Nie ważne konkretnie co się stało, ale jaki ma to wpływ na kurs, a ma wielce pozytywny. A miałem już dzisiaj puszczać po 9 gr. Wreszce mocny sygnał kupna, pozdrawim cierpliwych którzy przetrzymali akcje.
chwilowa to raczej nie bo zostalo wciagniete jak narazie 12mln akcji, raczej cos pozytywnego wkoncu, mam taka nadzieje bo siedze zapakowany ze srednia 0.25
troszke przykra sprawa i pewnie zostaje niesmak sam to kiedys przerabialem. czlowiek uczy sie na bledach,choc nigdy nie poimie do konica zachowania gieldy.
Powiem Ci Rysiek ze masz nosa albo wiedzę w srode przepowiadałes ze bedzie odjazd od poniedziałku . Ciesze sie ze jest wczesniej oby tak dalej ,ale co do 1 zł to jestes hura optymistą ???
załóżmy że. kupiłem po .09 i po .10....nie chciałem robić kwasy jak inni i nie wystawiłem po .11 do sprzedania... a dzisiaj przegapilem moment w ktorym zjadlo... czekam na otwarcie i wyrzucam.....i jak myslisz ? ilu moze byc takich którzy juz ustawiaja zlecenia i powiekszaja tą gulę ? a gule zje jak bedzie chcialo... chodzi mi tylko o leszczy ktorych zadowala 11%..teraz czas na nich...pozniej zamykamy drzwiczki i jedziemy powyzej .4x