o jakiej ty korekcie bredzisz-juz sie dawno odbyla-spadek z 74 zl na 6 zl bez splitu.spolka raptem odbila od dna 1 zl-a jaka smietanka za to siedzi w projprzemie-same najlepsze tfi i ofe z dyplomami-ladnie nauczyli ich zarzadzania/pozdro
Kris juz nie słodź Przemkowi ;) Korekta musi byc, a i jak jeszcze nie bedzie obrotów to ludziki zaczną wysiadac i bedzie to co bylo... Nie badzcie pazerni bo zobaczymy 6,20 spowrotem...
jesli tak to chetnie jeszcze dobiore-podobne wykresy zauwazylem swego czasu na -yawal.grajewo polaqua-kto na watkach tamtych spolek sie mnie posluchal-nie zaluje-zmienily trend.to samo sie dzieje na ''przemku''-a to sie zawsze rodzi w bolach-plus b.niska plynnosc/pozdro
Dnia 2012-02-02 o godz. 15:01 ~man napisał(a):
> A tak poza tym to jak sadzicie? czekac na korekte czy brac juz teraz?
Nooo... ja też czekam na korektę. Myślałem, że przy 7 się pomieli i spadnie do 6,6-6,7. A tu kiszka. Ale teraz powinna być jakaś cofka do 6,8 to się trochę kupi.
liczcie sobie i celujcie w korekte ile wlezie, ale prawda jest taka ze niestety spozniliscie sie na pociag, ponizej 7zl to juz nie zobaczycie, ale powodzenia :)