Uważam że to naprawdę możliwe. Powoli powoli i do 6zł da radę, tak samo jak było z progiem 5zł. ... Dalej to już nie wiem. Może jakieś info, może wyniki - i dalej do góry.
Na 5 nie było praktycznie progu. Pękło szybko i bez znieczulenia. Na 5,19 który był progiem w AT w ogóle nie było oporu, bo został zmieciony jakby przeszła lawina. Ja stawiam swoje. Trend się liczy, a ten się odwrócił. Widzę ciągle 10zł za akcję w perspektywie kilku miesięcy. Powiem więcej, że byle nie za szybko szło do góry i obym miał rację ;)
No mi chodziło w okolicy 5, bo tak 4,8 4,99 utrzymywało się parę dni, przy dość wysokich obrotach, wobec tego tak napisałem że próg przy 5. Ale rzeczywiście po osiągnięciu 5 poszło dość gwałtownie na 5,30, potem aż na 5,7.
Ja był bardzo chętnie zobaczył to 10, :). Na pewno zobaczymy 8, tego jetem raczej pewny i myślę że właśnie tego będę czekał.
Wlasciwie od 10-go mamy wzrosty (wieksze czy mniejsze) tak wiec bylo pewne ze w koncu jakas korekta przyjdzie (korekta razem z szerokim takze luuuz ) mysle ze jutro (najpoziej pojutrze) znow bedzie na zielono
Ladne trzymanie kursu zeby ciagle bylo na czerwono i zeby zniecierpliwieni oddali po takich cenach:) Taki kontrolowany przystanek jest potrzebny zeby pozniej szybko przebic 6 zl.
Mysle ze na koniec dnia bedzie na zielono.