• Po wejściu do obrotu nowych akcji zjazd nawet do 4 gr. Autor: jacek_z_grochowa [89.72.103.*]
    Jak na novianie. Sprzedaż - tragedia, fajne produkty, ale firma leży. Oj będzie bolało jak zacznie się wywalanko na wyścigi. Majątek marny, w perspektywie kurczące się zlecenia i do tego konflikt w RN.
    Uciekać!!! Wypiec czym prędzej póki można wywalić wszystko powyżej 10 gr.
    Pozdr. rozdąsanych inwestorów - JAcek
  • Re: Po wejściu do obrotu nowych akcji zjazd nawet do 4 gr. Autor: ~loco [164.127.216.*]
    spółka dostała kase z emisji więc zaplaci zalegle zusy i koszty spraw sadowych wytoczonych przez wkurzonychh dostawcow :)
    jaj jestem ciekaw raportu za 4 kwartal. i czy zostanie w nim ujęta aktualizcja wyceny know how. :) wtedy rzeczywyiscie wycena rynkowa spadnie ponizej ceny nminalnej.

krzysio sie jeszcze dlugo bedzie odbijal czkawką :)

a jakiz tam konfikt w rn?
    uchyl jacku rąbka tajemnicy...
  • Re: Po wejściu do obrotu nowych akcji zjazd nawet do 4 gr. Autor: ~gregor [83.30.29.*]
    Jak na razie po 20 gr mozna brac do woli,skad ta podaz? wzrosty na NC w najblizszej przszlosci ,a czy na walorku.technicznie ok do wybicia.mysle ze musza troche wystraszyc niecierpliwych.
  • Re: Po wejściu do obrotu nowych akcji zjazd nawet do 4 gr. Autor: ~xxx [85.222.64.*]
    wzrosty na NC przy c/z powyżej 40??? ochłoń, proszę. Może podskok zdechlaka będzie do 45 pkt., ale potem przepaść
  • Re: Po wejściu do obrotu nowych akcji zjazd nawet do 4 gr. Autor: ~loco [164.127.216.*]
    c/z 40?!

a kolega widział tegoroczne wyniki? za 2011 obstawiam wynik 1.5 - 4.5 mln straty. wtedy przy cenie 20gr za akcję wskaźnik osiągnie jakieś -2,24 do -0,75. zależy to wg mnie o ile zostanie zaktualizowana wartość aktywów, zwłaszcza tych niematerialnych

i jakoś nie wierzę w wynik podany w raporcie za 3 kwartał, wg mnie jest tam nakłamane i to sporo. ciekawe co jaśnie oświecony zarząd pokaże w walentynki za 4 kwartał. i rewelacji nie bedzie...
[x]
LUXIMA 0,00% 0,01 2018-11-14 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.