• czary Autor: ~maklermk [178.73.63.*]
    Dziś jest dzień zatrzymania korekty, początek skupu i nadziei...hokus pokus czary trala la - kończymy na zielono i jazda w górę...już dawno racjonalność opuściała ten padół
  • Re: czary Autor: hanys705 [94.251.156.*]
    Chyba pójdzie niżej.
  • Re: czary Autor: ninjaa [95.160.223.*]
    nie bedzie skupu a to wszystko zaczyna byc smiechu warte xD
    Dlaczego kłamiesz?
    nie wiem wróże z kart
  • Re: czary Autor: ~maklermk [178.73.63.*]
    coś tu jest nie hallo, ktoś się wymianiał po 63 gr dużymi pakietami, nie wiem, sądzę, że coś się dzieje i jeśli nie będzie dramatu z wynikami to może to być gra pod spore zwyżki...ale może być i tak, że wywalają ochłap i znów będziemy się integrować rok wpisami o życiu...
    jeżeli skup ma polegać na wymianie akcji między akcjonariatem to ja dziekuje ;p
    Problem też w tym, że nikt duży się do tej zabawy nie włącza - bezkarnie można tak sobie skupować od siebie...czy ktoś wie, ile spółka ma czasu, aby podawać komunikaty o skupie? I kiedy wyniki?
  • Re: czary Autor: ~czyżby [89.77.1.*]
    to by było na tyle w temacie 40 - niemożliwe
    ja to juz moge sie wszystkiego spodziewać
    Amerykańska gra,jednemu zabierze,drugiemu da.
  • Re: czary Autor: ~renifer czerwononosy [176.0.97.*]
    domknęli lukę na 66gr ?

może tutaj

http://www.hotmoney.pl/artykul/laptop-i-tablet-dla-kazdego-ucznia-23717

można by pogdybać co by się stało gdyby... a może właśnie o to chodzi? co do oferty dla szkól ntt można by powiedzieć specjalizuje się w tym? tablet zobaczcie na głównej stronie www.ntt.pl, klasa bezprzewodowo połączona też ma ntt.... wszystko jakby uszyte na wymiar... myślę że jeśli spadnie na 40 gr wiele osób (szczególnie spóźnialskich zaryzykuje i kupi :))
    To jest ten scenariusz super optymistyczny, czyli skup plus jakieś dobre info plus dobre wyniki za 4Q, ale wtedy o czym my mówimy? Jakie spadki do 40 gr - już teraz kurs powinien być w okolicach 1,3...ja czekam, już się przyzwyczaiłem i natraciłem na wywalaniu
  • Re: czary Autor: ~misq [79.185.167.*]
    ja na razie ubrałem sie na górce, ot przypadłość leszcza :)
    i powoli uśredniam
    tu będą myślę b. dobre wyniki, przecież to ta sama branża co komputronik
    więc skupią przed wynikami a po wynikach wywalą-przecież to skup w celu odsprzedaży, jak zwalą jeszcze niżej kurs to trzeba dobierać
  • Re: czary Autor: ~renifer czerwononosy [2.215.204.*]
    ja to sie ubralem na gorce Ty masz prawie doline:) za 10 lat wyjde na zero..:(((((
[x]
NTTSYSTEM 2,20% 11,60 2026-03-27 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.