ciekawe czy to nie jest tak, że teraz się trzyma kurs, a będzie większe wejście przed wynikami czesto tak jest, w koncu bardziej oplaca się spijac smietanke jak sie teraz kupi po nizszej cenie niz potem jak by kurs zareagował po wynikach, czesc inwestorow na pewno tak pomysli
taaa. już o tych 7 zł i 5 zł piszecie od wieków, jak tak będziecie czekać aż Wam brody urosna:) wasza niewiara w tę spólkę już trochę Was ośmiesza, bo nie ma żadnych ale to żadnych przesłanek do tego żeby akcje spadły nagle na łeb na szyję. poza takż pisaniną wejdzcie w powazna dyskusje i powiedzcie dlaczego nagle w ciagu dnia akcje by miały spac o polowe??? no wlasnie daltego nie dysktujecie bo wiadomo ze nie ma za tym zadnych argumentow. tymczasem pojawiają się coraz lepsze informacje tak jak ta, ze SP chce sie wycofac z chemii, skonczy sie dojeniepanstwa z fajnych spolek i zacznie prawdziwa rynkowa działalnosc. no ale dla was to jak zwykle nie ma znaczenia, liczy sie 5 zl. wiec czekajcie dalej powodzenia!!!! pozdrawiam!!!!
Teraz to nie zwracajcie uwagi na 5 zł, tylko skupiajcie się na 25 zł. Cena ta będzie na przełomie kwietnia i maja. Ponieważ po wynikach za 2011 rok, a to jest 20 marca, będą sypać najepszymi informacjami do wyników za I kwartał 2012, które będą najwyższe w histori zakładów. ( mówię tylko za I kwartał )- to będzie szok dla nie których. Pozdrowionka.
Won do piekła kur*** wściekła. Cwany jaszczurze - najpierw wlazłeś Marcinku niby kulturalna panienka "Marysia" nowy user w temacie PCE choć już nie pamiętam dokładnie czy to był kwiecień/maj czy ciut później, aż tu z czasem zaczęło się najpierw pisanie bzdetów o spółce, potem teorie spiskowe, cytowanie jakichś newsów, które można znaleźć w każdym brukowcu, aż po moment obecny gdy dopisujesz jakieś bezpodstawne teorie. Czy myślisz, że na tym portalu jest aż tak dużo Policzan? Może przenieś się na NC na jakąś spółkę gdzie będzie można straszyć jakiś pokaźny akcjonariat poziomu 10-20 inwestorów odzwierciedlający rzeczywisty FF ;) .
Zajefajny tekst!Podoba mi się nie znałam tego.Przypomnę tylko nieskromnie żę w podobnym tonie wypowiadaleś się o mnie kiedy pisałam aby sprzedawać pół roku temu[przeszło?].Słaby z Ciebie pomocnik.Nie masz co się wściekać .Sprzedasz na dużym wolumenie pomiędzy 5.25 a 5.65zł.Pozdrawiam.
Wyniki za 11 mogą być Ok. Ale pewnie są już w cenie. Za 12 r. nie spodziewał bym się cudów. Zboża staniały o ok 30 % a nawozy wzrosły o 50%. Więc na pewno zadużo Police nie sprzeda i niezarobi.
Dnia 2012-02-09 o godz. 20:48 ~Bolek napisał(a):
> Wyniki za 11 mogą być Ok. Ale pewnie są już w cenie. Za 12
> r. nie spodziewał bym się cudów. Zboża staniały o ok 30 % a
> nawozy wzrosły o 50%. Więc na pewno zadużo Police nie
> sprzeda i niezarobi.
nadajesz sie na asystenta Kliszcza, myslenie macie podobne