• HURTIMEX ODPALA.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Autor: ~marysia [178.182.215.*]
    Może jakieś info w drodze?
  • Re: HURTIMEX ODPALA.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Autor: ~xdt [188.146.52.*]
    Jaki kurs obecnie???
    Pzdr
  • Re: HURTIMEX ODPALA.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Autor: ~DEXTER [109.110.199.*]
    chyba w twojej chorej głowie odpala
  • Re: HURTIMEX ODPALA.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Autor: ~Luigi [164.126.55.*]
    porazka poczekamy do wynikow to wam tak odpali ze sie ....
  • Re: HURTIMEX ODPALA.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Autor: ~lutek [93.105.76.*]
    ale sypać nie chcą ,co jest ,czekam,.....
  • Re: HURTIMEX ODPALA.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Autor: ~ndubz4ever [83.9.54.*]
    Na co czekasz ? Zobacz za jaką cenę spółka wchodziła na giełdę.
  • Re: HURTIMEX ODPALA.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Autor: ~daro_exp [164.127.80.*]
    Witam wszystkich,
    Proszę przejrzeć sobie wykresy spadków i wzrostów ISPAG dla dziennych notowań z poprzednich lat, co widzimy, w 2010 roku od 11.06.2010 kurs waloru wzrastał od 0,04 i spadał do 0,04, od 23.11.2010 roku mamy duże podbicie aż do 0,80 zł (co wynika z tego, okres przedświąteczny, produkty dziecięce więcej się sprzedają). Od 08.12.2010 do 05.01.2012, notoryczny zjazd kursu waloru, z 0,80 zł do 0,20 zł (0,20 zł po tyle mają główni udziałowcy HRT).
    Roczek zjazdu wartości coś wam mówi?.
    Między 10.01.2012 a 23.01.2012 rokiem, duża podbita z 0,18 zł do 0,68 +/- 0,02.
    Teraz mamy 28.01.2012, historia lubi się powtarzać, wykresy z ostatnich dni wskazują na powolny spadek kursu od 0,70 do 0,55 zł. sytuacja ta może potrwać jakiś czas.
    Jeszcze jedno, w tym roku tzn. 2012 popyt na ciuszki i obuwie dziecięce spada, tak wynika z raportów sklepów i hurtowni artykułów dziecięcych, dlaczego?.
    Państwo Kopeć mają większościowy pakiet akcyjny. Reszta to ma fundusz i inne osoby wymienione w akcjonariacie.
    Fakt, umowa zabezpieczająca na 6-mcy jest gwarantem do Czerwca tego roku.
    Jakie to ma przełożenie na wartość kursu waloru HRT?. Wiele czynników w tym bierze udział.
    Trend spadkowy może jeszcze troszkę się utrzymać.

Wnioski końcowe: kup graczu i inwestorze walor w cenie 0,20 zł, a będziesz spał(a) spokojnie, nie będziesz się przejmować spadkami z górek do wartości księgowej.
    Teraz nie czas na kupowanie waloru spółki, za wysoko stoi. Na DT, też duże ryzyko.
    Miałem troszkę papierka, z minimalnym zyskiem sprzedałem.
    Czekać na wartość 0,20 zł, taka moja rada.
    Pozdrawiam strategów, mądrych i cierpliwych graczy a także inwestorów :)))
    daro_exp
  • Re: HURTIMEX ODPALA.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Autor: ~cycek [83.9.54.*]
    jak dla mnie to sporo spadło , ja liczyłem na dużo większe wzrosty, ale jak zwykle się przeliczyłem.
  • Re: HURTIMEX ODPALA.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Autor: ~hur [178.42.127.*]
    Do 0,20 spadku nie będzie, jesli juz to sporo wyzej sie zatryzma
  • Re: HURTIMEX ODPALA.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Autor: ~daro_exp [46.112.241.*]
    Witam ponownie,
    Autor: ~hur [178.42.127.*], 2012-01-28 17:07
    Do 0,20 spadku nie będzie, jesli juz to sporo wyzej sie zatryzma

Możliwe, giełda lubi nas zaskoczyć, osobiście bym obstawił 0,22 +/- 8gr . Tak na wypadek, nie wiemy co będzie po 1 półroczu 2012, tzn po dacie 30.06.2012, mamy do czynienia z małym parkietem - NC. Wiele małych spółek upada inne na ten parkiet wchodzi.
    Szczerze, poczekałbym troszkę i gdy wykres zaliczy dołek można na krótko wskoczyć (przykładem z dwóch ostatnich lat - wykres ISPAG - dołek między 0,20 a 0,30).
    Pozdrawiam i dziękuję za zainteresowanie :)))
    daro_exp
  • Re: HURTIMEX ODPALA.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Autor: ~cycek [83.9.54.*]
    za dużo tu pesymizmu, a gdzie tu trzecia fala wzrostowa ,brakuje mi jej.
    takie mam odczucia. ten mały spadek może być korektą , obroty też mizerne.
    znawcą nie jestem ale
  • Re: HURTIMEX ODPALA.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Autor: ~Misiek [194.15.124.*]
    Witam,
    Nie to, że się czepiam wykresu ISPAG dla dziennych notowań z poprzednich lat (z 2010 roku), ale kiedy w analizie Daro_exp kurs waloru wzrastał od 0,04, aż do 0,80 zł (co niby wynikało z tego, że okres przedświąteczny i produkty dziecięce więcej się sprzedają), to to podbicie z dnia na dzień miało swoją nazwę: RESPLIT 20:1!!! Jak można pisać takie analizy bez elementarnej wiedzy o spółce?
    Pozdrawiam,
    Misiek
  • Re: HURTIMEX ODPALA.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Autor: ~lutek [93.105.67.*]
    ..no właśnie cycku,nic nie stoi na przeszkodzie aby trzecia fala załapała całą złotówkę ,tego się trzeba spodziewać :-)
  • do doświadczonych Autor: ~rudi [164.126.25.*]
    czy doświadczenie gracze mogą potwierdzic ze zaczyna sie wzrost , wy poważnie o tej następnej fali wzrostu ,tu raczej zjazd sie szykuje , z sesji na sesje zjazd i coraz niższe obroty , czy ta umowa dojdzie do skutku i kiedy tego nikt nie wie ,jakby było tak cudownie to juz 1zł było by w tamtym tygodniu , teraz to 30-35 gr nas czeka , ja coprawda mam akcjie i analizując ruch na papierze oraz spglądając na wskazniki to raczej sprzedaz a nie kupowanie akcji ,jakie macie typy spółek na ten tydzień na których szykują sie wzrosty
[x]
HURTIMEX -2,00% 0,29 2025-10-20 16:37:33
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.