co się dzieje i jak pisałem wcześniej kurs powoli w dół. Zostali już sami wierzący w cud. Umowa była już w kurs wliczona przy 70gr podbili kurs zrealizowali zyski wciągając w to postronnych graczy zkuszonych umową. O umowie wszyscy wiedzą teraz tylko podadzą info ile wysypali z zarządu z akcji wolnych od lookup. To powinno zbić kurs ale wiara ginie ostatnia. Dalej podczymuje że kto chce wyjść z mniejszą stratą niech to robi bo za kilka dni strata będzie jeszcze większa.
Dnia 2012-01-30 o godz. 13:09 ~gregor napisał(a):
> co się dzieje i jak pisałem wcześniej kurs powoli w dół.
> Zostali już sami wierzący w cud. Umowa była już w kurs
> wliczona przy 70gr podbili kurs zrealizowali zyski
> wciągając w to postronnych graczy zkuszonych umową. O
> umowie wszyscy wiedzą teraz tylko podadzą info ile wysypali
> z zarządu z akcji wolnych od lookup. To powinno zbić kurs
> ale wiara ginie ostatnia. Dalej podczymuje że kto chce
> wyjść z mniejszą stratą niech to robi bo za kilka dni
> strata będzie jeszcze większa.
.......ZNOWU WPADŁ TEN " NIEWIERZĄCY " I WSZYSTKO WIEDZĄCY , SŁODKO PIERDZĄCY , DBAJĄCY O NASZĄ KASĘ - GRAJEK NA SPADKI , - ALE TO DOBRY ZNAK PRZED DUŻYMI WZROSTAMI !!! ....
........CIEKAWE , KIEDY WPADNIE - IP ( 109.110.199 ) ,- DEXTER , ARIZONA , MAGIK , ZAWODOWIEC , DON , HENRY , DIONIZY , HANS , MOCARZ , DEDE , RODRIGEZ ?!!! - ---- -PEWNIE TEŻ NA CHWILE WYPAD PO STRZYKAWE ......
Tak wpadłem ale tylko na dziś by Was zachęcić do odrobienia a nie dalszych strat. Ale Wy pogłębiając się dalej w stratach śledzicie i dociekacie kto co pisze. A jeśli już śledzicie to znajdźcie moje wpisy z tamtego tygodnia czy namawiałem na kupno Hurtka??? czepiajcie się tych za sprawą i nawoływaniem na galaktyczne wzrosty zniknęli gdy Wy tylko kupiliście taki ,,adman". Odrabiajcie straty na PSW jeszcze raz zachęcam do zarabiania a nie tracenia. Szukajcie admana który Was wciągnął tu w to bagno i do nie go miejcie pretensje. Ale Wy wolicie słuchać słów rakieta kosmos i bujać w gwiazdach. Ja tylko mówie na PSW odrobicie w ciągu dwóch tygodni. Na koniec pozdrawiam
nie wiem na co czekacie.....80gr jest ale na PSW i to początek i szansa by odrobić straty z Hurtka. Tam to dopiero początek. A Wy się łudzicie od zeszłego tygodnia na wzrosty tutaj. One już tu były i nie wrócą. Jeszcze chwile i pęka leci poniżej 50gr a to większe straty. Obrót mizerny jak widać nie ma kto kupować a sprzedać zapewne chce wielu ale jeszcze się łamie. Kto szybciej się złamie ten szybciej odrobi straty na PSW i kupi jeszcze poniżej 1zł a sprzedać powyżej 2zł za dwa tygodnie. Tam nie ma rakiet w jeden dzień tam rośnie stabilnie ale powyżej 10% dziennie. Jeszcze raz zastanówcie się. I podziękujcie niejakiemu ,,asdman" który Was tu wtopił. Ja nigdy tu nie namawiałem do zakupów bo to spelucajna bańka była ...prosze moje wątki prześledzić z zeszłego tygodnia. Napiszecie dlaczego to robie???? ponieważ nie chciałem tu z Wami stracić ....ja chce zarobić być może również z Wami ale nie tu Panie i Panowie tylko PSW Capital. Do widzenia za dwa tygodnie Wam tutaj a mnie na PSW porównamy zyski i straty:-))))
Dnia 2012-01-30 o godz. 15:37 ~gregor napisał(a):
> nie wiem na co czekacie.....80gr jest ale na PSW i to
> początek i szansa by odrobić straty z Hurtka. Tam to
> dopiero początek. A Wy się łudzicie od zeszłego tygodnia na
> wzrosty tutaj. One już tu były i nie wrócą. Jeszcze chwile
> i pęka leci poniżej 50gr a to większe straty. Obrót mizerny
> jak widać nie ma kto kupować a sprzedać zapewne chce wielu
> ale jeszcze się łamie. Kto szybciej się złamie ten szybciej
> odrobi straty na PSW i kupi jeszcze poniżej 1zł a sprzedać
> powyżej 2zł za dwa tygodnie. Tam nie ma rakiet w jeden
> dzień tam rośnie stabilnie ale powyżej 10% dziennie.
