a tu mamy odwrócenie chwilowego skoku a naganiacze na wzosty w jak najprostrzy sposów krzyczą i wołają ile to będzie na koniec dnia a ile na koniec tygodnia. To już koniec wzrostów i ratujcie kase bo nie zdążycie sprzedać jak pójdzie wodospad. Tutaj szybciej będzie spadać jak wzrastało. Wczoraj takie obroty i przedwczoraj i dziś powinny być widły już przy tych obrotach ..... drobni naganiani skutecznie kupują a grubi sprzedają bo zablokowali raptem 1/3 tego co mają. Uciekajcie !!! to moje ostatnie ostrzeżenie a zrobicie jak uważacie.
No więc mistrzowie czekam na 1zł i dokupie. Jeśli będzie 1zł to będzie też 2zł. Tylko że 1zł to Wasz sen a nauki na giełdzie musicie jeszcze dużo zebrać tylko że za nauke się płaci i Wy musicie za nią zapłacić . Jak stracicie kilkanaście razy to nabierzecie pokory i będziecie słuchać własnego rozumu a nie krzykaczy którzy wten sposób chcą byście robili jak oni chcą. Ja tu już zarobiłem i nie mam zamiaru odkupywać nawet po 10gr bo tu już jest koniec wzrostów. Tka więc życzę owocnej i w miare mało kosztownej nauki. P.S.
Jak widzicie co nie którzy naganiacze którzy od rana krzyczeli o wzrostach taka ,,marysia" co miała to sprzedała i kase uratowała a obroty siadają i zacznie się paniczne czekanie na super wiadomość której oczywiście nie zobaczycie. I wtedy wodospad!!!!
Gregor nie wprowadzaj ludzi w bład celowo -- to jest karane
Raport EBI
typ raportu Raport bieżący
numer 7/2012
data dodania 2012-01-25 10:13:32
spółka HURTIMEX
Deklaracje dokonania blokady akcji przez głównych Akcjonariuszy - podsumowanie
Zarząd Spółki Hurtimex S.A. informuje, iż w dniach 20-24.01.2012 roku Spółka otrzymała od sześciu głównych Akcjonariuszy Spółki podpisane deklaracje dokonania blokady akcji zwykłych na okaziciela Spółki Hurtimex S.A. o wartości nominalnej 0,20 zł każda. Blokada będzie obowiązywać do dnia 31.07.2012 roku.
Deklaracje o dokonaniu blokady akcji złożyli dotychczas:
1. Pan Bogdan Kopeć - deklaracja blokady akcji w liczbie: 632 419 sztuk.
2. Pani Krystyna Kopeć - deklaracja blokady akcji w liczbie: 266 250 sztuk.
3. Pan Jarosław Kopeć - deklaracja blokady akcji w liczbie: 312 610 sztuk.
4. Pan Marcin Kopeć - deklaracja blokady akcji w liczbie: 170 000 sztuk.
5. Pan Jarosław Turek - deklaracja blokady akcji w liczbie: 900 000 sztuk.
6. Inwestorski Fundusz Kapitałowy Capitis Sp. z o.o - deklaracja blokady akcji w liczbie: 500 000 sztuk.
Łącznie w dniach 20-24.01.2012 dokonano 6 miesięcznej blokady akcji zwykłych na okaziciela na łączną sumę 2 781 279 sztuk co stanowi 70,39% akcji wprowadzonych do obrotu na rynku regulowanym i będących w posiadaniu głównych akcjonariuszy Spółki.
najpierw to ścierwo parówa zbije kurs do 10 gr a potem widły przez tydzień i dojdzie do 10zł a akcji długo nie zobaczymy , chcac wywalic nie wywalimy tak jak to jest na hermanie
.....wszystko idzie zgodnie z planem ;najpierw podpisanie listu z niemcami,potem luck up na akcje udziałowców, tak jak zapowiedzieli 13 stycznia,w sierpniu powinno być bardzo wysoko
oj bedzie ciekawie jak akcji jie bedzie w obrocie, bedzie mało bo groszołapy beda obracac , dzisiaj chciałem dokupic i co skubałem to znikał pakiecik , dobry znak, ja miałem wczoraj stopy ustwione no i teraz musze odkupic , a nie łatwo jest , co za gnida wczoraj tak wysypała wciagneło mi ponad 130 tys , a dzisiaj ciezko jest sciagnac w dół , nikt nie sypie ,ja chce po 54gr
od 30 min ani jednej akcji nikt nie wywalił, cos wisi , a co wisi nie utonie ....czyzby jakies ciekawe info , jakieś zaskoczenie miłe????a z tym wystapieniem prezesa w tvncncb?? ktos tam pisał o tym ,czy coswiadomo czy tylko ściema