Witam
Ugrzęzłem na papierze po 11 złociszy. Widzi ktoś jakąś szansę na powrót do takiej ceny?
Na razie to po 6 zł nie ma komu brać :(
Na świecowym to tańczymy na dołku z 2005 roku. Czyżby projprzem chciał wrócić do źródeł? (2,5zł) Brrrr, tfu,tfu
widac ze konczy sie mordowanie ''przemka''zupelnie na te ceny nie zasluguje-ale jak daja to biore-dzieki z rana za kolejne 600szt po 6 zl.spolka ma co odrabiac.spadek z 74 zl na 6 zl to juz przegiecie.a w akcjonariacie sama smietanka-4 fundy i 3 ofe-a wszystkie maja w cenach dwucyfrowych i zero szarych komorek/pozdro
cos jednak w ''przemku''musi byc skoro sa tu 4 fundy i 4-5 ofe.wg mnie najbardziej rozgarnieta jest aviva i pewnie ona odbiera darmowe akcje i broni kursu.a sama spolka ma b.dobra marke w europie systemach przeladunkowych/rampy.wjazdy itp.dla tirow.ponad polowa produkcjii idzie na niemcy i francje wiec w euro platnosci.dlugo te ceny na ''przemku''sie nie utrzymaja.to bedzie yawal 2-kto tam sie mnie posluchal po 3 zl obcina juz kupony/pozdro
Kris nie naganiaj... Papier lubi spokuj. Ja przez te pare dni kilkakrotnie obróciłem papierem :) dzisiaj ładnie ktos wora nastawiał na 6.20. Po za tym te wolumeny to nowosc na Przemku :) Szkoda tylko rysownika bo jakos tak inaczej dzis było...
witaj re-wiem ze cisza jest wskazana skoro trwa akumulacja po smiesznych cenach.dlugo sie zabieralem za przemka ale nie spodziewalem sie 6 zl.zobacz ze jest prakycznie zero postow i zainteresowania-spolka u inwestorow zupelnie widmo.ale po tych cenach zapalila mi sie lampka.jedna z jawiekszych spolek bud-kostr.w regoinie bydgoskim i w dodatku duzy eksporter.mam nadzieje ze masz jeszcze bipromet-bo tam wstepnie wyjscie z konsoli gora/pozdro
Dla Przemka jedynie zly bedzie kurs euro w tym roku bo spadnie na 3.90 (eksport). Natomiast wysypalem dzis troche na 6,30 by nastawić wora niżej bronić kursu. Tak patrzałem na inne spółki.. Na Midasie bedzie płacz :))) Zal mi tylko, ze tutaj sie kisilem sam przez 2 tygodnie i ucieklo mi Monnari jak mowilem, zeby brac na 0,79 :(((
drogi icm wiemy ze poznanscy matematycy zlamali niemiecka enigme a por.jan kowalewski zlamal szyfry bolszewickie ale ty tez nadajesz szyfrem.te symbole to pewnie skroty spolek ale jest ich tyle ze nie wiem o ktore tobie chodzi-motto-tylko prawda jest ciekawa
podałem tylko skrót na klawiaturze jak odwiesić .Spółki Miraculum , Próchik ,Prochem , Tesgas.Oprócz Miraculum brak płynności , ale na tych poziomach nikt juz nie wyrzuca .W podobnej sytuacji jest Projprzem.Pozdrowienia.