• Kredyt ma być uruchomiony w lutym b.r.! tak wpisali w businesplanie! Autor: ~Know how [91.208.93.*]
    więc trzeba silniki odpalać ;)w końcu zaczną się mocne ruchy na walorze
  • Re: Kredyt ma być uruchomiony w lutym b.r.! tak wpisali w businesplanie! Autor: ~maniek [91.192.88.*]
    Kto ci takich głupot naopowiadał ?
  • Re: znów naganiasz? Autor: ~Amigo [80.251.247.*]
    No widzę że naganiacz się odezwał .Co znów chcesz ludzi nabrać oszuście?
    A wy dalej łykajcie wszystko co wam ci naganiacze wcisną.

Kolejny ubrany się przebudził ,popatrzcie jak już wcześniej was próbował nabrać.

Po co oszukujesz ludzi ,szansa na podpisanie w tym miesiącu jest taka sama jak w grudniu i wcześniej - znikoma.

Ten prokurent nic nie zmienia ,mają problem z tym żwirem a prezio się na was wypiął i nie chce was uspokoić jakimiś wyjaśnieniami.
    Ubraliście się pod maile i tak jest prawda.Miało być pięknie a tu niespodzianka.

Gdzie twoje 8gr,gdzie kom w grudniu ,gdzie twoje windowanie poziomów ?

https://www.bankier.pl/forum/temat_2-strzaly-i-8-gr,10713452.html

https://www.bankier.pl/forum/temat_czyzby-dzisiaj-lub-jutro-kom-o-zwirku,10721979.html

https://www.bankier.pl/forum/temat_artefe-w-b-m-koncu-przejmie-zwirownie,10703861.html
  • Re: znów naganiasz? Autor: ~Know how [91.208.93.*]
    to wiem od prezesa :)
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [80.251.247.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [80.251.247.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: znów naganiasz? Autor: ~maniek [91.192.88.*]
    Ty żartujesz czy prezes. Od prezesa mam że KW są nieuregulowane i już nie rozmawiają o zakupie całej spółki, bo nie zgadzają się banki. Tylko sama ziemia, więc pod co ten kredyt w lutym.
    know how to naganiacz ,nie słuchaj go ,on już tu od miesięcy pisze bajki,wcale się nie dziwię że usunięto moje posty,prawdy się boisz know how że podałem jaki z ciebie cwaniak.

Żadnego maila nie dostał popatrz co on wypisywał podałem w wcześniejszych linkach.
    Reszta ubrała się pod te bajki i maile prezesa a teraz żyją nadzieją.

Polityka informacyjna spółki na piątkę w innym sensie oczywiście.
    pitu pitu wkleił bym na forum ale po co taką informację dostałem od niego i jeszcze coś ale już nei napiszę bo i tak ni edacie wiary z czym się zgadzam! czekamy czekamy czekamy
    Nie wkleisz, bo nie masz. Chyba że sam napiszesz.
    pisze z pełną odpowiedzialnością tak mi napisał prezes w busines planie w miejscu gdzi ejest data wypłacenia środków na zakup żwirowni bank nakazał pisac termin luty b.r!
    Większośc z was straciła wiarygodnośc. Taką odpowiedzialnośc można se wsadzic.
    zgadzam się z Tobą w 100% ja tylko przekazuję to co napisał mi prezes i nic ponadto zobaczymy komunikat uwierzymy a na razie nic więcej nie powiem jak dostaną kredyt napisz eco jeszcze mi prezes napisał ok ;)
    Tak jasne ,tu też ludziom bajki posiałeś,już nie wspomnę co wcześniej.

https://www.bankier.pl/forum/temat_czyzby-dzisiaj-lub-jutro-kom-o-zwirku,10721979.html

https://www.bankier.pl/forum/temat_artefe-w-b-m-koncu-przejmie-zwirownie,10703861.html
    a gdzie twój 1 gr a jak pisałeś że nigdy nie kupią weżś malutki pionku nie ośmieszaj siebie i innych żwirownię jak kupią to sam odejdź i nikogo nie wkurzaj więcej!
    Jak faktycznie dostałeś to wymaż swoje dane i wklej w postaci screena
    "leszekruchwa" pisze:
    > > > > > > Nie odpowiem Panu konkretnie ws terminu,
    dziś "uaktualniamy" biznes plan w zakresie dat, bank kazał
    wpisać w pozycji uruchomienie środków - luty br.

