• info z sądu Autor: ~krzysiek [193.200.20.*]
    Dzwoniłem jak to ja mam w zwyczaju. Mówią, że jeszcze nic nie wpłynęło od PKO BP uzupełniającego ich braki formalne z zażaleniu a do tego nie mają nawet zwrotki w sądzie, że PKO BP odebrało zawiadomienie o błędach. Mówią żeby dzwonić w przyszłym tygodniu. Pozdrawiam. a może to tylko pokazówka PKO BP była.
  • Re: info z sądu Autor: ~kkk [77.114.186.*]
    Na taka zwrotke to trzeba czekac tydzien wiec jutro powinni dostac zwrotke i zazalenie ale skoro nie to uklad przyklepany:)) dobrze mysle?? A po za tym jak taka duza instytucja moglaby specjanie nie odbierac listu poleconego z sadu ..przeciez to niepowazneby bylo.
  • Re: info z sądu Autor: ~wolf [83.11.23.*]
    A świstak siedzi i zawija te akcje w sreberka :)
  • Re: info z sądu Autor: ~chłop z mazur [178.180.38.*]
    grgrgrgrgrgr boicie sie zaraz was zjem
  • Re: info z sądu Autor: ~BA [213.134.151.*]
    Do chlopa z Mazur

Mogłeś od razu mówic , że jestes ludojad . To wiele wyjasnia. Nie życze smacznego.
  • Re: info z sądu Autor: ~rolnik [46.205.52.*]
    Chłop dostaje szału--szybciutko oddawać
  • Re: info z sądu Autor: ~WYROCZNIA [193.200.150.*]
    Chłopcy dobrze się bawicie przed komputerkami, nie chce krakać ale ten kryzys zmiecie was z waszych wygodnych fotelików :))))))))))))))))))))))
  • Re: info z sądu Autor: ~chłop z mazur [178.182.212.*]
    dawac dziada na 9 radze sprzedawac
    :) Problem polega na tym, że tu nikogo nie ma oprócz mnie i was, a na mnie jesteście za cięcy w pasie żeby cokolwiek zdziałać :))
    Niech pomyślę, zaczynaliście 0,13 później opad i parę szt. 0,12 zł, 0,11zł 0,10zł. Aby sprzedać, a znając wasze potrzeby i pazerność będziecie chcieli zarobić na maxa ile się da, średnia by musiała wyjść na akcję jakieś 0,08 -0,10zł zysku............
    NA MOJE MUSICIE PODCIĄGNĄĆ KURS W GRANICACH 0,25-0,28zł
    Tam wam oddama też jestem zachłanny :))))))))))))))))))))))))
    ps.
    Zaraz się skuszę na ten pakiet 5.000.000szt zobaczymy co wtedy zrobicie? ROK W PLECY :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
    CIENIASY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Nie chcecie ze mną gadać to narazie, szczerze mówiąc mam lepsze zajęcia do roboty :)))
  • Re: info z sądu Autor: ~chłop z mazur [178.182.58.*]
    jestes za cieki w pasie dawac go na 9 tam czekam
  • Re: info z sądu Autor: ~krzysiek [87.199.36.*]
    cos podejrzany twój post. cały czas piszesz, żeby nie kupować, że spadnie do 6 gr, a tu wyskakujesz że czekasz po 9. cos sie zmieniło w twojej wizji sytaucji pronoxa i zaczynasz znów kupowac aby za pare dni sprzedać z zyskiem?.
  • Krzychu Autor: ~Szara_mysz [79.186.194.*]
    Spójrz na ip. Przecież to nie jego. Ktoś się podszywa pod Chłopa.
  • Re: Krzychu Autor: ~krzysiek [87.199.36.*]
    dzięki za uwagę. Ale spójrz też na jego słynny post wklejany przez Zbycha iż chłop z mazur dziękuję za podbitkę i zmienia IP. i tak faktycznie zrobił. zmienił z 195.205.193.* na 217.197.76.*. a kto wie czy teraz nie ma jeszcze innego. może w delegacji jest i nadaje z innego kompa :). ja np. też teraz z domu nadaję i spójrz na IP. mam inne niż rano :).
  • Re: Krzychu Autor: ~chłop z mazur [217.197.76.*]
    Dla wyjaśnienia: miałem kiedyś 2 IP, z których pisałem na tym forum.

Jedno już zmieniłem, mam nowe, nowego nicka i jestem już obecny na innej spółce.

A to drugie, z któego teraz piszę, zostawiłem celowo, aby być rozpoznawalnym i żeby żaden P.A.T.A.F.I.A.N się pode mnie nie podszywał...

Jak już kiedyś nadejdzie ten czas, że zniknę na dobre - to IP też ucichnie.

Tak gwoli wyjaśnienia. :)))

Oczywiście - posty podpisywane przez IP 178.182.212.* nie są mojego autorstwa.

