w cenie max 78gr było wszystko zawarte , na to wyglada ze nas ubrali wiec pisanie ze lecimy w góre to nastepna bajka , albo dojdzie do tej umowy albo papaier szybko powróci na poziom 20gr , mam wrazenie ze to był chwyt z tymi niemcami , blokada akcji to tez poducha ,ytani kto wywalił tyle akcji w kilka sesji
masz na mysli 1,7zł ???? tu byli tacu co juz widzieli 3,5 zł , czarowali nas , bajki oowiadali o umowie , teraz ół roku kiszonki , kapitał pod lodem , moze ruszy na dwa dni przed info o umowie a narazie zjazd totalny , tak nas załatwili z zarzadu , nikt nie chce kupowac ,choc było po 78 gr a przeciez ma byc powyzej 1 zł , wiec o fali wzrostowej to mozna sobie pisac , jestesmy uwiezieni , no moe nie do knca bo zawsze mozna wyjsc , szkoda ze nie zrobiłem tego wczesniej a kilku dobrze pisało , maja dobre trafne przewidywani co do hurtimexu
wczoraj nic nie szło prócz GTB (inna sprawa :)) a dopiero dzisiaj po odbiciu w Ameryce jest wizja na plus zarówno na głównej jak i NC. Ja jeszcze dokupuje poniżej 0,48
a co ameryka ma do hurtimexu ......nic ...poprostu kurs wraca na swoje miejsce , gdyby raport był dobry /ciekawy to kurs leciałby w góre (ci co mieli informacje o infch , juz by to wykozystali ) a tak widac ze po raporcie moze nam szczena opasc i kurs tez
a oco chodzi ?? wyruchali nas , ze niby niemcy przejma firme???? bzdura jakas , gra była pod umowe pod nowe perspektywy , kurs zamiast isc stopniowo do góry został przez kilku swywindowany a teraz wraca tam gdzie byłi zacznie spinaczke spokojną do góry , juz nie zrobianam cisnienia , bo niby pod co???
kupiłbys akcje bez takiego infa ? moze tak , ale takie info dało wiarygodność przedsięwzięcia, i dzieki temu było wiecej i wyżej , ot cała tajemnica takich zabiegów PR w sumie to nie było konieczne ale jest to poniekąd zaufanie zarządu (sami sobie) ale to wszystko jest bez znaczenia , kurs spada i spadac bedzie na pewno , pytanie do jakiego poziomu a to tez zalezy od podania informacji , a one nie predko beda okres feii , zarzad na wyjeździe , itp itd i luty minie mrzec tez i sobie pzypomna o umowie , jak kurs spadnie do poziomu z którego sie odbił ,