co odebrales troche akcji od grubego i trzesiesz gaciami? tu juz ruch byl a zaiteresowani sa bez akcji tak wnioskuje o mega obrotach ktore bylyu w tamtym tygodniu teraz jak dla mnie to powoli w dol
teraz tez jest czas na wywalanie , 30 gr moze sie okazac po raporcie drozyzną , giełda dyskontuje z wyprzedzeniem , wiec to moze jedno oznaczac..... zobaczymy co dzisiaj na koniec sesji bedzie i jutro rano , widac ze papier jest porzucony , nikt go niechce i to jest najgorsze
a mam czekac jak spadnie do 20-30 gr i wtedy wywlic lub sie kisic , luty bedzie kiepskim miesiacem dla hurtka , to juz widac, jezeli dojdzie do podpisania to bedzie na wiosne , teraz po raporcie za 4Q bedie zjazd ,bowyniki nie sa super, ci co wywindowali i opchneli wagonami papier to wiedzieli co robią , windowali przedinfem czyli ludzie powiazani ze spółka, czytaj a cinne fora wniosek nasuwa sie jeden , bezie o wiele taniej
takie podbitki dwa razy sie nie zdazają pod rząd to jest mylna teoria, nastepna moze byc za 3miesiace , ale nie osiagnie takiego pułapu jak ostatnio nikt sie nie da nabrac juz na opowiesci dziwnej trasci,
podje moje IP dla tych co sie gubia w postach osoby, która sie podszywa, ale do rzeczy , kurs sie utrzymuje moze damy rade na tym poziomie dotrwać do sesji , choc widac ze podaż napiera , jutro jak nie obronmy 42 gr to lawina ,
ja nie ja ubierałem za 68 groszy a kupowałem za 24gr nie byłem pazerny a z reguły jestem oszczedny dlatego berdzo czesto jestem na kasie i staram się kupować tanio
kupuj tanio np zobacz sobie teraz MWS lub Nemex tam teraz jest bardzo taniopo ładnej korekcie obroty duże i nisko kurs - właśnie takie spółki sie kupuje a nie te co urosły o 200%