• Brawo!!!!!! Autor: rysiek1 [109.196.51.*]
    Świetnie sobie przerzucacie te akcyjki. Brawo. Czasu coraz mniej i nikt wam nie chce oddawać naszej perełki. Ha ha ha
  • Re: Brawo!!!!!! Autor: ~grzesiek1515 [178.183.131.*]
    Brawo brawo społki Malinowgo krola to perełki lec z kwiatami ze miałes zaszczyt kupic jego perełke
  • Re: Brawo!!!!!! Autor: ~chłop z mazur [217.197.76.*]
    Rysiu, a Ty sam wierzysz w to, co wypisujesz...??

Bo Tobie nie wierzy w te brednie tu chyba nikt, poza Zbychem.... :)))
  • Re: Brawo!!!!!! Autor: rysiek1 [109.196.51.*]
    Chłopie, o tym kto będzie miał racje czas pokaże. Tacy jak ty byli jeszcze niedawno przymnie na IGroupie a póżniej znikneli, zapadając się pod ziemię. A teraz po ile on stoi sprawdź. Tutaj będzie to samo a nawet może i lepiej. pozdrawiam wrogów i cierpliwych, sukces murowany, zarobek będzie duuuuuży.
    Ten duuuuży zarobek miał tu już być przy 1,5 PLN, potem przy 0,85 PLN, 0,55 PLN, 0,33 PLN, 0,25 PLN...

A teraz macie 0.09 PLN.

Ile musiałoby być, aby ludzie odrobili choć połowę straconych tu pieniędzy, co?

Więc nie pitol o tym, że tu coś się będzie dziać pozytywnego, bo, najzwyczajniej w świecie, kłamiesz.

Podaj choć JEDEN powód, dlaczego miałoby być Wielkie Up.

Słucham.
    No i podaj dowód na to, że ktoś coś przerzuca z prawej do lewej kieszeni.

Bo bzdury straszne piszesz.
  • Re: Brawo!!!!!! Autor: ~ddddd [77.236.8.*]
    to tak zwana nowa fala ubranych po 9-15 groszy, ci jeszcze cwaniakują bo są świeżo umoczeni :))

ale przed nimi była fala na 20 groszy,30 groszy, 50 i 80 g.

ale skoro nie ma kto odbierać akcji muszą sypać coraz niżej, prawa rynku sie kłaniają

Ja o tym doskonale wiem. A oni się jeszcze oszukują i próbują sie zrywać do boju w momencie, gdy PRO nie osiągnął dna spadków.

Poczekajcie na 6 groszy. Niedługo zobaczycie, że miałem rację.
  • Re: Brawo!!!!!! Autor: ~pajeczasty [83.10.220.*]
    podaj Ch.z M choć jeden powód(logiczny)po co tutaj jesteś i ostrzegasz ludzi przed spadkami?
    Aby mówić pawdę o spółce, i żeby ludzie na niej kasy nie tracili... :)))

Fajne powdy, prawda? :)))
  • Re: Brawo!!!!!! Autor: ~pajeczasty [83.10.220.*]
    Założę się o flaszkę dobrego Armaniaku, że nie takie są prawdziwe powody ;)
  • PO TO Autor: ~fan chłopa [83.6.174.*]
    Autor | ~chłop z mazur [195.205.193.*] 2011-11-02 19:45

Niniejszym chciałem podziękować Wam za możliwość zarobienia super kasy na Pronku.

Zacząłem kupować troszkę za szybko, bo po 0,21, ale średnią miałem ok. 0,18 PLN.

Nie udało mi się już więcej zbić, więc ten poziom uznałem za rozsądny.

Dzisiaj zrealizowałem zyski. Procentowo może nie duże (niecałe 100%), ale jak na ponad 8 miesięcy ciężkiej roboty, to chyba mi się należało, prawda...?? :))))

Sumka 6 cyfrowa, z czwóreczką z przodu. Oczywiście CZYSTEGO ZYSKU. :))))

Zaraz pewnie napiszecie, że za szybko wyszedłem. Może i tak, ale mnie taki pieniądz i tak zadawala. Lepszy nowy mietek w garażu, niż Maybach w Katalogu... :)))

Dziękuję Wam, moi mili, za udział w tym przedięwzięciu. I za podbitkę, którą zrobiliście. Bez Was by mi się nie udało.

Jutro zmieniam nick'a i IP - i otwieram nowy rozdział w swoim spekulanckim życiu. Jeszcze nie wiem, na której spółce, bo mam aż 4, nowe typy...

Aha. I na serio nie mam na imię Wojtek. Ale i tak Was pozdrawiam.

