• sąd Autor: ~krzysiek [193.200.20.*]
    dzwonił ktoś może dzisiaj. ciekawe czy powiedzą wam to co mi. niestety tym razem nie mogę napisać aby nie mieć problemów. ale zadzwońcie to się dowiecie. ja miałem odpuścić na kilka tygodni ale znów wszedłem po 0,09. zobaczcie na pronka i centrozap dzisiaj. a jutro będzie jeszcze lepiej. nie słuchajcie chłopa. miał rację wcześniej ale teraz to ...
  • Re: sąd Autor: ~Legolas [213.238.90.*]
    Witaj Krzychu ! A dlaczego miałbyś mieć problemy jakbyś nam powiedział to co Ci w sądzie powiedzieli ?
  • Re: sąd Autor: ~BR [62.233.215.*]
    Do końca lutego powinno być uprawomocnienie postanowienia. A co potem....
  • Re: sąd Autor: ~AB [213.134.151.*]
    Może bys dał jakaś wskazówkę bo nie moge sie dodzwonic ....
  • Re: sąd Autor: ~kkk [95.41.5.*]
    Kurde krzychu ale mnie teraz zaciekawiles:) ...mialo cie nie byc a jednak zadzwoniles do sadu...czy ty sie czasami nie uzalezniasz od pronka???:) ... napisz co ci powiedzieli :) a jak naprawde nie.chcesz to napisz kiedy moze byc lepiej na naszym walorze;)
  • Re: sąd Autor: tedi67 [212.122.223.*]
    Tą kupe gównna po prawej to 5 lat będziecie rozbierac, a nie wiadomo ile kupy tam ukryli????????
  • Re: sąd Autor: ~rr [159.205.110.*]
    "
    Re: dzwonił ktoś do sądu?? krzysiek jestes tu czy...
    Autor: ~krzysiek [193.200.20.*], 2012-01-31 14:28
    dzwonię dzwonie albo zajęte albo nie odbiera. ale podaje wam numer tel. 326047467 i sygnatura sprawy 26/09/6. tez możecie dzwonić. pozdrawiam "

jak sie sprawy maja, zna ktos szczegoly i moze napisac :) cos ciezko sie dzis dodzwonic.
  • Re: sąd Autor: ~BR [62.233.160.*]
    Sąd rejonowy przekazał sprawę do sadu II instancji. Teraz trzeba dzwonić do sądu okręgowego. Czekamy na info o terminie rozprawy odnośnie rozpatrzenia zażalenia.
  • Re: sąd Autor: ~zbycho- [83.6.168.*]
    BR

jeszcze nie, jeśli to w PONIEDZIAŁEK
  • Re: sąd Autor: ~krzysiek [193.200.20.*]
    a nie mówiłem wam wczoraj :)
  • Re: sąd Autor: ~Legolas [213.238.90.*]
    Witaj Krzychu ! Zdradź nam chociaż na ile wyceniasz te wieści które wczoraj w sądzie usłyszałeś mówię o kursie !
  • Re: sąd Autor: ~kkk [95.41.32.*]
    Czylu twierdzisz krzysiek ze to nie zadna podbitka tylko reakcja na.zaplanowana.dobra informacje o ktorej wiedziales juz wczoraj a my dowiemy sie....no wlasnie kiedy ?;)
  • Re: sąd Autor: ~krzysiek [193.200.20.*]
    nic nie wiem. po prostu obserwuję cykliczne wyciszenia zbycha i chłopa. zobaczcie jak ostatnio dwa dni temu zamilkł a dzisiaj znów jest. do tego dzwonie sobie do sądu i jakoś tak wyszło że wczoraj przewidziałem że dzisiaj będzie lepiej. mam zakupione po 0,09 i spokojnie poczekam. fakt że dzisiaj mi trochę zeszło (ustawiłem nieopatrznie zlecenie po 0,11 bo potrzebuje gotówki jakby coś się w ciągu dwóch dni udało już podciągnąć kurs i trochę się zdziwiłem jak wróciłem do kompa że się udało). ale nadal sporo mam pronka i czekam na więcej. i się doczekam. a niedługo znów zobaczycie przeklejony post chłopa jak to dziękuje wam za zarobek.
  • Re: sąd Autor: ~jas [91.199.250.*]
    jak widzę chłopa ..na tym wątku to mam odruch wymiotny......"dobry samarytanin" ......się znalazł...
[x]
REGNON 22,41% 0,80 2020-09-30 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.