Ta spółka nie prowadzi żadnej działalności gospodarczej. Wszelkie zyski są fikcyjne. Nawet audytor z "niewiadomokąd" już nie jest w stanie tak bardzo ryzykować, żeby tworzyć opinie do raportu bez zastrzeżeń. Naprawdę nie liczcie tutaj na cokolwiek ... Spółka prowadzi głównie działalność związaną z utrudnianiem uzyskania należności na rzecz swoich wierzycieli oraz ryzykowną grę z oszustwami sądowymi. Piszę to z pełną świadomością i odpowiedzialnością za te słowa.
Jedyna szansa dla pana Stanisława "P" to przeprosić ładnie wszystkich, zrobić zaległe wezwanie i zacząć wreszcie grać fair.
W przeciwnym razie może się zwijać i ma sporo w plecy na tym swoim pokrętnym scenariuszu.
Dziękuje Panie Prezesie za info. Jak to się dziwnie układa, ma Pan duży udział w takim obrocie sprawy. Wielu akcjonariuszy straciło na inwestycji w Karen - CCE i chcieliby aby ta spółka urosła i działała wg założeń. Pozwolę sobie zadać Panu kilka pytań?
- KOMP ma udziały w CCE - jak ocenia Pan rzeczywistą wartość księgową CCE ?
- Czy "osławiona umowa inwestycyjna" była według Pana dobrym posunięciem dla Komputronika? i czy w razie upadłości CCE Komputronik straci czy zyska?
- Czy CCE doprowadzi do procedur wezwaniowych zgodnie z obowiązującym prawem?
- Czy Komputronik nie obawia się "wpływowego zarządu" CCE ?
mysle podobnie i rola owieczki buczkowskiego i jego firmy w tej calej sytuacji nie jest jednoznaczna i ja mysle ze to nie paszczury tylko jeszcze wiecej zla wyrzadzil buczkowski. a na koniec sie okaze ze bylo jeszcze calkiem inaczeh.
przeciez to buczkowski oszukal wszystkich mowiac o inwestorze z usa. Przeciez wiedzial od samego poczatku z kim ma do czynienia bo w ciemno nie robilby interesow. Nabral ludzi oszukal a teraz mowi nie liczcie na nic. To trzeba miec tupet. Szkoda slow. Powinien siedziec za ten przekret.
Cały układ: TECHMEX - KAREN - KOMPUTRONIK - jest powiązany - Możnowładcy zarobili już na w/w spółeczkach i odebrali papiery za free na powrót. Techmex ludziska oddawali z koszmarnymi stratami a gra szła ostra na nim. Karen też walił obroty i zbili go do dna. Komputronik też poszybował i zszedł na psy aby teraz piąć się do 20,00 zetoli a z pewnością pomoże mu "dobra koniunktura w relacjach z Paszczakami - dadzą sobie buzi buzi i CCE pójdzie na 1,6 - 1,8 zetola - kto tego nie czai ten gapa. Pytanie kiedy to nastapi? tego nie wiem ale, polecam ku uwadze umoczonych. Ja mam sporo dokupione i czekam a jak spadnie do 0,2 to tylko się uchacham. Jednym słowem naganiam, tak jak w październiku naganiałem na Kompa - łatwo sprawdzić - kto wziął pod uwagę temat to obkupił sie po piątaku do oporu ;) pozdrawiam
piątek - rozumiem, że już imprezujesz, bo chyba wątki mylisz ;) cce do 13 zeta to ma daleko jak z ziemi do Marsa ;) a Komp dojdzie do 13 ale kiedy? może w kwietniu?