w piatek ktos przygotowal grunt......teraz jak ruszy to po pierwszym dniu z duzymi obrotami z dnia na dzien beda one malec......11gr to caly czas promocja. Ktos tylko uspil wasza czujnosc cobyscie po 11gr wiecej dokladali i ustawiali sie na 10gr. Ale radze uwazac bo poobcina lapki i to bedzie trwalo 1h......i kolejny dzien juz na wyzszych poziomach
dodatkowo pamietajcie ze nie 11gr jest tutaj istotne dla zbierajacego ale 12 i 13......widac z tych poziomow pomalu znikaja straszaki ale zabranie na tych poziomach cos kolo 15mln papiera wyczysci arkusz i droga na poczatek na 20gr bedzie wolna.....wielu zacznie sie wtedy do zabawy podlanczac bo papier bedzie szedl jak burza. Ale co ja wam tu pisze jak wiekszosc oddala po 11gr.
jak ktos zna sie na groszowkach to wie ze wielkie wybicia poprzedzaja jednodniowe wzrosty na duzych obrotach a pozniej kolo 3-5dni stagnacji......nastepnie korba i to kilkudniowa...korekta i kolejna korba. I tu pronox moze sie zachowywac jak groszowki z NC npo stark czy tez Nicolas....tj bardzo agresywne ruchy beda....zatem czekamy i kupujemy po 11gr bo pozniej bedziecie marudzic ze weszliscie znacznie wyzej
Inteligentny człowiek nigdy się nie nudzi ;) I tak to co się dzieje to lepsze niż obserwowanie co przeważa na 9 czy S czy K i o ile - nawet wtedy nie było nudno :))
To żeby uściślić bo jestem źle rozumiany. Wyprzedawanie to mam na myśli że jak ktoś kupił za 12 i wyżej a sprzedaje po 11. Moja sugestia dla takich ludzi jak kiedyś powiedział Chłop z Mazur brzmi "Czekajcie a będzie wam dane"