Dziś jest dzień zatrzymania korekty, początek skupu i nadziei...hokus pokus czary trala la - kończymy na zielono i jazda w górę...już dawno racjonalność opuściała ten padół
coś tu jest nie hallo, ktoś się wymianiał po 63 gr dużymi pakietami, nie wiem, sądzę, że coś się dzieje i jeśli nie będzie dramatu z wynikami to może to być gra pod spore zwyżki...ale może być i tak, że wywalają ochłap i znów będziemy się integrować rok wpisami o życiu...
Problem też w tym, że nikt duży się do tej zabawy nie włącza - bezkarnie można tak sobie skupować od siebie...czy ktoś wie, ile spółka ma czasu, aby podawać komunikaty o skupie? I kiedy wyniki?
można by pogdybać co by się stało gdyby... a może właśnie o to chodzi? co do oferty dla szkól ntt można by powiedzieć specjalizuje się w tym? tablet zobaczcie na głównej stronie www.ntt.pl, klasa bezprzewodowo połączona też ma ntt.... wszystko jakby uszyte na wymiar... myślę że jeśli spadnie na 40 gr wiele osób (szczególnie spóźnialskich zaryzykuje i kupi :))
To jest ten scenariusz super optymistyczny, czyli skup plus jakieś dobre info plus dobre wyniki za 4Q, ale wtedy o czym my mówimy? Jakie spadki do 40 gr - już teraz kurs powinien być w okolicach 1,3...ja czekam, już się przyzwyczaiłem i natraciłem na wywalaniu
ja na razie ubrałem sie na górce, ot przypadłość leszcza :)
i powoli uśredniam
tu będą myślę b. dobre wyniki, przecież to ta sama branża co komputronik
więc skupią przed wynikami a po wynikach wywalą-przecież to skup w celu odsprzedaży, jak zwalą jeszcze niżej kurs to trzeba dobierać