chlopcy pewnie sie wkurzyli, ze leszcze nie chca oddawac i wkrecili nastepnych naiwnych, to taka zagrywka przed wieksza zwalka, trzymac kase bedzie taniej niz bylo:)))))))))))))))))))))))))
Dnia 2012-02-03 o godz. 14:48 ~0,07 za dwa tygodnie napisał(a):
> dla mnie to bez roznicy i tak czekam na swoje 0,07 a
> pozniej 0,23 na wywalenie:))))))))))))))))))))))))
Bedzie odwrotnie, wspinamy sie na 23gr, skarmiamy Tobie i spotykamy sie na 7gr.
jesli to spekulacyjne podbicie to nie na jedna sesje........i tyle w temacie....po co komu 7mln papier toaletowego........zeby je sprzedac musi isc wyzej.
pozostal milion z hakiem do wziecia........a na 12gr ponad 5 baniek a znajac leszcza okolo 7-8mln sie tam przewinie.......sciagna te 11gr i za 2-3 razem przebija 12gr grubym kupnem......i na koniec zbiora 12 zeby bylo git...a w poniedzialek kazdy bedzie chcial miec papier.....to zacznie juz z duzo wyzszych poziomow.
Jest ok, dobrze siwy prawiłeś do tej pory...
Ale widłowy nie puści 12 gr do końca sesji...
Dobrze mieć papier na weekend do jak pójdzie info to poniedziałek sypną w wyższego poziomu.
wg mnie pusci...i to nawet przed dogrywka ale na razie odbieraja na 11gr tych co chca sypnac.......jak ustawi sie ladny popyt na 11 to zrobia kilka dyzch zlecen na 12 i pare pkc i widlowy pusci....wg mnie wielu sie zdziwi ze puscil...ale to juz nasza bananowka.
tam na 12 gr leza te cenne akcje ktore musza trafic dzis do odpowiedniego koszyka....a do tego jeszcze kilku zarobionych sie wysypie.....tam bedzie jak nic 7-8mln do wyciagniecia papiera.....
chodzi o to zeby byla ladna biala swieca na duzych obrotach...i zakonczenie na maxach i do tego na kolejnych widlach na 0.13 (czy te puszcza tego nie wiem;)) ale otwarcie na 0.12 zaraz powinno sie ziscic......