Za nami dopiero jest pierwsza luka ( startowa ) , aprzed nami jeszcze dwie ( ostatnia tzw wyczerpujaca ) Spodziewam się drobnych korekt , ale dominujący będzie galop wzrostowy . Mnie się marzy zachowanie takie jak na Runicom-ie , i w to głęboko wierzę , ta spółka skazana jest na sukces . Moim zdaniem nie wszyscy będą się cieszyć pełnym sukcesem notowań tej spółki ,poprostu ich to przerośnie .
Dnia 2012-01-26 o godz. 18:36 ~ryszard napisał(a):
> Za nami dopiero jest pierwsza luka ( startowa ) , aprzed
> nami jeszcze dwie ( ostatnia tzw wyczerpujaca ) Spodziewam
> się drobnych korekt , ale dominujący będzie galop wzrostowy
> . Mnie się marzy zachowanie takie jak na Runicom-ie , i w
> to głęboko wierzę , ta spółka skazana jest na sukces . Moim
> zdaniem nie wszyscy będą się cieszyć pełnym sukcesem
> notowań tej spółki ,poprostu ich to przerośnie .
Rysiek z Szara ??
Zastanawiam się dlaczego nie piszesz , że przwidziałeś ten wzrost . Ale znając twoje przewidywania to jak zwykle wyjdziesz ze spółki a spółeczka jeszcze urośnie 20 -30 % .
I jak zwykle moja rada nabierz dystansu do AT zwłaszcza na rynku NC ..
Po deklaracji ze główni udziałowcy nie wezma udziału w wezwaniu zostanie raptem 6mln akcji które moga uczestniczyć w tym .dlatego wg mnie powtórka z Runiconu bardzo prawdopodobna przy 2 zetach mamy dopiero c-wk = 1 Ciekawe co postanowi Pan Sawicki Jutro moze sie nie otworzyć kursik a ten co bedzie próbował sprzedawac jego problem
Kier mylisz się , ta spółka , a właściwie zarobek na niej to zabespieczenie mojej przyszłości . Daję Ci słowo że nie opuszczę tej firmy tak prędko . Co GUL Ci lata że wylansowałem tą firmę , ale muszę Ci powiedziec że takich perełek mam trochę więcej i będziesz musiał mnie wyszukiwać na forum . Pewne jest to że kto mnie słuch a ten za każdym razem zarabia .
Dnia 2012-01-27 o godz. 09:03 ~ryszard napisał(a):
> Kier mylisz się , ta spółka , a właściwie zarobek na niej
> to zabespieczenie mojej przyszłości . Daję Ci słowo że nie
> opuszczę tej firmy tak prędko . Co GUL Ci lata że
> wylansowałem tą firmę , ale muszę Ci powiedziec że takich
> perełek mam trochę więcej i będziesz musiał mnie wyszukiwać
> na forum . Pewne jest to że kto mnie słuch a ten za każdym
> razem zarabia .
Ostatnie zdanie to prawdziwa "perełka " Kupowałem w środę i jakoś nie znalazłem Twoich zachęt do kupowania ..Ale w jednym masz rację będzie można na spółce jeszcze zarobić...
aktualnie mam 30 spółek , ale możesz przeczytać moje wpisu od półtora miesiąca , bo tyle jestem na tym papierze. Jeszcze raz piszę 71gr --1.93 zł to zasięg wzrostu dla tej firmy . Napisz jak mnie znalazłeś na tej spółce , bo mi nasuwa się tylko jedno , że po wzrostach .
Dnia 2012-01-27 o godz. 09:19 ~ryszard napisał(a):
> aktualnie mam 30 spółek , ale możesz przeczytać moje wpisu
> od półtora miesiąca , bo tyle jestem na tym papierze.
> Jeszcze raz piszę 71gr --1.93 zł to zasięg wzrostu dla tej
> firmy . Napisz jak mnie znalazłeś na tej spółce , bo mi
> nasuwa się tylko jedno , że po wzrostach .
Kupiłem po infie w środę i czytałem trochę forum a wczoraj pojawił się Twój wątek tyle ..
jakie macie typy na najblizszy okres? nasza perełka narazie idzie w góre ale czka ja znczna korekta i to wszycy wiemy , ale .... to zaley od akcjonaritu