• Do Amigo. Autor: ~koczis [89.76.162.*]
    Widzę , że wystawiłeś zlecenie kupna :
    0,01 77 000 10:56:17
    Brawo !!!
    I kto tutaj fantazjuje ???
  • Re: Do Amigo. Autor: ~koczis [89.76.162.*]
    Naprawdę uważasz , że kupisz po 0,01zł. ???
    Musiałeś ładnie zmoczyć dupę na petrolu.
  • Re: Do Amigo. Autor: ~Amigo [80.251.247.*]
    Dnia 2012-02-06 o godz. 16:55 ~koczis napisał(a):
    > Naprawdę uważasz , że kupisz po 0,01zł. ???
    Musiałeś ładnie
    > zmoczyć dupę na petrolu.

Ja na petrolu ,coś ci się pomyliło,tam jeszcze większe szambo niż tu :)

Misiu kolorowy dopóki nie zobaczę infa nie tknę tego i nie dam się zrobić w te sztuczne popyty i bajeczki że to już w tym miesiącu.Tak samo pisano w grudniu po magicznym tekscie "przewidywany ostateczny" ,coś nie przewidzieli :)

Jak nie będzie infa to kurs skończy tak jak cerabud a jak na razie na to się zanosi.

Obserwuję z podziwu tą spółkę a najbardziej mi się podoba ta polityka prezesa,genialnie to rozegrał :) Akcje upchane ,lipa ze żwiru a prawa zasypana na amen.

Niedługo będzie rocznica umowy przedwstępnej :) Kupię z tej okazji 1 akcje :)

Pozdrawiam milutko.
  • Re: Pytanie ??? Autor: ~koczis [89.76.162.*]
    Co ty tu właściwie robisz w każdej minucie ????
    No przecież podobno nie chcesz kupić !?!?!?
    Wycofaj to zlecenie , nie błaźnij się.
  • Re: Pytanie ??? Autor: ~sum [82.205.202.*]
    Amigo nie zdążysz nawet kupić po 4gr to ci mogę zagwarantować ,no chyba że cudem jakieś resztki .Jak znasz się na rodzajach zleceń to pomyśl dlaczego.

• Re: uwielbiam was :))) Autor: ~Amigo [80.251.247.*]
    Tak tak oczywiście marzyciele.Ja sobie poczekam w spokoju i popatrzę na ten teatrzyk międzyczasie jak naganiacze pracuję i wymyślają kolejne bajeczki o infach .
    Gdzie te wielkie obroty miały być od poniedziałku :)

Ja przynajmniej nie wymyślam głupot i nie lej wody jak większość ,zwracałem wam uwagę na tych naganiaczy w grudniu co mieli rozbierać 6gr i prorokowali wyrost w styczniu.

To się śmialiście i co macie ,stek bzdur i kolejnych fantastów na forum co już info widzą w lutym i wielkie obroty,zwykli naganiacze.

Miałem rację wtedy i teraz też mam .papa dalej im wierzcie,przypomnę znów wam o tym tak jak przypominam o grudniowej nagonce.
    papa

• Re: uwielbiam was :))) Autor: ~muchomorek od zwirka [89.75.81.*]
    spece od zwirku z artefee chcą przejąć sieć piaskownic w spółdzielniach mieszkaniowych we wszystkich miastach powyżej 50 tys. mieszkanców. wiecie jak to wplynie na wydobycie zwiru :)))
  • Re: uwielbiam was :))) Autor: ~baniak [212.76.62.*]
    Umoczony purchawa powrócił......., który tu brzęczy na wątku od pół roku.
[x]
ARTEFE -50,00% 21,04 2016-11-17 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.