• 6 już w tym tygodniu? Autor: ~aragorn_rs [77.253.248.*]
    jw.

jak myślicie damy rade?
  • Re: 6 już w tym tygodniu? Autor: ~DrrD [79.139.32.*]
    Uważam że to naprawdę możliwe. Powoli powoli i do 6zł da radę, tak samo jak było z progiem 5zł. ... Dalej to już nie wiem. Może jakieś info, może wyniki - i dalej do góry.
  • Re: 6 już w tym tygodniu? Autor: ~max [93.105.22.*]
    Na 5 nie było praktycznie progu. Pękło szybko i bez znieczulenia. Na 5,19 który był progiem w AT w ogóle nie było oporu, bo został zmieciony jakby przeszła lawina. Ja stawiam swoje. Trend się liczy, a ten się odwrócił. Widzę ciągle 10zł za akcję w perspektywie kilku miesięcy. Powiem więcej, że byle nie za szybko szło do góry i obym miał rację ;)

• Re: 6 już w tym tygodniu? Autor: ~DrrD [79.139.32.*]
    No mi chodziło w okolicy 5, bo tak 4,8 4,99 utrzymywało się parę dni, przy dość wysokich obrotach, wobec tego tak napisałem że próg przy 5. Ale rzeczywiście po osiągnięciu 5 poszło dość gwałtownie na 5,30, potem aż na 5,7.
    Ja był bardzo chętnie zobaczył to 10, :). Na pewno zobaczymy 8, tego jetem raczej pewny i myślę że właśnie tego będę czekał.
  • Re: 6 już w tym tygodniu? Autor: ~aragorn_rs [87.204.238.*]
    Korekta jest :)

już się wysypano...

jedziemy dalej na północ :D
  • Re: 6 już w tym tygodniu? Autor: ~DrrD [82.145.216.*]
    jak widać korekta nie bardzo duża. Wydaje się że może się skończyć na plusie jeszcze dziś. A do końca tygodnia pewnie powolne wzrosty.
  • Re: 6 już w tym tygodniu? Autor: r2d2_ [193.59.98.*]
    Wlasciwie od 10-go mamy wzrosty (wieksze czy mniejsze) tak wiec bylo pewne ze w koncu jakas korekta przyjdzie (korekta razem z szerokim takze luuuz ) mysle ze jutro (najpoziej pojutrze) znow bedzie na zielono
  • Re: 6 już w tym tygodniu? Autor: ~stancioo [94.240.35.*]
    Ładne pakieciki poszły ciekawe kto tak skupuje??
  • Re: 6 już w tym tygodniu? Autor: ~rov [80.52.210.*]
    Ladne trzymanie kursu zeby ciagle bylo na czerwono i zeby zniecierpliwieni oddali po takich cenach:) Taki kontrolowany przystanek jest potrzebny zeby pozniej szybko przebic 6 zl.
    Mysle ze na koniec dnia bedzie na zielono.
  • Re: 6 już w tym tygodniu? Autor: ~ rtf [91.146.219.*]
    Po takich wzrostach,korekta,to rzecz normalna.Musi jeszcze spaść aby pojawił się większy popyt.
[x]
ROVESE -12,28% 2,00 2016-08-29 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.