• Raport roczny Autor: ~Bacazgor [213.25.98.*]
    Pojawi się 20 marca, chodzi o to, żeby do 20 marca 3mać cenę pod kontrolą. Przed tym raportem nie wróżę specjalych wzrostów ceny akcji, może powtórka 29, ale nic więcej. Widać, że z jednej strony trwa powolna wyprzedaż na ferie, a z drugiej niewiedza rynku o tym jak zamknięto 2011, przecież trend w wynikach był oczywisty i z końcem roku nic nie mogło się zmienić (Euro było wysokie, a Zetkama to eksporter!) chyba, że na plus. Po publikacji wyników, będziemy bić rekordy.
  • Re: Raport roczny Autor: ~jane [89.78.153.*]
    Jeszcze prognoza na rok 2012 moze cos wnieść do notowań.
  • Re: Raport roczny Autor: ~Timofey [79.185.188.*]
    I prezes paplał na konferencji,że w tym roku planują płacić dywidendę,a mają z czego. Na Armak wydali tylko 19 mln.Zobacztmy jak teraz zachowają się OFE z ING i Generali? Obydwa mają ponad 5 %, może zjednoczą siły przeciw Jurczykom i Avalon,chociaż matematyka zdecydowanie jest inna.Na żonglerkę tego gnoja z BZ WBK to lepiej nie patrzeć. ::)))
  • Re: Raport roczny Autor: ~Timofey [79.185.172.*]
    "Widać,że z jednej strony trwa powolna wyprzedaż "- tu to trafiłeś w dychę ,tak po kilkadziesiąt sztuk wyrzucałem ::)), dałem temu gnojkowi ,niech mu będzie ::)) Ale już wystarczy niech przekłada i żongluje zleceniami sam. Może jeszcze częściowo wrócę,ale mydli mnie jak patrzę co ten gnój z BM wyprawia swoim programem !!!
  • Re: Raport roczny Autor: ~bacazgor [88.135.166.*]
    Ja pobędę do publikacji raportów i info ew. info o dywidendzie i prognozie wyników, może coś z tego będzie...
    Tego muła nic nie ruszy
  • Re: Raport roczny Autor: ~Timofey [79.185.170.*]
    Dobrze dusi i machluje ::))) ? Pokazuje drobnicy szkołę, tu trudno utrzymać się z akcjami.Takich gnojkow ma BZ wbk :::)))
    Tam cos jest nie tak, mieli poddac nowa prognoze na 2011, nie podali a przeciez 4kwartal powinien byc dobry (słaby złoty), teraz z ta prognoza na 2012 też sie spóżnia.
    Słaba komunikacja.
  • Re: Raport roczny Autor: ~Timofey [79.185.172.*]
    Na spółce byłem od 2007roku.Dopiero teraz wyszedłem. Ten gnój bankowy dobrze mnie wymęczył. Policz ile to lat ?? Dopiero 2 lata temu połapałem sie, że on żongluje programem,to już było lżej,bo przestałem dokładnie obserwować i analizować.Animator robi to w porozumieniu z zarządem. Oni jemu jak trzeba to i akcji podrzucą (członek zarzadu sprzedawał 2-3 razy ok 10-12 zł) Mi sie wydaje ,to syf i syf. Z drugiej strony on 2 tys.akcji to kurs podniósłby do 50 zł,bo w arkuszu sprzedaży obcych zleceń nie widać. Najlepiej to tego nie obserwować. Dlaczego teraz podciągnął to zagadka?? OFE z ING nagle pojawił się z 5%,może oni jego podczyścili i podciągneli ?Chociaż znając polskie realia to instytucje finansowe są zmówione i nie rywalizują ze sobą i to mało możliwe??
  • Re: Raport roczny Autor: ~Bacazgor [213.25.98.*]
    Patrząc na ubiegły rok, prognozę na bieżący powinni podać w ciągu tygodnia, pozdrawiam.
  • Re: Raport roczny Autor: ~Tmofey [79.185.179.*]
    Tak prezes zapowiadał , prognoza w połowie lutego ..
    Oby te prognozy potwierdziły oczekiwania a wówczas moze spółka zostanie dostrzezona.
  • Re: Raport roczny Autor: ~Timofey [79.185.185.*]
    Panowie mało drobnicy jest oj mało i nikt się nie podłącza. Tu macie najlepszy przykład jak działa "maszyna transakcyjna " program ,wystawia,zdejmuje, kupuje,sprzedaje (robi transakcje ) i tak w kólko rozłozone w czasie !!! Animator nawet nie obserwuje tego,a wykańcza tych co obserwują i analizuja . Chociaż nie wystawiajcie własnych zleceń ,niech kreci swoimi ::)))?
    Ciekawa sytuacja, sternik broni się jak może, ale czy może?
    Jak przepcha kurs powyzej 28.3 to moze sie zacząc dziać.
  • Re: Raport roczny Autor: ~Timofey [79.185.185.*]
    Z ruchu kursu wynika,że w nastepny wtorek,środa ogłoszą prognozę ???
    Pojawił się komunkat o umowie znaczącej spólki zależnej, zakupy w CMC Zawiercie w marcu 2011 wynosiły za ost. 12 m 6,600 mln - patrz komunikat w marcu 2011, a dziś 7,150, 10% więcej. Trudno interpretować te dane (w tym są zmiany cen, asortymentu, dostawców i sezonowość). Pozytywne jest to, że rok do roku spółka zależna rzadko przekazywała ten komunikat - zakupy widocznie nie spełniały wymogu, a teraz bez przerwy go przekazuje, czyli kupuje, produkuje i sprzedaje więcej...
    Już są wyniki szacunkowe, rewelacja. Teraz tylko czekamy na kurs zeby to odzwierdziedlił.
  • dywidenda Autor: ~xxx [31.175.31.*]
    a może dywidenda siądzie w tym roku :)
    Należy się szacunek za szacunek;) Będzie on zgodny z wykonaniem, o to jestem spokojny, myślę, że czeka nas ładny wzrost.
[x]
MANGATA 0,00% 59,00 2025-12-08 16:10:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.