legal juz pod wielkim cisnieneim ale kontunuje wzrosty moze dobije do 70gr gora 1zl to takie langloo powinno teoretecznie bez trzymanki smignac na 20gr.
Straszak nie pomógł nie było sypania. Jest kilku na papierze ze sporym pakietem. Akcji mało ff ok 6 mln pomniejszony tylko o ten pakiecik wynosi ok 5 mln a po drugie realnie dużo mniej bo większość została dużo wyżej. Przed splitem ff to ok 600 tyś to lepiej obrazuje wielkość raczej małość akcji w ff. Spadki były bardzo duże i ludzie nie zdążyli wyskoczyć a później nie było już sensu sprzedawać. A w zleceniach na S do 0,20 największe zlecenie to 50 tyś. Już niebawem ciężko będzie kupić. Powoli będzie kolejka i na 0,10 choć pewnie wielu już po tyle nie odda. Z całego wolumenu kupna od 0,06 do 0,10 niewiele już zostało akcji kupionych najniżej, większość była oddana wyżej przy większych obrotach na 0,09 i 0,10 pewnie też sporo ludzi uśredniało i jeszcze uśrednia a tak wielkie spadki wymagają dużego kapitału, aby być z ceną jak najbliżej obecnego poziomu. A myślę, że dodatkowo pojawią się jakieś podpisane umowy, jedna ostatnio już była. A poźniej wyniki. Takie moje przemyślenia. Cierpliwości.
masz prawo tak sądzić, choć to nie jest moim celem i zupełnie nie mam interesu w naganianiu. Jak widzisz moje wypowiedzi oparte są o realia i konkrety a nie fantasmagoria. Fajnie na forum wymienić swoje myśli. A i widzę, że jest zgoda co do tego, że papier da zarobić. Ponadto ruch i udzielanie się na forum buduje dodatkowo dobry nastrój wokół papieru.