Kto pamięta kurs Elektrobudowy z okolic 20 zł poszybował na 300 zł - teraz też jeszcze wysoko stoi pomimo ,że już dużo objechała . ENAP leży na dnie , te parę procent co urosło to nic nie znaczy. Kontrakty są miejmy nadzieję na lepsze czasy?
masz racje ale czesciowo.wg mnie to co stalo sie na elektrobudowie moze w czesci powtorzyc tylko elektrotim-jesli w koncu przejmie elektromontaz poznan.poza tym energoinstal.bez urazy/pozdro
My sobie możemy tylko i wyłącznie pomarzyć a co będzie tego to nikt nie przewidzi , oczywiście poza tymi co mają kasę i mają jakieś tam plany wg danej spółki,
martwią te "martwe" obroty - jedna większa transakcja . Ale najważniejsze ,że nie ma chętnych do podaży i dalej uważam , że : TO BĘDZIE HIT ROKU , musi jeszcze jakieś w miarę przyzwoite wyniki pokazać, Zlecenia w eneggetyce zawsze będą mieli jeżeli ich robota będzie na przyzwoitym poziomie,
...kiedyś Enap miał plany przejęcia innej firmy z branży,myślę,że warto do tego powrócić...ciekawi mnie także jak z planowanym skupem 1 mln akcji,bo to nic innego jak prosty sposób na wztost wartości akcji o 5%