tyle w temacie nic więcej nie dostanie ;) dla Ciebie Maniek
    W mózgu ci się poprzerzucało ,ja nie pisałem o 1gr,tylko że zasypia wam 7gr ,potem 6gr i nie rozbierzecie tego ,jakoś się nie pomyliłem ,kolejny miesiąc nic.
    Lepiej popatrz jak naganiałeś w grudniu i co ,ilu się ubrało pod twoje teksty?

Łudzisz się tym infem ile pół roku to możesz się połudzić kolejne .
    Nic nie wiesz i się nie dowiesz ,czekasz w ciemno i sam nie wiesz czy to już czy za pół roku albo wcale ,proste.

• Re: znów naganiasz? Autor: ~Hans [85.25.151.*]
    Maniek on nic nie wklei bo niema ,który raz z kolei ten człowiek pisze takie bzdury.
    Już by sobie darował te ośmieszanie.

ja pisze tylk oto co dostanę od prezesa i tyle ! nic ponadto!
    I widzicie naganiacz ni c niema ,kolejny blef.

misiu a to też prezes kazał ci pisać.

Ciekawe ile jeszcze razy bedzie uaktualniał w nim terminy :)
  • Re: znów naganiasz? Autor: ~baniak [212.76.62.*]
    Szczerze mówiąc / pisząc / trochę "dziwny" ten Pan Prezes / nie pisze tego piereqszy raz / , który w prv mailach zamieszcza takie informacje / jeśli oczywiście zamieszcza /.
    No i znów wam polał wodę z mailem know how .

Rzeczywistość jest taka że firma od wielu miesięcy nie może sobie rady dać z tą sprawą i nie wiadomo kiedy to w końcu zrealizuje czy wogóle im się uda.
    Prezes zabiera się do tego nie powiem jak,nie wspominając już o jego polityce informacyjnej.

Ciągłe podcinacie się mailami i co z tego macie nic,piszecie to zbywa was byle czym bo prawdy nie powie.
    Nikt nie wie kiedy to się zakończy a wszyscy co piszą że to już ,zaraz ,niedługo to po prostu próbują nagonić.

Ale wy nie dacie sobie powiedzieć że ta sprawa to jedna wielka nie wiadoma i jak ktoś wam zwróci na to uwagę to zaraz macie pretensję.

Powtarzam nikt nie wie kiedy to się zakończy i skończcie te durne dziecinne nagonki.

• Re: znów naganiasz? Autor: ~mikpi [188.125.57.*]
    Know how pisze prawdę. Pięć minut temu dostałem maila od Prezesa. Potwierdził zakończenie tematu do końca lutego..info niezwłocznie po Finalizacji!!!!!
    No to czemu nie zbieracie ,jak macie taką pewną informację bajkopisarze.

Poczytaj co know how pisze od miesięcy.

