Tak, jak mówiłem. Spekuła zbiera od wystraszonych. Tutaj bedzie rakieta jeszcze przed info. Spekuła wie, że ludziska są chętne na ten papier. I powtórzy raz jeszcze windę. I jeszcze jeden dowód na to, że zarząd nie sypał. gdy podali info o działce to wtedy wypaliło dużo wyżej, niż do 78 groszy. Gdyby chcieli się pozbyć swoich akcji to by zrobili to na poziomie kilku złotowym. Tak więc nikogo nie zachęcam do zakupów, by wystraszonych pełno. Ale ludzie nie sprzedawajcie, bo spekuła tylko czeka z koszykami!!!
Dziwi mnie zajadłość z jaką niektórzy tutaj wypisują o spadkach? Wolontariusze z organizacji charytatywnych? Rozumiem merytoryczne wpisy, ale teksty p.t. będzie 30 gr to cuchnie trochę warczeniem, by im sprzedać jak najtaniej :)
Aha. Jeszcze jeden argument na poparcie mojej teorii. Dziwnie nie chce spać na 30 gr, tylko jacyś "wariaci" łykają walor. I gdy tylko kurs wzrasta natychmiast ustawia się większa kolejka po lewej. Ciekawe, co? :)
jezeli to prawda codo wyceny 10gr za akcje w zwiazku z długami , stratami , to jak ktos moze płacić wiecej (inwestor który wejdzie), z tego co wiadomo to blokada jest na 6 miesiecy , list intencyjny podpisany a umowa nie wiadomo kiedy nie ma sprecyzowania , niby jak najszybciej , przeciez nikt nie przejmie firmy z długami tylko wykupi ale za niska cene akcji , byc moze zarzad wysypywał bo ktos musiał tak sypac , pytanie kto i dlaczego , info moze sie pojawic za miesiac (czesto praktykowane na NC) kare zapłaci ale mu sie opłaci , to co widzimy dzisiaj to poddrygi DT , ludzie sa zdezorientowani , duzo brało po 20-40 wiec jak spadnie ponizej 40 gr to podaz nas zasypie , widac ze jest brak popytu , moze i poleci na 70 gr moze to bezie kiszonka na długie miesiace a z umowa moze byc figa ,
i co?? kto mial racje? jak sie rudi czujesz? trzeba bylo trzymac a nie sprzedawac wczoraj, dobrze ze dzisiaj narobilem zakupow :D
pozdrawiam zarobionych
hehehe i pewnie sprzedales w najwyzszym szczycie..? :P po 0,78
zarobiles ponad 300%.. niezly jestes, naprawde podziwiam Cie.. zlecenia gigantyczne cale 250zl za jedna transakcje :D
pelne uznanie dla inwestorow takich jak ty, ktorzy obracaja na gieldzie renta swojej babci mieszkajac z nia razem w "bloku z plyty" bez obrazy dla bloku oczywiscie :D
Co sie tak denerwujesz? komentarzy nie nadazam odczytywac bo sa usowane..
aaaaa wiem pewnie jestes zalamany, mieszkasz z babcia w bloku z plyty bez obrazy dla bloku :P no i kupiles akcje hurtka po 0,72 ode mnie (chyba jakas w zeszlym tyg jak zlapalo widly), a wczoraj jak sie nie myle sprzedales mi je po 0,4x i tu Cie tak boli :D
ja tez bym sie zalamal jakbym przegral babcina rente na GPW
Powodzenia dla kupujacych