmat własnych doświadczeń. Opisywanie rzeczywistości nie jest oznaką cwaniactwa.
    No własnie chciałem przez to dać do zrozumienia, że piszesz bez sensu. No ale widać że nie tylko cwaniactwa koledze brakuje ale i cyferek w rubryce IQ:) Srka za złośliwości --taki juz jestem
  • Re: Trwa akumulacja Autor: ~lear [94.101.31.*]
    arogancja powinna byc karalna a w polaczeniu ze zlosliwoscią, pychą i zarozumialstwem karą najwyzszą - obcięciem paluchów i dożywotnim zakazem dotykania klawiatury
  • Re: Trwa akumulacja Autor: ~rocco [178.235.244.*]
    Akurat temu panu co jest taki złośliwy to chyba powinienes podziękować. Ostrzegał że będzie zwalanie---zaprawdę powiadam Ci że jak karsyk z sasiadem będa chcieli wysypać to nie tylko paluchy Ci kurs upier......oli ale i małego , urwałby i jaja ale pewnie takowych nie masz
  • Re: Trwa akumulacja Autor: ~donald [83.24.91.*]
    tak
  • Re: Trwa akumulacja Autor: ~Mucha [62.40.34.*]
    a Czy ktos wie kiedy bedzie jakies nowe info?
  • Re: Trwa akumulacja Autor: ~MarkoPolo23 [78.10.122.*]
    w poniedzialek
  • Re: Trwa akumulacja Autor: ~Mucha [62.40.34.*]
    mimo ze jest cicho I spokojnie na spolce to spie spokojnie Bo nic I nikt nie przeszkadza w tym aby wartosc akcji rosla. Lepiej to miec i wiedziec ze spokojnie dadza zarobic. Jakie to info jest oczekiwane w poniedzialek?
  • Re: Trwa akumulacja Autor: ~MarkoPolo23 [78.10.122.*]
    Zwiększenie sprzedaży i wzrost produkcji akumulatorów.
  • Re: Trwa akumulacja Autor: ~Lolek [78.8.186.*]
    Manipulacyjna polityka informacyjna pozwalająca na łatwe manipulowanie kursem spółki i dalej skupują (przetrzymują pozytywne informacje i skupują akcje)
[x]
WESTAISIC 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.