• do robinsona Autor: ~siwy [83.1.81.*]
    dzieki za pisanie glupot.....ladnie wrzucja do worka......koniec kolo 0,60 i ponad 1mln wolumenu...zaraz pierwsze podejscie pod widelki
  • Re: do robinsona Autor: ~robinson [164.127.151.*]
    a kto to kupi ?? leszczy juz nałapaliscie i teraz myslisz ze inni dadzą sie złapać , nic z tego , ktos wywala bo wie co bedzie , nadstaw czapkę to ci wiecej wpadnie
  • Re: do robinsona Autor: ~Marco [77.254.123.*]
    Oj Robinsonku kochany czy ty naprawde nie widzisz że praktycznie nie ma korekty Dzis jest akumulacja pod jeszcze większe wzrosty .Pozdrawiam
    powiadsz akumulacja tyle ze nie ma popytu ,wiem bo na poczatku sam zadzaiłałem i nic , i wiem ze to ktos wywala , dlaczego to juz samemu nalezy sie domyslec,
  • Re: do robinsona Autor: ~siwy [83.1.81.*]
    dziekujemy dziekujemy....niech dalej sypia......a sie zdziwia
    w ponieziałek info kto sie wypróznł z duzych i to dopiero bedzie lawina .... pora zaczynac weekend , oczywiscie ci co zarobili , bo reszta modli sie i gryzie pazurki jak przebuje 48 gr to mozna wejs ale na krótko , wątpie w toaby sie udało to nie jest odbieranie akcji to sypanie bez paniki , szacun dla sypacza , bo chyba nie myslicie ze wywala leszcz , leszczyk czeka na 1 zł ...... oj zima go dopadnie nastepna
  • Re: do robinsona Autor: ~Marco [77.254.123.*]
    To ze ktos wyrzuca to dobrze Sam licze ze paradius sie wysprzeda do końca i będzie pole czyste W duchu myślełem że dziś bedize minus 10 by dobrac a tu nic z tego Mocny papier
[x]
DIGATE -14,29% 0,01 2014-07-01 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.