Na dzisiejszej sesji przebiło 0,90 ale nastąpiło cofnięcie jest to prawdopodobna
"korekta w locie" gdyż popyt utrzymał kluczowy przedział 0,80- 0,82 co daje realną szansę na testowanie dwóch poziomów słabszego 1,00 i mocniejszego okolice 1,25 sprawdzimy
czy uda się sprawdzić ten drugi do końca tygodnia. Szansa na coś bardziej konkretnego będzie w momencie utrzymania bariery 1.25-1.30 wtedy tak jak na smokshopie nastąpi test poziomu 2,00. Dzisiaj smok zgodnie z moimi przypuszczeniami odbił w dół od tej bariery.Jestem obecny również na tamtym forum.Wygrali ci którzy skorzystali z moich sugestii.
Według mnie to wygląda na wyciąganie za uszy na Teliani .Podaż w sumie ogromna się pojawiła ,zobacz jak na smoke wzrost 40% obroty 40-50tyś .pap a na teliani 120-150tyś.przy wzroście kilku procent.(tak coś koło południa zaobserwowałem) chodzi mi o to że jest parcie na sprzedaż i popyt w przypadku popsucia się atmosfery może paść a w tedy będzie powrót na 60gr.Obawiam się czy teraz nie jest ubieranie itd .Mam jak jutro nie będzie przebicia 90gr to wywalam to co mam.
To co pisałem technicznie się sprawdza-po krótkiej konsolidacji w obszarze 0,80 następuje ponowne odbicie-ważne będzie w tym podejściu sforsowanie psychologicznego 1,00 oraz lokalnego 1,25 wtedy możliwe stanie się już spekulacyjne uderzenie na 2,00.