> Jeszcze raz zastanówcie się. I podziękujcie niejakiemu
> ,,asdman" który Was tu wtopił. Ja nigdy tu nie
> namawiałem do zakupów bo to spelucajna bańka była ...prosze
> moje wątki prześledzić z zeszłego tygodnia. Napiszecie
> dlaczego to robie???? ponieważ nie chciałem tu z Wami
> stracić ....ja chce zarobić być może również z Wami ale nie
> tu Panie i Panowie tylko PSW Capital. Do widzenia za dwa
> tygodnie Wam tutaj a mnie na PSW porównamy zyski i
> straty:-))))
.......C.D. ...BARDZO SIĘ O WAS MARTWIĘ I O WASZĄ KASĘ ..........PLIZZZZ.....ODDAJCIE - NAWET Z MAŁĄ STRATĄ , BO JAK SZEF NIE UZBIERA DO WORA TO MNIE ZA JAJA POWIESI ( TJ.. ŻOŁĘDZIE ) , - NIE SZKODA WAM MOICH ŻOŁĘDZI ......NIE NAMAWIAM WAS NA PSW CAPITAL - ALE CHODŹCIE ,- TUTAJ JAK WAS UBIERZEMY TO NA PARĘ LAT BĘDZIECIE MIELI UBRANKA..... PLIZZZZ........PODZIELĘ SIĘ Z WAMI ZYSKAMI ...DAM WAM SWÓJ ADRES .....I NR KONTA ....
ZATROSKANY G.....
,,Wypad" pozdrawiam Cię szkoda tylko że z dnia na dzień przy niższym poziomie. Nigdy tu nie namawiałem do kupna wręcz przeciwnie polemizowałem z naganiaczami na wizje 3,5zł zobacz moje wpisy z zeszłego tygodnia no ale każdy zrobił jak chciał a wizja 3,5zł była bardziej kusząca niż moja by wyjść nawet ze stratą. A to że zapraszam i ponawiam to na PSW to tylko po to byście coś nadrobili tu straconego i przy okazji się uczyli bo ja kiedyś też zaczynałem. Nie ukrywam że kurs nadal powoli w dół a wróce tu i po 30gr znów kupie.
Witajcie !!!! widze że nadal złudzenia biorą górę nad rzeczywistością. A PSWcapital cały czas sobie rośnie i dalej będzie rósł bo to początek wspinaczki. Jeszcze raz zastanówcie się czy warto tu dalej tracić i żyć fantazją że wory nastawione przy 40gr i czekają albo nie dajcie się wyleszczyć bo akcje mocne.......słuchajcie dalej umoczonych tak jak Was w tamtym tygodniu ,,asdman" czarował. Jeszcze raz zachęcam tu starcicie z dnia na dzień coraz więcej a PSW da odrobić. Decyzja Wasza i pieniądze też które tracicie teraz. Wpadne w piątek zobacze czy blisko do 30gr tak tak 30gr