Coś wam to 6gr po takiej informacji nie pęka ,śmiech na sali czego wy już nie wymyślicie.
    A nie pomyślałeś żeby samemu napisać do Prezesa. Tobie także odpisze. Ale ty wolisz siać ferment. :)
    widzisz nie kłamałem a mam coś jeszcze ciekawszego :) ale się nie podzielę czekajcie na oficjalne info szkoda że nie mam kasy zeby dobrać :(
    Zapewniam Ciebie (Mańka też), że ma! Ja także mam :) Czemu Ty nie napiszesz do Prezesa? Skoro nam odpisał.......?
  • Re: Kredyt ma być uruchomiony w lutym b.r.! tak wpisali w businesplanie! Autor: ~koczis [89.76.162.*]
    Mam mieszane uczucia.
    Pozostaje mi wiara w moje sny , a to nigdy mnie nie zawiodło.
  • Re: Kredyt ma być uruchomiony w lutym b.r.! tak wpisali w businesplanie! Autor: ~mikpi [188.125.57.*]
    A róbcie sobie co chcecie:)))
  • Re: baju bajua 6gr stoi Autor: ~Amigo [80.251.247.*]
    Takie wiadomości i dalej nie kupujcie haha
    Tak czekacie aż wam sprzątną akcje ,wszyscy wiedzą wszystko a kurs stoi ,parodia .
  • Re: baju bajua 6gr stoi Autor: ~mikpi [188.125.57.*]
    No cóż....Duża twoja w tym zasługa:)))
  • Re: baju bajua 6gr stoi Autor: ~maniek [91.192.88.*]
    Z jakim dopiskiem miałeś odpowiedz, przewidywany czy mamy nadzieję :)
    Prezes was ponad pół roku karmi tymi mailami a wy szukacie naiwnych .

Nic nie wiecie ,bo jak byście co kolwiek wiedzieli to 6gr już by nie było hahha

• Re: baju bajua 6gr stoi Autor: ~mikpi [188.125.57.*]
    To już inna sprawa. Ja tylko potwierdzam prawdziwość tego co napisał know how:)
    Wy chyba nie wiecie jak banki załatwiają takie sprawy.
  • Re: baju bajua 6gr stoi Autor: ~maniek [91.192.88.*]
    Mniejsza o te dopiski, pod co ten kredyt ma byc jak KW nie załatwione (działek dzierżawionych). Zakupu całej spółki nie bedzie, tylko sama ziemia. Dostałem tego meila w momencie co ci pierwsi pisali o tym kredycie co bank kazał wpisac w lutym. Prezio cały czas się gubi w tym co pisze.
    Dnia 2012-02-07 o godz. 15:32 ~maniek napisał(a):
    > Mniejsza o te dopiski, pod co ten kredyt ma byc jak KW nie
    > załatwione (działek dzierżawionych). Zakupu całej spółki
    > nie bedzie, tylko sama ziemia. Dostałem tego meila w
    > momencie co ci pierwsi pisali o tym kredycie co bank kazał
    > wpisac w lutym. Prezio cały czas się gubi w tym co pisze.

Oni nic nie dostali strugają wariata.Nie pisął by tobie i im w tym samym czasie rożnych rzeczy ,pomyśl.
  • Re: baju bajua 6gr stoi Autor: ~mikpi [188.125.59.*]
    Powinieneś Amigo zacząć się leczyć na hemoroidy...
    A ty powinieneś się obudzić ,bo od tego kiszenia już majaczysz jak reszta naganiaczy.
    W marcu co wymyślicie?

Tyle wiecie ze 6gr stoi dalej ,taki jest morał tej bajki .

• Re: przeiwdywany ostateczny hahaha Autor: ~Amigo [80.251.247.*]
    Ktoś tu pisał że tydzień zaczynacie na zwiększonych obrotach ,,haha no idziecie jak burza.

Normalnie w oczach topniej te 6gr :)

• Re: przeiwdywany ostateczny hahaha Autor: ~bingo [94.18.122.*]
    Dnia 2012-02-08 o godz. 14:20 ~Amigo napisał(a):
    > Ktoś tu pisał że tydzień zaczynacie na zwiększonych
    > obrotach ,,haha no idziecie jak burza.

Normalnie w oczach
    > topniej te 6gr :)

Wróżka mi coś mówiła ze stopnieje ci w pewnym dniu ten uśmiech na twarzy ,ciekawe co miała na myśli. A to mądra wróżka.

• Re: Kredyt ma być uruchomiony w lutym b.r.! tak wpisali w businesplanie! Autor: ~oK [91.212.223.*]
    Widaćruchy na walorze.. nie m owiem o obrotach oczywiście, a o popycie na 0,05!!
    Tutaj wystarczy iskra i.... polleci w górę!!!!
[x]
ARTEFE -6,49% 21,04 2016-11-17 10:02:48
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.