No widzę że naganiacz się odezwał .Co znów chcesz ludzi nabrać oszuście?
A wy dalej łykajcie wszystko co wam ci naganiacze wcisną.
Kolejny ubrany się przebudził ,popatrzcie jak już wcześniej was próbował nabrać.
Po co oszukujesz ludzi ,szansa na podpisanie w tym miesiącu jest taka sama jak w grudniu i wcześniej - znikoma.
Ten prokurent nic nie zmienia ,mają problem z tym żwirem a prezio się na was wypiął i nie chce was uspokoić jakimiś wyjaśnieniami.
Ubraliście się pod maile i tak jest prawda.Miało być pięknie a tu niespodzianka.
Gdzie twoje 8gr,gdzie kom w grudniu ,gdzie twoje windowanie poziomów ?
Ty żartujesz czy prezes. Od prezesa mam że KW są nieuregulowane i już nie rozmawiają o zakupie całej spółki, bo nie zgadzają się banki. Tylko sama ziemia, więc pod co ten kredyt w lutym.
know how to naganiacz ,nie słuchaj go ,on już tu od miesięcy pisze bajki,wcale się nie dziwię że usunięto moje posty,prawdy się boisz know how że podałem jaki z ciebie cwaniak.
Żadnego maila nie dostał popatrz co on wypisywał podałem w wcześniejszych linkach.
Reszta ubrała się pod te bajki i maile prezesa a teraz żyją nadzieją.
Polityka informacyjna spółki na piątkę w innym sensie oczywiście.
pitu pitu wkleił bym na forum ale po co taką informację dostałem od niego i jeszcze coś ale już nei napiszę bo i tak ni edacie wiary z czym się zgadzam! czekamy czekamy czekamy
pisze z pełną odpowiedzialnością tak mi napisał prezes w busines planie w miejscu gdzi ejest data wypłacenia środków na zakup żwirowni bank nakazał pisac termin luty b.r!
zgadzam się z Tobą w 100% ja tylko przekazuję to co napisał mi prezes i nic ponadto zobaczymy komunikat uwierzymy a na razie nic więcej nie powiem jak dostaną kredyt napisz eco jeszcze mi prezes napisał ok ;)
a gdzie twój 1 gr a jak pisałeś że nigdy nie kupią weżś malutki pionku nie ośmieszaj siebie i innych żwirownię jak kupią to sam odejdź i nikogo nie wkurzaj więcej!
"leszekruchwa" pisze:
> > > > > > Nie odpowiem Panu konkretnie ws terminu,
dziś "uaktualniamy" biznes plan w zakresie dat, bank kazał
wpisać w pozycji uruchomienie środków - luty br.
tyle w temacie nic więcej nie dostanie ;) dla Ciebie Maniek
W mózgu ci się poprzerzucało ,ja nie pisałem o 1gr,tylko że zasypia wam 7gr ,potem 6gr i nie rozbierzecie tego ,jakoś się nie pomyliłem ,kolejny miesiąc nic.
Lepiej popatrz jak naganiałeś w grudniu i co ,ilu się ubrało pod twoje teksty?
Łudzisz się tym infem ile pół roku to możesz się połudzić kolejne .
Nic nie wiesz i się nie dowiesz ,czekasz w ciemno i sam nie wiesz czy to już czy za pół roku albo wcale ,proste.
Szczerze mówiąc / pisząc / trochę "dziwny" ten Pan Prezes / nie pisze tego piereqszy raz / , który w prv mailach zamieszcza takie informacje / jeśli oczywiście zamieszcza /.
Rzeczywistość jest taka że firma od wielu miesięcy nie może sobie rady dać z tą sprawą i nie wiadomo kiedy to w końcu zrealizuje czy wogóle im się uda.
Prezes zabiera się do tego nie powiem jak,nie wspominając już o jego polityce informacyjnej.
Ciągłe podcinacie się mailami i co z tego macie nic,piszecie to zbywa was byle czym bo prawdy nie powie.
Nikt nie wie kiedy to się zakończy a wszyscy co piszą że to już ,zaraz ,niedługo to po prostu próbują nagonić.
Ale wy nie dacie sobie powiedzieć że ta sprawa to jedna wielka nie wiadoma i jak ktoś wam zwróci na to uwagę to zaraz macie pretensję.
Powtarzam nikt nie wie kiedy to się zakończy i skończcie te durne dziecinne nagonki.
Know how pisze prawdę. Pięć minut temu dostałem maila od Prezesa. Potwierdził zakończenie tematu do końca lutego..info niezwłocznie po Finalizacji!!!!!
Mniejsza o te dopiski, pod co ten kredyt ma byc jak KW nie załatwione (działek dzierżawionych). Zakupu całej spółki nie bedzie, tylko sama ziemia. Dostałem tego meila w momencie co ci pierwsi pisali o tym kredycie co bank kazał wpisac w lutym. Prezio cały czas się gubi w tym co pisze.
Dnia 2012-02-07 o godz. 15:32 ~maniek napisał(a):
> Mniejsza o te dopiski, pod co ten kredyt ma byc jak KW nie
> załatwione (działek dzierżawionych). Zakupu całej spółki
> nie bedzie, tylko sama ziemia. Dostałem tego meila w
> momencie co ci pierwsi pisali o tym kredycie co bank kazał
> wpisac w lutym. Prezio cały czas się gubi w tym co pisze.
Oni nic nie dostali strugają wariata.Nie pisął by tobie i im w tym samym czasie rożnych rzeczy ,pomyśl.