spolka ksiegowo warta 1 mln,kapitazlizacja ponad 6mln,zadluzenie okolo 6mln co kwartal strata 600-800 tys ,
fantastom marzacym o Kanz podaje linka do stronki
www.kanz.pl
Kanz w Polsce jest i pewnie ma sie dobrze
Marka KANZ po swojej krótkiej absencji, ponownie pojawiła się w Polsce, gdzie reprezentowana jest obecnie przez jej wyłącznego przedstawiciela firmę Barbara Crassa - polskiego dystrybutora odzieży dziecięcej i niemowlęcej.
a do tych co pisza ze wszystkie akcje sa zablokowane to sprostowanie
Akcje objęte umowami lock-up obejmują jednak jedynie 26,58% akcji.
to po o tu piszesz o 24? nie masz nic lepszego o tej godzinie do roboty? jest popyt podaż mała będzie rosło, nie załapaliście się to bierzcie na korekcie
Dnia 2012-01-25 o godz. 00:06 ~stefannn napisał(a):
> to po o tu piszesz o 24? nie masz nic lepszego o tej
> godzinie do roboty? jest popyt podaż mała będzie rosło, nie
> załapaliście się to bierzcie na korekcie
ale mnie nie interesuje ta inwestycja,pisze bo mam do tego prawo!to po 1 a po 2 jak mydlicie ludziom oczy to piszcie prawde a nie wasze zyczenia,i jesli mozesz wskaz mi fundamenty tej spolki? co napiszesz po raporcie za 4 kwartal?
wejdz na strone
www.kanz.pl -KANZ JEST W POLSCE!!!
no fakt ze to wszystko jest zbyt piękne aby było realne , oby nie wypadł z szafy zamiast ciuszka jakiś "trup" wysypali sporo tego na ulice , dwie sesje mocne ,a wczoraj info i nic, do dołu lecimy , kase ratowac bo bedzie płacz , pytnie do ilu moze spaść , czy ryzykowac wywalenie , widac ze podaz napiera popyt maleje, to nic dobrego nie bedzie ,