zawsze Kris b sie tutaj chwali ja tym razem tez sie pochwale Westa....polecam, tylko jeszcze zeby kompap sprzedac... a tu zero odzewu podobno lipka przewidzial hosse dla kompapu w 2031r...... ;)
Nie ma co narzekać tylko śmiało rzucać. Kto kupił po 6.70, jak leżały na ulicy i sprzedał po 8 z hakiem to też te swoje 20% wyciągnął zupełnie jak na weście u Karsyka.
A jak tam fam i silvuś się mają Karsyku, bo dawno nie patrzyłem?
silvano dawno oddałem a na famie kaszanka wieszka niz na kompapie ... a juz myślałem ze nie może byc wieksza, teraz trzymam reke na pulsie i siedzie na wescie udało mi sie wejsc po 3,08 ;) wiec jest dobrze a mam nadzieje ze bedzie lepiej no i cały czas czekam na odpał kompapu bo to najwieksza z moich inwestycji ;)
no juz wszystkie padla ruszyly chociaz troche w gore a
to gowno spada bo prezes chce se znowu dobierac po kilka akcji po 7.xx a nie 8.xx bo przeciez na kilkunastu akcjach to jest ogromna roznica...
Dnia 2012-01-28 o godz. 12:47 ~wert napisał(a):
> Prezes przeciez ma okres zamkniety do 20.03X-
wiec to nie
> on tymi 90-tkmi miesza,
niezły dowcip buuuuuhaaaaaaaaaaaaaahhhhaaa!!!!!
teoretyczne to okres zamknięty ma, bo 2 miesiące przed publikacją.
teoretycznie nie może kupić i sprzedać.
a faktycznie jak jest to już poprzednicy swoje zdanie napisali, ja także nie wierzę, że sobie nie przygotował takich stróżów kursu.
Do tego znowu zaczął kisić informację o spodziewanych wynikach- ani słowa.
Po co ma zachęcać do spółki, żeby później musiał wykładać więcej kasy.
Westa tylko dzisiaj 22% a kompap nie dobil do tylu nawet od wspinaczki ktora zaczal na 6.60 wiec o czym mowa. jak brali weste po 3pln to maja juz 50% mi tam pasuje a na kompapie bieda az piszczy......
jak bralem komputronika po 4,7-5 to tez ponad 50%, jak bralem sfinksa po 1,3 to tez ponad 50%, jak bralem groclina po 10,5 to prawie 50% juz teraz a niedlugo rakieta wszedzie jeszcze; wiec nie podniecaj sie tak i nie naganiaj bo nienawidze tego a zaraz inni tez zaczna tak jak ja tutaj teraz