Życzę, aby urosło Wam do samiuteńkiego nieba, ale 0,50 PLN, moim skromnym zdaniem, nie przebije... :)

Żegnajcie.
  • Re: Brawo!!!!!! Autor: ~mistrzuniu [78.8.181.*]
    juz nie moge sie doczekac bo teraz nawet 8 nie chce mi wpasc:)
  • Re: Brawo!!!!!! Autor: ~mistrzuniu [78.8.181.*]
    odezwal sie ten ktory obiecal ze w grudniu 2011 znika!
  • Re: Brawo!!!!!! Autor: ~zenek [83.30.40.*]
    perełka bedzie przeceniona za niedługo
    http://urlik.pl/go.php?sk=19614
  • Chłop OBIECAŁ Autor: ~fan chłopa [83.6.174.*]
    Autor | ~chłop z mazur [195.205.193.*] 2011-11-02 19:45

Niniejszym chciałem podziękować Wam za możliwość zarobienia super kasy na Pronku.

Zacząłem kupować troszkę za szybko, bo po 0,21, ale średnią miałem ok. 0,18 PLN.

Nie udało mi się już więcej zbić, więc ten poziom uznałem za rozsądny.

Dzisiaj zrealizowałem zyski. Procentowo może nie duże (niecałe 100%), ale jak na ponad 8 miesięcy ciężkiej roboty, to chyba mi się należało, prawda...?? :))))

Sumka 6 cyfrowa, z czwóreczką z przodu. Oczywiście CZYSTEGO ZYSKU. :))))

Zaraz pewnie napiszecie, że za szybko wyszedłem. Może i tak, ale mnie taki pieniądz i tak zadawala. Lepszy nowy mietek w garażu, niż Maybach w Katalogu... :)))

Dziękuję Wam, moi mili, za udział w tym przedięwzięciu. I za podbitkę, którą zrobiliście. Bez Was by mi się nie udało.

Jutro zmieniam nick'a i IP - i otwieram nowy rozdział w swoim spekulanckim życiu. Jeszcze nie wiem, na której spółce, bo mam aż 4, nowe typy...

Aha. I na serio nie mam na imię Wojtek. Ale i tak Was pozdrawiam.

Życzę, aby urosło Wam do samiuteńkiego nieba, ale 0,50 PLN, moim skromnym zdaniem, nie przebije... :)

Żegnajcie.
    ///////////////////////////////////

Autor: ~chłop z mazur [217.197.76.*], 2011-12-16 22:33
    Witam,

Na wstępie krótkie wyjaśnienie: nie siedzę przy komputerze tyle, co kiedyś. Mam problemy zdrowotne i całymi dniami jeźdzę po lekarzach, ewentualnie załatwiam swoje sprawy prywatne, bo nie zostało mi już chyba za dużo czasu.

Odpowiedź na Twoje pytanie nr 1: nie będzie na razie żadnych wzrostów, gdyż primo: drukarnia chodzi pełną parą (a komuś trzeba wyżenić papier), a secundo: nie ma fundamentów pod wzrosty. Spółka nadal jest przewartościowana, nie tak dużo, jak kiedyś, ale jednak.

Odpowiedź na Twoje pytanie nr 2: nie jestem zapakowany w Pronka, nie mam ani jednej akcji, nie znikam obecnie z forum. Co do "naganiania": piszę o tej spółcę od prawie roku, jak latała jeszcze po prawie 2 złocisze. Już wtedy przewidziałem dzisiejsze poziomy.

Możesz oczywiście pisać, że się zaparłem, zdusiłem kurs z 2 PLN na 10 groszy, że płaci mi rabbit, że jestem zapakowany na kilkanaście milionów akcji, itp. bzdety. Narażasz się tym na śmieszność i postrzeganie Twojej osoby jako oderwanej całkowicie od rzeczywistości. Ale to Twój problem.

Od wielu miesięcy jestem tu postrzegany jako "ten najgorszy", za którego przyczyną to wszystko, co teraz macie, sie stało. Nie będę z Wami wchodził w polemikę w tym temacie, bo nie ma ona najmniejszego sensu.

Jeśłi natomiast ktoś chce mi zadać logiczne i merytoryczne pytanie, chętnie na nie odpowiem.

Pozdrawiam,
  • Re: Chłop OBIECAŁ Autor: ~jas [93.154.204.*]
    heh no te posty ....uciszają chopa od razu.....ale facet ma tupet zeby jeszcze się tutaj pokazywać...masakra
[x]
REGNON 22,41% 0,80 2020-09-30 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.