Pozdrawiam,

chłop z mazur
  • Re: info z sądu Autor: ~square [77.254.182.*]
    powiedzcie mi ...sąd może odrzucić to zażalenie? czy z automatu przekazuje je wyższej instancji ??/ pozdrawiam
  • Re: info z sądu Autor: rysiek1 [109.196.51.*]
    To że sąd odrzuci to zarzalenie to już jest pewne.
    okej ale zastanawiam sie który sąd to zrobi.
  • Re: info z sądu Autor: ~nostradamus 2012 [193.200.150.*]
    CO za bełkot nie mogę, przecież to nie ma znaczenia, liczą sie tylko akcje, gdzie są w czyich rękach :))
    no jak w czyich? no...chłop z mazur ma troche .yyy zbychu ....rysiek tez podejrzewam ze ma no i krzysiek tez chyba kupił bo zainteresowany spółka od jakiegos czasu a i kilku innych tez sie znajdzie :)
    a na serio to tu nic nie wiadomo i ciezko przedstawic jakis prawdopodobny scenariusz na najblizsze dni i dlatego nie ma konstruktywnych dyskusji bo nie ma na czym ich oprzeć.
    a i kupiłem niestety po 0,12 i uśredniłem po 0,09 tak że mam średnią około 0,107. liczyłem że podskoczy trochę a tu lipa. ale ja to płotka (nie leszcz) przy takich chłopach czy zbychu. traktuje giełdę jak dobrą zabawę i lekki hazard. a na forum wchodzę żeby zobaczyć jak chłop ze zbychem się ściera i podać info z sądu do którego regularnie dzwonię :).
  • Re: info z sądu Autor: ~nostradamus 2012 [193.200.150.*]
    Nie liczą się dni, myśl w perspektywie miesiąca to nie zwarjujesz :)))
    pronka juz mam kilkadziesiąt dni i każdy następny to kolejny siwy włos na mojej głowie bo nie tak sobie to wyobrażałem porównując historie innych spółek po pozytywnie przegłosowanym układzie.... ale cóż nic mi nie zostaje tylko czekać....
    Krzychu jakbym miał taką srednia jak ty spałbym spokojnie :)
    pozdrawiam
    czyli nie jest tak źle ze ze mna :), ale szkoda, bo jakbym poczekał dwa dni kupiłbym po 0,1.
  • Re: info z sądu Autor: ~chłop z mazur [217.197.76.*]
    A tam, się ścieram ze Zbychem...

My tak naprawdę, to się nawet lubimy, prawda Zbyszko...??

Z kim ja bym tu rozprawiał, jak nikogo nie ma...?? Do kogo Zbycho pisałby pytania, jak nie do mniem, co...?? Kto by mu odpowiadał...?? :)))
    chłopie z mazur ...zbycho chyba spi albo jest zajety czyms innym ale na znak ze jak mysle o pronoxie to w podswiadomosci mam zbycha w głowie który umie podtrzymać na duchu to w ramach podzięki musze to zrobic ...nie bierz tego zbytnio do siebie :) haha

Niniejszym chciałem podziękować Wam za możliwość zarobienia super kasy na Pronku.

Zacząłem kupować troszkę za szybko, bo po 0,21, ale średnią miałem ok. 0,18 PLN.

Nie udało mi się już więcej zbić, więc ten poziom uznałem za rozsądny.

Dzisiaj zrealizowałem zyski. Procentowo może nie duże (niecałe 100%), ale jak na ponad 8 miesięcy ciężkiej roboty, to chyba mi się należało, prawda...?? :))))

Sumka 6 cyfrowa, z czwóreczką z przodu. Oczywiście CZYSTEGO ZYSKU. :))))

Zaraz pewnie napiszecie, że za szybko wyszedłem. Może i tak, ale mnie taki pieniądz i tak zadawala. Lepszy nowy mietek w garażu, niż Maybach w Katalogu... :)))

Dziękuję Wam, moi mili, za udział w tym przedięwzięciu. I za podbitkę, którą zrobiliście. Bez Was by mi się nie udało.

Jutro zmieniam nick'a i IP - i otwieram nowy rozdział w swoim spekulanckim życiu. Jeszcze nie wiem, na której spółce, bo mam aż 4, nowe typy...

Aha. I na serio nie mam na imię Wojtek. Ale i tak Was pozdrawiam.

• Re: info z sądu Autor: ~chłop z mazur [188.147.69.*]
    i tak naprawde to lubie chłopakow a ze zarobiłem to pewne i ze was wyrypałem to tez ale ze jeszcze ze mna piszecie to miszczostwo swiata Pozdrawiam wasz jebaka CHŁOP Z MAZUR
  • Re: info z sądu Autor: mwww [194.29.137.*]
    Znowu inne ip chłopa z mazur. Ilu ich już mamy?;]
  • Re: info z sądu Autor: ~chłop z mazur [217.197.76.*]
    Coś mi się wydaje, że już wiem, kto się bawi moim nickiem...

Zbysio, po co to robisz? Jednak nie jesteś już moim przyjacielem, widzę... :(((

A szkoda.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [77.253.17.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: info z sądu Autor: ~Michał [77.253.17.*]
    chłop..188.147.69*..czy ty wiesz co to jest stalking ??
  • Re: info z sądu Autor: ~chłop z mazur [46.205.46.*]
    oj Zbychu juz cie nie kocham musze znalesc sobe kogos innego do mojej wielkiej miłosci a myslałem ze jestes moim ulubionym dupasem a szkoda ale cuz zrobic bede rypkolil innych oni napewno sie dadza wasz rypak chłop z mazur ps . juz nie oszukuje jestem uczciwy hihihihihihi
[x]
REGNON 22,41% 0,80 2020-09-30 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.