• wymiana? Autor: ~siwy [83.1.81.*]
    wyglada na wymiane na 34gr.....zbierajacy oddaje na inne konto taniej.....to taka nienaturalna korekta.....zatem jak skoncza pewnie zacznie sie kolejny skup.
  • Re: wymiana? Autor: ~krashan [83.28.199.*]
    bardziej skup czy wywalanie
  • Re: wymiana? Autor: ~siwy [83.1.81.*]
    ryszard wywalil po 40 z hakiem i teraz przewala z wora do wora zeby odkupic....tak to widze....
  • Re: wymiana? Autor: ~ryszard [87.116.209.*]
    Może jestem jedyny na tym forum który pisze prawdę . Aktualnie po sprzedaży pakietu nic nie robię z ta spółką . Więcej już nie sprzedam , a podkoniec tygodnia odkupię swój pakiet który sprzedałem po 42-40 gr . Pisałem o korekcie że nastąpi i tak jest ,a poniej przyjdą wzrosty choć już nie tak dynamiczne .
    Ok Ryszard......czyli ktos inny zbile cene i przeczyscil stopy przed chwila...ciekawe co dalej ma w planach choc dla kupujacych cena zaczyna byc atrakcyjna....nie sadze zeby domykali luke na 0,26.....raczej dolny opor widze kolo 30gr....musza przetrzepac tych co sie znalezli w pociagu przypadkiem...jest jeszcze jedna ewentualnosc ze jakis duzy sie wysypal.
    i te ustawki na S....niech mu zaraz ktos to sciagnie to sie poplacze.......jest ladny pakiet do wciagniecie ado 40gr.
    ryszard biotka brales po 8gr? po 11 trza sprzedawac.
    Wpełni sie z Tobą zgodzę , chociaz uważam ze zaden grugy nie macza w tym palców , lecz jakas spółdzielnia . Luka powinna żostac obroniona , choć moimzdaniem będzie atak na jej przymkniecie , zbyt duza jest determinacja sprzedajacych .
    tutaj przypomina mi sie remedis....ale kolo30bronia ladnie......i nizej sie nie spodziewam.....dzis jeszcze zamkna wyzej niz jest......to taka zabawa w odbieranie akcji....minusy podczas sesji i niewytrwali sprzedaja.....a niebawem ladnie pojdzie w gore....sam zaczynam kupowac
  • Re: wymiana? Autor: ~Marco [83.238.159.*]
    dobierac to tyko 50% tego co oferuje Zarząd w skupie mysle ze 31 uklepane więc nie ma co sie rozdrabniaC i podbierac na przyszłosć
  • Re: wymiana? Autor: ~Pawełek [83.238.159.*]
    Ja zwykle wszyscy będa kupować ja bedzie rosło taka jest niestety zła metoda po co płcic po 40 gr jak mozna taniej skupić i oddac nawet połowe w wezwaniu a tym samym akcje bedziecie mieli za darmo
    ryszard biotka brales czy nie? bo bylo w dwa dni prawie 50% do ugrania....dzis wywalic sie powinno dac po 12gr.......i korekta...zatem zaczna wracac i na naseza perle.
    dobrze kumasz dzisiejszy spadek był umówiony spokonie zewrzeć zwieracze i czekac na rozwój a co do Biotka juz jest za pózno sam sprzedałem po 10 i 11 gr więc kasa jest na?
    sie pytam ryszarda bo przy 8gr mu pisalem zeby brac...on twierdzil ze odgrzewane kotlety.....ale jak dla mnie gpw zaczyna sie poprawiac....i systemowo spolki rosna po pare dni......na nc na razie dymanie leszczy nbo chyba ze sie kupi cos za bezcen i czeka jak na nova....ale takich perel nieiwele.
    o ktos zaciagnal....zaraz bedzie sygnal kupna i jedziemy na widelki......tutaj nie ma to tamto.....jeszcze chwila i sie zacznie zabijanie o akcje.
    Nie interesuje mnie inny rynek po za NC I kontraktami . 65% kapitału mam w NOVA I . Duzo mam w G. Jaguar I chcę się dobrac do X Systemu , mam jeszcze małe ilości wielu spółek które nigdy nie miały WZROSTOW >
    Mocna łapki siedza w spółeczce
    Prawdopodobnie zadziałał syndrom dwóch kont , a to co poukładali LESZCZE po prawej to jest ich . Moim zdaniem powtórza to jeszcze kilka razy i to forum zamilknie , a kurs będzie wzrastał .
  • Re: wymiana? Autor: ~rokefeler [195.74.50.*]
    rusiu a co myślisz o ipods?
  • Re: wymiana? Autor: ~krashan [83.28.199.*]
    twoim zdaniem do ilu wzrośnie?
  • Re: wymiana? Autor: ~Leszcz [83.238.159.*]
    czyzby juz oddali to co mieli oddac i dzis z minus 20 % ztobi sie + 20@ wszystko mozliwe
    Nie będe sie wypowiadał co do grosza . Raz miałem takie zdarzenie na SzaR-e przy kursie 21--23 gr prognozowałem że kurs dojdzie do 65 --72 gr , a szczyt miał na 64 gr i mnie opluwali o tego 1 grosza . Wielokrotnie już pisałem że kurs Nova I będzie oscylował miedzy 71 gr 1. 93 zł wynika to z e zniesienia Fibo. , ale są to liczby skrajne tj. 0.236 --- 0.764 . Przy załorzeniu liczb 0.382 do 0.618 potęcjalny kurs może wynosić 1.04 zł -- 1. 58 zł . Do takich może dojść w tym roku . Klubem programu będzie przełom maja ?czerwca , tam wystepuje cykl 55-cio miesieczny . A co zatym idzie jak giełda odnotuje w tych okolicach szczyt to reszta tego roku będzie spadkowa , jak będzie dołek silne wzrosty na NC zaczna sie własnie wtedy , ale to Wam jeszce opiszę . Kończe bo coś mi machluja na G Jaguar .
    czuje zapach widel.......ktos sciaga z podazy papier pieknie....mroczka mi to przypomina.....on lubi takie zabawy i takie papiery
  • Re: wymiana? Autor: ~turek [178.181.131.*]
    Pieknie pogonili leszcza

Lecim na 0,6
    jeszcze nie dzis spokojnie za mało akcji sie obróciło daje czas do końca tygodnia
    ze wzrostami jest tak ze nie ma duzo czasu...sa efektowne ale nie trwaja dlugo......spadki to co innego....jesli to byla korekta a cel to 0,60 minimum to teraz jest za tanio zeby roslo po pare %....jak sie zacznie to znowy wyrwie z butow na 2-3 sesje.
    Spokojnie wskażniki musza się ochłodzic i takie wachania będa jeszce miały miejsce .
    dzis cisza wielka......ustawili zapory pod widlami na 0,43 i zbieraja kolo 0,35....pozbieraja i pojdzie w gore pewnie. Ale spokojnie mozna dobierac kolo 0,35...widac to teraz dobra cena do zakupow.....jesli dzis tez zamkna na zielono oznacza to trwale i systematyczne wzrosty z odbiorem od niecierpliwych nizej.
[x]
DIGATE -14,29% 0,01 2014-07-01 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.