tutaj chodzi o porownanie do sesji z ubieglych tygodni, srednio bylo z tego co teraz 10%. Ekspertem niejestem, ale wyprzedaz wygladala by z pewnoscia inaczej...zachowanie kursu jest wazne przy obrotach, a tutaj wyglada to stabilnie.
Dopowiem złotą myśl, że na NC nie działają Analizy. Jest to typowa spekulacja na większości spółek. Myślę, że na głównym dzieją się wystarczająco ciekawe rzeczy i tam należy skierować swoje siły. Chyba że ktoś ma parę stów na rachunku i liczy że zrobi fortunę.
Kiedyś na debiucie zarobiłem dobrą kasę i wszedłem poczytać co słychać na starych śmieciach. Poraża mnie entuzjazm na NC. Tutaj można tak szybko zarobić, ale naprawdę można jeszcze szybciej stracić.
Jestem tutaj, ponieważ byłem wcześniej na spółce i mam jakiś nieuzasadniony sentyment do spółki.
Spółka całkiem niezła i co z tego wynika? Łudzenie się, że są magiczne siły które zbierają i jeszcze bardziej tajemnicze istoty, które sypia i tego typu frazesy.. Nie bież tego do siebie. Podobna sytuacja była na Tromedia, kolesie mieli takie perspektywy i biznes plan. Spółka perełka jak każda.
Wielu nie ma świadomości, że pojawiają się tu od czasu do czasu tzw spółdzielnie, które skupując napędzają kurs, a potem wywalają i pozostają nieprzespane noce....
I jeszcze jedno....jakbym miał kupować akcje po 200-1000zł to wolałbym iść na spacer do parku.
Spółki na NC są jak dziwka, wielu ją miało ale nikt nie chce takiej na dłużej :)
100%racji,ja jak gram na NC to tylko spolki Poznanskiej wirowki,a widze ze zaczynaja pompowac swoje spolki portfelowe,maly kapital mozna poswiecic,poczekac troche spolka jest na dnie,odbicie sie nalezy jak psu buda,ale pisac bzdety ze dobra inwestycja na 2,3 lata,to juz przesada,odbicie kilkanascie % i zapomniec o dziadostwie